kachna28 05.10.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Malgos -dzięki za foty! super wszyscy wygladaliście! same (no prawie same ) znajome i usmiechnięte gęby! a Twoje mieszkanko faktycznie ogromne prawie jak jakieś modernistyczna galeria na tych fotach wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jak galeria to bedzie wygladalo jak obrazy jakies tam powiesimy, zeby te gory doliny okropne zakryc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jak galeria to bedzie wygladalo jak obrazy jakies tam powiesimy, zeby te gory doliny okropne zakryc. a co planujesz? Picasso jakiś czy raczej Kossaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jak galeria to bedzie wygladalo jak obrazy jakies tam powiesimy, zeby te gory doliny okropne zakryc. a co planujesz? Picasso jakiś czy raczej Kossaki? Kossaki? Zeby mnie w nocy straszyly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jak galeria to bedzie wygladalo jak obrazy jakies tam powiesimy, zeby te gory doliny okropne zakryc. a co planujesz? Picasso jakiś czy raczej Kossaki? Kossaki? Zeby mnie w nocy straszyly? A nie lubisz obrazów z "koniami"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jak galeria to bedzie wygladalo jak obrazy jakies tam powiesimy, zeby te gory doliny okropne zakryc. a co planujesz? Picasso jakiś czy raczej Kossaki? Tam będą same akty- fotografie Małgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Tam będą same akty- fotografie Małgoś Podziwiam! -ja aż tak odważna nie jestem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jak galeria to bedzie wygladalo jak obrazy jakies tam powiesimy, zeby te gory doliny okropne zakryc. a co planujesz? Picasso jakiś czy raczej Kossaki? Kossaki? Zeby mnie w nocy straszyly? A nie lubisz obrazów z "koniami"? Nie lubie zlych obrazow. Pozdrowienia od P. macie wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Pozdrowienia od P. macie wszyscy. ja też!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Pozdrowienia od P. macie wszyscy. ja też!? Ty masz in spe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Pozdrowienia od P. macie wszyscy. ja też!? Ty masz in spe. muszę sprawdzić w słowniku czy mnie nie obraziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 sprawdziłam -nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja bardzo dziękuję, pozdrów i uściskaj ode mnie P. Chyba na długo zapamietam to "sprzątanie stołu" w jego wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja bardzo dziękuję, pozdrów i uściskaj ode mnie P. Chyba na długo zapamietam to "sprzątanie stołu" w jego wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 sprawdziłam -nie! Guuuupia. P. nie mial przekonania do FM z poczatku, ale teraz nie ma szans... Sam mnie meczy, ze bedziemy co weekend imprezke robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja bardzo dziękuję, pozdrów i uściskaj ode mnie P. Chyba na długo zapamietam to "sprzątanie stołu" w jego wykonaniu Szkoda, ze nie widzialyscie sprzatania lazienki. Nie w mieszkanku, ale w ogole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja bardzo dziękuję, pozdrów i uściskaj ode mnie P. Chyba na długo zapamietam to "sprzątanie stołu" w jego wykonaniu Szkoda, ze nie widzialyscie sprzatania lazienki. Nie w mieszkanku, ale w ogole... gadaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja bardzo dziękuję, pozdrów i uściskaj ode mnie P. Chyba na długo zapamietam to "sprzątanie stołu" w jego wykonaniu Szkoda, ze nie widzialyscie sprzatania lazienki. Nie w mieszkanku, ale w ogole... gadaj !!! No chlus wiadro chloru, chlus szlaufem, zamknac drzwi na 5 h az przestanie smierdziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.10.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 jest niesamowity się poplułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Noooo, lata samotnego gospodarzenia... I jak tu miec z takim dziecko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts