malgos2 07.10.2009 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A no widzisz... Czyli w sumie dobrze, ze sie wahalam, bo jeszcze bym trafila do byle kogo... Juz nie pamietam, jak ja sie o tym dowiedzialam... Odstraszylo mnie to, ze szukalam ich w Chinatown w NY i niczego takiego nie znalazlam i wszystkie linki na ten temat byly z Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 malka tu jest napisane ze niby w sosnowcu jest jakas babka http://www.yumeiho.org.pl/ i w tychach tez jakis gabinet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A no widzisz... Czyli w sumie dobrze, ze sie wahalam, bo jeszcze bym trafila do byle kogo... Juz nie pamietam, jak ja sie o tym dowiedzialam... Odstraszylo mnie to, ze szukalam ich w Chinatown w NY i niczego takiego nie znalazlam i wszystkie linki na ten temat byly z Polski. widzisz, a parę lat temu nikt nic nie wiedział na ten temat, ja się od chińczyka dowiedziałam i wszystkie informacje jakie znalazłam to albo w ichniejszych krzaczkach, albo ....po rosyjsku. teraz juz jest jakieś stowarzyszenie terapeutów i tam trzeba szukać specjalistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 malka tu jest napisane ze niby w sosnowcu jest jakas babka http://www.yumeiho.org.pl/ i w tychach tez jakis gabinet wiem,ale babka telefonu nie odbiera a w ogóle, wolę faceta mnie znów ciągnie do Bielska - tam wiem czego się spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.10.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a ci z tychow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.10.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a ci z tychow?? nie znam ich i niestety zadnych opinii znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.10.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 przyznaje sie nie nadrobie tych 2 stron ale jestem i sie witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Hej Anja. Nie nadrabiaj, o dzieciach bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.10.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ... no to ja lece Jade do przedszkola wybrac Bączki lepiej im w domciu będzie niż tam... zajęcia się skończyły więc jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.10.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A ja jade w koncu posprzatac po imprezie. Zabieram posilki. Nie wiem, czy bede dzisiaj, bo moze sie tam zaplatam juz, albo u P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.10.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 beton sie domyl? dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.10.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 beton sie domyl? dzien dobry oby... bo nas jeszcze obciąży kosztami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.10.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Hek Malgos ciagle sprzatasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 beton sie domyl? dzien dobry oby... bo nas jeszcze obciąży kosztami a co wyście na tym betonie wyczyniały!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Hejka. Beton z wina sie domyl spoko. Lete nadrabiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 jakbyście wódkę piły to napewno nie byłoby ryzyka plam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2009 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Wodke pily chlopaki, a wlasnie jedyne zniszczenie to szampan, ktory sie wlal pod beton. Byl przykryty reklamowka i nie wysechl. Mam nadzieje, ze wyschnie. Tak wiec czerwone bezpieczniejsze. Slady komunikacji z sasiadem tez domyte, normalnie jak nie po imprezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.10.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 jak to "pod beton" i co to za komunikacja? (bo chyba nie rozmarowaliście mu na drzwiach g.. -bo pamiętam, że taki plan kiedys się przewinął na FM ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.10.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 jak to "pod beton" i co to za komunikacja? (bo chyba nie rozmarowaliście mu na drzwiach g.. -bo pamiętam, że taki plan kiedys się przewinął na FM ) Beton ma takie pajaczki-pekniecia i tam sie wlalo. Komunikacja polegala na waleniu w drzwi i sciane jedynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 bo kto to szampana na impreze bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts