Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no, ja też 8)

tyle czekałam na tego kaktusika :lol:

tego krzaka (prusznika) zamówię tu, nie ma co go jednak ciągnać, zresztą pewnie i tak by Ci się już nie zmieścił :wink:

a, no i spać idę, bo jutro i w niedziele mamy gości, trzeba rano wstać, sprzątnąć, ciasto zrobić...

itd :roll: :-?

nie chce mi się :cry:

Kurcze, Ty to masz z tymi goscmi. Nie mogliby Ci troche odpuscic? Albo Ty im zapodaj pierogi mrozone i ... zimne piwo. :p :p :p

Z tym prusznikiem to po prostu cenowo nie za bardzo sie oplaca i zakladajac, ze u mnie by przetrwal to przyjechalby na Twoja porodowke. :lol: :lol: :lol: W ogrodzie botanicznym bys go wkopala? :lol: :lol: :lol:

no, ja też 8)

tyle czekałam na tego kaktusika :lol:

tego krzaka (prusznika) zamówię tu, nie ma co go jednak ciągnać, zresztą pewnie i tak by Ci się już nie zmieścił :wink:

a, no i spać idę, bo jutro i w niedziele mamy gości, trzeba rano wstać, sprzątnąć, ciasto zrobić...

itd :roll: :-?

nie chce mi się :cry:

Dzień dobry :D

Aniu, a gdzie Ty chcesz jeszcze tego prusznika wsadzić :lol: :lol:[/b]

W nocy to ja mam lepsze rzeczy "do roboty" :oops: 8)

No tak, na szczescie u mnie noce troche kiedy indziej wypadaja, wiec nie musze z niczego rezygnowac. 8)

i dlatego uważam że nie ma sprawiedliwości na tym swiecie :)

Nie ma, nie ma. To co, nie chcesz zadnych wszystkorobiacych tuszy do rzes, gladzi szpachlowej na twarz?

To co, nie chcesz zadnych wszystkorobiacych tuszy do rzes, gladzi szpachlowej na twarz?

zaraz luknę na tą stronkę z "materiałami budowlanymi" :)

A jak ty się z tym wszystkim zabierzesz? :o nie ma limitów jakowyś?

Som. Dlatego bede wysylac paczke do ojczyzny z tymi dobrami (tusze i inne takie to akurat lekkie sa, to moze je wezme ze soba). Najwyzej sie ktora dorzuci z 5 zlotych za nia. :wink: