rasia 06.10.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Taaaa, daleka jestem od tego by wszczynał bójki, ale chciałabymby się bronił a wiesz co on koledze z przedszkola kiedyś powiedział , jak ten mu machnął - "przemoc , nie rozwiąże problemu,usiądźmy i porozmawiajmy " przedszkolanka,ponoć szczękę zbierała z podłogi Ja swojej szczęki cały czas szukam po zapiaszczonej podłodze... SuperSynek! Czolem Nocne Mariuszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Czolem Nocna Rasiuszko! Malka, mowie Ci, szermierka bedzie dobra. P. siostrzeniec tez taki humanista i tylko o tym marzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Cześć Rasiulka ,mówiłam Ci już , że masz wyrąbane w kosmos deski Małgoś, ale do szermierki,to koordynacja musi być świetna, wiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.10.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Czolem Nocna Rasiuszko! Malka, mowie Ci, szermierka bedzie dobra. P. siostrzeniec tez taki humanista i tylko o tym marzy. Trenowałam 10 lat... coś w tym jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Czolem Nocna Rasiuszko! Malka, mowie Ci, szermierka bedzie dobra. P. siostrzeniec tez taki humanista i tylko o tym marzy. Trenowałam 10 lat... coś w tym jest... No widzisz... Prawie tak dobry sport jak brydz. Malka, na Olimpiade od razu go nie wysylaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Czolem Nocna Rasiuszko! Malka, mowie Ci, szermierka bedzie dobra. P. siostrzeniec tez taki humanista i tylko o tym marzy. Trenowałam 10 lat... coś w tym jest... No widzisz... Prawie tak dobry sport jak brydz. Malka, na Olimpiade od razu go nie wysylaj... a chciałabys robić coś co generalnie z góry skazane jest na porażkę Brydz - zdecydowanie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Czolem Nocna Rasiuszko! Malka, mowie Ci, szermierka bedzie dobra. P. siostrzeniec tez taki humanista i tylko o tym marzy. Trenowałam 10 lat... coś w tym jest... No widzisz... Prawie tak dobry sport jak brydz. Malka, na Olimpiade od razu go nie wysylaj... a chciałabys robić coś co generalnie z góry skazane jest na porażkę Brydz - zdecydowanie lepiej Nie chcialabym... No to w klimacie brydza sa jeszcze szachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Czolem Nocna Rasiuszko! Malka, mowie Ci, szermierka bedzie dobra. P. siostrzeniec tez taki humanista i tylko o tym marzy. Trenowałam 10 lat... coś w tym jest... No widzisz... Prawie tak dobry sport jak brydz. Malka, na Olimpiade od razu go nie wysylaj... a chciałabys robić coś co generalnie z góry skazane jest na porażkę Brydz - zdecydowanie lepiej Nie chcialabym... No to w klimacie brydza sa jeszcze szachy. w szachy gra, nawet obiecał ,że mnie nauczy ale z tym sportem u niego to nie jest źle, lato skałki (ale obciach, że tak żadko nam się chce doopy zebrać),zimą narty (tu nieco lepiej z częstotliwością), ale przydałoby się coś całosezonowego i regularnego. Dobry byłby basen, ale u nas wszystko chlorowane jeden jedyny ozonowany jest tak oblegany, ze szpilkę trudno wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No cos Ty! U nas prawie wszystkie, te lepsze przynajmniej sa ozonowane... Ja Cie moge nauczyc grac w szachy, dziecko zaskoczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No ale ja nie mieszkam w królewskim niestołecznym lepszy basen to mamy jeden a na szachy jestem zbyt niecierpliwa Ale jakby co, to się zgłoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 22:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Mnie nigdy strategia w szachach nie wychodzila, ale zasady znam, wiec luzik. Z radoscia odkrylam, ze mam nie taki bardzo znowu drogi basen zaraz kolo mieszkanka. Jak sie tam przeprowadze, to uroczyscie oswiadczam, ze zaczne chodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.10.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ja te uroczyste oświadczyny zapamiętam i kiedyś Cię z nich rozliczę muszę znaleźć gdzieś w okolicach terapeutę Yumeiho, bo nie chce mi się do Bielska jeździć A dziś kregosłup mi już doopą wychodzi idę się odmoczyć w gorącej wodzie pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.10.2009 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ja te uroczyste oświadczyny zapamiętam i kiedyś Cię z nich rozliczę muszę znaleźć gdzieś w okolicach terapeutę Yumeiho, bo nie chce mi się do Bielska jeździć A dziś kregosłup mi już doopą wychodzi idę się odmoczyć w gorącej wodzie pa Oooo, ja tez chcialam kiedys sie wybrac. Faktycznie dziala? W Krakowie sa gdzies chyba... Paaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 07.10.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam. To wszystko na jednej budowie ? Wszystko w jednym mieszkaniu. Piękne mieszkanko. Ciekawe wykończenia. Jak znajdę wiencej czasu to poczytam komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Akurat oplata za przedszkole jest bardzo rozna w Gliwicach placilam ryczalt 160zl tu na wsi 20zl. W prywatnym conajmniej 100zl wiecej Malka polecam dla chlopaka jakies zajecia karatopodobne dla dzieci, moja Amelka teraz byla zobaczyc jak wygladaja zajecia samoobrony z elementami tekwondo czy jak sie to tam pisze i nawet jest chetna a kuzyna syn jest zachwycony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ja te uroczyste oświadczyny zapamiętam i kiedyś Cię z nich rozliczę muszę znaleźć gdzieś w okolicach terapeutę Yumeiho, bo nie chce mi się do Bielska jeździć A dziś kregosłup mi już doopą wychodzi idę się odmoczyć w gorącej wodzie pa Oooo, ja tez chcialam kiedys sie wybrac. Faktycznie dziala? W Krakowie sa gdzies chyba... Paaaa. U Mnie działa A Krakowie masz Wojtka Pfitznera na Dywizjonu 303 46/10 tel. 0-602 443 714 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Akurat oplata za przedszkole jest bardzo rozna w Gliwicach placilam ryczalt 160zl tu na wsi 20zl. W prywatnym conajmniej 100zl wiecej Malka polecam dla chlopaka jakies zajecia karatopodobne dla dzieci, moja Amelka teraz byla zobaczyc jak wygladaja zajecia samoobrony z elementami tekwondo czy jak sie to tam pisze i nawet jest chetna a kuzyna syn jest zachwycony . Tylko widzisz, Martuś, on nie koniecznie chce sie tłuc też tego nie rozumię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ale oni sie tam nie tluka a tance go nie interesuja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ale oni sie tam nie tluka a tance go nie interesuja?? Zabiorę go na zajęcia otwarte chyba z Judo - zobaczymy, moze łyknie On sobie tą gimnastykę wymyślił , bo te dziewczynki to potrafią czołem tyłka dotknąć Tylko czy fascynuje go gibkość, czy dziewczynki same w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Bry u mnie w przedszkolu są zajęcia z judo i z tego co wiem, to chłopcy są bardzo zadowoleni. Ja nie mam takich dylematów, bo moja córcia chodzi na balet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts