nitubaga 05.10.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ... i też sie bardzo cieszę nawet nie wiesz jak bardzo to pomogło zachowac dystans.. bardzo mi tego teraz trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Poszla cala dokumentacja na maila. Pamietaj, ze cokolwiek ktokolwiek powie... Ty zawsze bedziesz piekna, mloda i bogata a niektorzy... szkoda gadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ... z tym bogata to nie szalej, wis? ale młoda i piękna.... allways Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ... mam i ślicznie dziękuję... idę lookac jaka żem piękna i młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witam Dzięki za spotkanko wszystkim obecnym i też poproszę o linki do zdjęć. Buziaki oooooo przyszedł ten co nie ma... co nie ma.... zaraz kurde czego on nie miał ?... cześć Królik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Bogata w doswiadczenia, emocje... Cos mi sie wydaje, ze sie przeprowadze niedlugo. Daliscie mi kopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.10.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Bogata w doswiadczenia, emocje... Cos mi sie wydaje, ze sie przeprowadze niedlugo. Daliscie mi kopa. aaaaaaa widzi pani robić co najważniesze... reszta powoli... ino małża miec przy sobie i bejbika jakiegoś i heja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Bogata w doswiadczenia, emocje... Cos mi sie wydaje, ze sie przeprowadze niedlugo. Daliscie mi kopa. aaaaaaa widzi pani robić co najważniesze... reszta powoli... ino małża miec przy sobie i bejbika jakiegoś i heja Zaczniemy od kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.10.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Małgosia, niemożliwa jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witam Dzięki za spotkanko wszystkim obecnym i też poproszę o linki do zdjęć. Buziaki oooooo przyszedł ten co nie ma... co nie ma.... zaraz kurde czego on nie miał ?... cześć Królik trąbki.... hmmmmmmm fletu... nie On gwizdka nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Małgosia, niemożliwa jesteś No co, no co? O co chodzi z tym gwizdkiem, bo cos mnie chyba ominelo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Królik gwizdka miał, tylko zgubił- tak gwoli wyjaśnienia Małgoś, daj namiary na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Poszly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Królik gwizdka miał, tylko zgubił- tak gwoli wyjaśnienia Małgoś, daj namiary na maila ale On go zgubił wcześniej,czyli u Małgoś już go nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Królik gwizdka miał, tylko zgubił- tak gwoli wyjaśnienia Małgoś, daj namiary na maila ale On go zgubił wcześniej,czyli u Małgoś już go nie miał Jejku, to gdzie tak szaleliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Królik gwizdka miał, tylko zgubił- tak gwoli wyjaśnienia Małgoś, daj namiary na maila ale On go zgubił wcześniej,czyli u Małgoś już go nie miał Jejku, to gdzie tak szaleliscie? Ty nawet nie wiesz co się w Twoim mieszkaniu działo Za duże ono jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Królik gwizdka miał, tylko zgubił- tak gwoli wyjaśnienia Małgoś, daj namiary na maila ale On go zgubił wcześniej,czyli u Małgoś już go nie miał Jejku, to gdzie tak szaleliscie? Ty nawet nie wiesz co się w Twoim mieszkaniu działo Za duże ono jest Zebys wiedziala, nie bylam w stanie Was ogarnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dobrze, ze na antresolę nikt nie zaglądał, bo dopiero byłoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Dobrze, ze na antresolę nikt nie zaglądał, bo dopiero byłoby... No wlasnie zagladal... Na szczescie zbyt brudno tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja nie wiem, czy komuś potrzebny jest porządek do niektórych rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts