kamyk68 07.10.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Bry tylko powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Zeby moc dotkac swoim czolem tylka dziewczynki to gimnastyka artystyczna nie potrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 MóJ Maciuś zażyczył sobie AIKIDO... i ja mu wcisnęłam logopede i ma chodzić , a Bartek szachy i taniec... zobaczymy co z tego wyjdzie dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Amelka ma logorytmike, tance, gimnastyke korekcyjna i basen w przedszkolu to taekwondo to w ramach wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no niestety,moje młode zajęć terapeutycznych ma w piozdu, jakbym jeszcze mu cośd owaliła to by się biedusia załamał. Chcę by robił coś, co bedzie mu sprawiać frajdę i coś co nie zagrozi jego bezpieczeństwu. A na konie się łajza nie chce namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no niestety,moje młode zajęć terapeutycznych ma w piozdu, jakbym jeszcze mu cośd owaliła to by się biedusia załamał. Chcę by robił coś, co bedzie mu sprawiać frajdę i coś co nie zagrozi jego bezpieczeństwu. A na konie się łajza nie chce namówić bo to może nie trzeba go namaiwac tylko pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no niestety,moje młode zajęć terapeutycznych ma w piozdu, jakbym jeszcze mu cośd owaliła to by się biedusia załamał. Chcę by robił coś, co bedzie mu sprawiać frajdę i coś co nie zagrozi jego bezpieczeństwu. A na konie się łajza nie chce namówić bo to może nie trzeba go namaiwac tylko pokazac ta....a kto go bedzie gonił byliśmy, nie przeszło . I argument, że z mamusia pojedzie nie jest przekonywujący, czyżbym traciła autorytet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no niestety,moje młode zajęć terapeutycznych ma w piozdu, jakbym jeszcze mu cośd owaliła to by się biedusia załamał. Chcę by robił coś, co bedzie mu sprawiać frajdę i coś co nie zagrozi jego bezpieczeństwu. A na konie się łajza nie chce namówić bo to może nie trzeba go namaiwac tylko pokazac ta....a kto go bedzie gonił byliśmy, nie przeszło . I argument, że z mamusia pojedzie nie jest przekonywujący, czyżbym traciła autorytet oooooooo w końcu wchodzimy na dobry temat do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a konkretnie ?? bieganie czy utrata autorytetu, bo myślę, że jednak nie o konie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 noo chodzi mi o to czy dla Bąka w wieku lat 3-6 mama to wciąż autorytet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ty mie tu nie stresuj, ja Święta Matka uwielbiana mam byc na wieki wieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ooooooooooo, jaka sie popularna zrobilam! Zbigniew100 - witaj u mnie. Robisz swietna robote na liscie. Kamyk - nie wstyd Ci, ze Cie taka impra ominela? Malka - ja sie temu Yumeiho juz dawno temu przygladalam, ale balam sie, ze to jakies szarlatanstwo, ale skoro wyprobowalas, to ja tez sprobuje jak tylko znajde czas. Czesc Markotko, czesc Nitu - jakie powazne dyskusje sie tu odbywaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.10.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Wpadłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Czesc Magi. Taka ladna pogoda - chyba pojade po ta szarlotke, co jej nie zjedliscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Małgoś, jakie tam szarlataństwo, acz ryzyko jest, jeśli się człek dostanie w ręce samozwańczego terapeuty Szczerze, to ja bym się chyba nawet nie oddała w ręce takiego z 2 stopniem i wiesz czas to ja znaję ,ale tysiącpińcet luźnego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Małgoś, jakie tam szarlataństwo, acz ryzyko jest, jeśli się człek dostanie w ręce samozwańczego terapeuty Szczerze, to ja bym się chyba nawet nie oddała w ręce takiego z 2 stopniem i wiesz czas to ja znaję ,ale tysiącpińcet luźnego nie mam Eeeee, ze ke? Ile znaczy? Za co to? No wlasnie tak sobie pomyslalam, ze sama moglabys to robic, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 sama sobie niewykonalne chyba, że się poskładamjak szwajcarski scyzoryk no tak słońce, tyle to kosztuje. By miało sens to seria 10 zabiegów. Są tańsi, koło 8 dych za zabieg, ale dojazd mi się nie kalkuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 sama sobie niewykonalne chyba, że się poskładamjak szwajcarski scyzoryk no tak słońce, tyle to kosztuje. By miało sens to seria 10 zabiegów. Są tańsi, koło 8 dych za zabieg, ale dojazd mi się nie kalkuluje Ale ja egoistycznie pomyslalam o sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 że ja Tobie Never Lubię Cię , wiesz to jest praca na bardzo głębokich strukturach,jeden fałszywy ruch i można komuś zrobić ała na zawsze. Wypieprzyć z panewki kość udową, zwichnąć kręgosłup, albo złamać ząb kręgu obrotowego, pozrywać więzadła i inne tego typu historie. Tam dochodzi do bardzo silnych trakcji i kompresji,to nie zabawa w masażyk. Są ludzie,którzy tej techniki uczą się długimi latami, dlatego ich tak mało w PL, dlatego też tyle to kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts