wiolasz 09.10.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 oj Małgoś, jak to plastiki w większości były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 oj Małgoś, jak to plastiki w większości były O wypraszam to sobie. Bylo 8 szklanek z Tesco, z ktorych 2 poszly, 6 kieliszkow do wodki, 2 filizanki, 4 kubki... Tylko sie jakos tak rozeszly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Bylo 8 szklanek z Tesco, z ktorych 2 poszly, 6 kieliszkow do wodki, 2 filizanki, 4 kubki... Tylko sie jakos tak rozeszly... Moze naród zabrał na pamiątkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Bylo 8 szklanek z Tesco, z ktorych 2 poszly, 6 kieliszkow do wodki, 2 filizanki, 4 kubki... Tylko sie jakos tak rozeszly... Moze naród zabrał na pamiątkę? Nieeeeeeeee, rozeszly sie po katach, ale sa z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 oj Małgoś, jak to plastiki w większości były O wypraszam to sobie. Bylo 8 szklanek z Tesco, z ktorych 2 poszly, 6 kieliszkow do wodki, 2 filizanki, 4 kubki... Tylko sie jakos tak rozeszly... listę nam zrobiłaś co mamy następnym razem przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 oj Małgoś, jak to plastiki w większości były O wypraszam to sobie. Bylo 8 szklanek z Tesco, z ktorych 2 poszly, 6 kieliszkow do wodki, 2 filizanki, 4 kubki... Tylko sie jakos tak rozeszly... listę nam zrobiłaś co mamy następnym razem przywieźć No Wiola miala przywiezc szklanki, ale cosik zawalila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 oj Małgoś, jak to plastiki w większości były O wypraszam to sobie. Bylo 8 szklanek z Tesco, z ktorych 2 poszly, 6 kieliszkow do wodki, 2 filizanki, 4 kubki... Tylko sie jakos tak rozeszly... listę nam zrobiłaś co mamy następnym razem przywieźć No Wiola miala przywiezc szklanki, ale cosik zawalila. wiola miała najdalej, a Wy ją jeszcze do wożenia szkła pociągiem chciałyście wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 oj Małgoś, jak to plastiki w większości były O wypraszam to sobie. Bylo 8 szklanek z Tesco, z ktorych 2 poszly, 6 kieliszkow do wodki, 2 filizanki, 4 kubki... Tylko sie jakos tak rozeszly... listę nam zrobiłaś co mamy następnym razem przywieźć No Wiola miala przywiezc szklanki, ale cosik zawalila. pewnie wiozła, ale nie dowiozła....znasz torowiska naszych pkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 oj Małgoś, jak to plastiki w większości były O wypraszam to sobie. Bylo 8 szklanek z Tesco, z ktorych 2 poszly, 6 kieliszkow do wodki, 2 filizanki, 4 kubki... Tylko sie jakos tak rozeszly... listę nam zrobiłaś co mamy następnym razem przywieźć No Wiola miala przywiezc szklanki, ale cosik zawalila. pewnie wiozła, ale nie dowiozła....znasz torowiska naszych pkp Moze tak zrobila jak ja, jak mi ostatnio szwagierka pod choinke dala kieliszki - 2 z 6 poszly jeszcze przed rozpakowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 oj Małgoś, jak to plastiki w większości były O wypraszam to sobie. Bylo 8 szklanek z Tesco, z ktorych 2 poszly, 6 kieliszkow do wodki, 2 filizanki, 4 kubki... Tylko sie jakos tak rozeszly... listę nam zrobiłaś co mamy następnym razem przywieźć No Wiola miala przywiezc szklanki, ale cosik zawalila. Wiola miała nie jechać a dzień wczesniej jak myslała, ze jedzie to było ostre zamieszanie z podtrutym psem...tak gwoli scisłości... Niestety przyznam się, ze poszłam na łatwiznę i wolałam sie do kawy dołożyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a ja dostałam piekne krysztalowe kieliszki od babci -takie "zabytkowe".. i co? mąż ugościł nim kolegów na grillu (nie wpadł na to, ze obok stoja "tescowe"-grillowe), no i połowy juz nie mam bo huczny grill był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Kasia , spójrz na to tak - gdyby na owym grillu nie wytłukli Ci tych kieliszków, to dziś nie mogłabyś nam o tym opowiedzieć , a tak wiemy że miałaś hucznego grilla i Twój mąż sie dobrze bawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 aż "za dobrze" a swoja drogą to chyba tylko faceci maja takie rewelacyjne pomysły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Niekoniecznie. Ja chcialam przytachac rozne ladne szkla z pakamery przed impreza, ale mnie P. zahamowal i chyba dobrze, bo bez tego sie obylo, a mogloby mi byc przykro, ze moje gwiazdkowe prezenty na szufelce wyladowaly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 oj tam babcine, Ty od razu chciałabyś zachować jeszcze na 5 pokoleń do przodu...korzystać trzeba Malka, ja do Ciebie z przeprosinami, Ty wiesz oczywiscie że ja jestem u Ciebie na bieżąco tylko pisać już nie mam siły w każdych komentarzach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.10.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wiolus ja mam tak samo, jestem w komentarzach u Was lecz nie zawsze slad zostawiam, dzis mialam bardzo aktywny dzien i ledwo zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ja mam codziennie aktywny do 15 potem przerwę mam w mysleniu podczas drogi do domu a potem znowu musze na pełnych obrotach. Teraz spadam z dzieckiem trochę czasu spędzić i obejrzymy shreka trzeciego na TVN dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Wiolaszko, przecieżsię nie gniewam,co Ci w ogóle do głowt przyszło A 3 jest boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 A ja wlasnie przelaczylam ja na Niesiolowskiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ją na Niesiołowskiego, znaczy Shreka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts