malka 05.10.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Noooo, lata samotnego gospodarzenia... I jak tu miec z takim dziecko? no to fakt bo jeszcze jak się pokupka, to do pralki włoży, alboco ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.10.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Noooo, lata samotnego gospodarzenia... I jak tu miec z takim dziecko? Normalnie Przecież szlaufem go nie potraktuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Noooo, lata samotnego gospodarzenia... I jak tu miec z takim dziecko? no to fakt bo jeszcze jak się pokupka, to do pralki włoży, alboco ? Do pralki nie, bo by nie wiedzial, jak wlaczyc. Mopem by potraktowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2009 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Noooo, lata samotnego gospodarzenia... I jak tu miec z takim dziecko? no to fakt bo jeszcze jak się pokupka, to do pralki włoży, alboco ? Do pralki nie, bo by nie wiedzial, jak wlaczyc. Mopem by potraktowal. ale żabki tyż? czyli co poprawką się szykuje? a i mój chłopina tez na poczatku do forum to miał stosunek obojetny... potem się fochał bo co ty tam tyle godzin klikasz... a teraz już wie... i nic nie mowi tylko się uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 00:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Noooo, lata samotnego gospodarzenia... I jak tu miec z takim dziecko? no to fakt bo jeszcze jak się pokupka, to do pralki włoży, alboco ? Do pralki nie, bo by nie wiedzial, jak wlaczyc. Mopem by potraktowal. czyli co poprawką się szykuje? Czekam tylko na cynk od Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2009 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 miało być ząbki a napisałam żabki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 01:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 miało być ząbki a napisałam żabki Chyba sie upilas. Zabki tez by umyl mopem... Byle zamiast pasty nie uzyl jakiegos mojego drogiego kremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.10.2009 01:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 miało być ząbki a napisałam żabki Chyba sie upilas. Zabki tez by umyl mopem... Byle zamiast pasty nie uzyl jakiegos mojego drogiego kremu. nooo jak się tłusty gębę wysmaruje to nic dobrego, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 01:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 miało być ząbki a napisałam żabki Chyba sie upilas. Zabki tez by umyl mopem... Byle zamiast pasty nie uzyl jakiegos mojego drogiego kremu. nooo jak się tłusty gębę wysmaruje to nic dobrego, wis? Sama widzisz, ze kot bezpieczniejszy... Predzej sie wyrwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kawusia na miły początek dnia http://www.zaprezentowani.pl/wp-content/uploads/2009/05/kawa-glowne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dzien dobry wpadlam na chwilke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dzien dobry. Dzieki za kawke i wpadniecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.10.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 hej małgoś! Naucz mnie - tępą masę jak mam spakować zdjęcia i Wam wysłać, tak co by nie szły trzy dni Nie umiem tego No chyba, że dam Wam linka do Pisacy na maile, co? Zdjęcia prześlę, jak tylko Paweł wróci z pracy i zajmie się dziatwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 hej małgoś! Naucz mnie - tępą masę jak mam spakować zdjęcia i Wam wysłać, tak co by nie szły trzy dni Nie umiem tego No chyba, że dam Wam linka do Pisacy na maile, co? Zdjęcia prześlę, jak tylko Paweł wróci z pracy i zajmie się dziatwą Wyslij mailem linki do Picassy, tak bedzie najprosciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.10.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dobra, to za jakieś 3 godzinki Teraz zamieniam się w traktorzystkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Czesc Nelli traktorzystką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Kobiety na traktory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/Sstc8l83mfI/AAAAAAAADgo/emdk7Cm6aZk/NELLI.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.10.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 hahahahahahahaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.10.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Dzień doberek jakaś taka leniwa po betonówie się zrobiłam i nic mi się nie chce Nelli, to ja też poproszę linka do zdjęć na maila. Namiary wyślę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts