malgos2 09.10.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ją na Niesiołowskiego, znaczy Shreka ? Ja trojke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a Niesiołowsk iteż ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a Niesiołowsk iteż ładny Juz sie i tak skonczyl. Teraz mowia o ataku na polskich zolnierzy w Afganistanie. Ale dr Lubicz tez niezle poszalal, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a Niesiołowsk iteż ładny Juz sie i tak skonczyl. Teraz mowia o ataku na polskich zolnierzy w Afganistanie. Ale dr Lubicz tez niezle poszalal, nie? że kto Chłopaki shreka ogladają, więc nie wiem co tam na innych kanałch słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a Niesiołowsk iteż ładny Juz sie i tak skonczyl. Teraz mowia o ataku na polskich zolnierzy w Afganistanie. Ale dr Lubicz tez niezle poszalal, nie? że kto Chłopaki shreka ogladają, więc nie wiem co tam na innych kanałch słychać No ten aktor z Klanu, noooo... Potracil babke po pijanemu i zwial z miejsca wypadku. 2,5 promila mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.10.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 o czy wy mowicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a Niesiołowsk iteż ładny Juz sie i tak skonczyl. Teraz mowia o ataku na polskich zolnierzy w Afganistanie. Ale dr Lubicz tez niezle poszalal, nie? że kto Chłopaki shreka ogladają, więc nie wiem co tam na innych kanałch słychać No ten aktor z Klanu, noooo... Potracil babke po pijanemu i zwial z miejsca wypadku. 2,5 promila mial. A Klan ostatnio Lidzia z Duchem mnie uświadomili, że to jeszcze leci no i Moda na sukces też a on w filmie ją potrącił, czy tak na serio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a Niesiołowsk iteż ładny Juz sie i tak skonczyl. Teraz mowia o ataku na polskich zolnierzy w Afganistanie. Ale dr Lubicz tez niezle poszalal, nie? że kto Chłopaki shreka ogladają, więc nie wiem co tam na innych kanałch słychać No ten aktor z Klanu, noooo... Potracil babke po pijanemu i zwial z miejsca wypadku. 2,5 promila mial. A Klan ostatnio Lidzia z Duchem mnie uświadomili, że to jeszcze leci no i Moda na sukces też a on w filmie ją potrącił, czy tak na serio ? Na serio. Klan leci, czasami jak przerzucam kanaly w nocy to na Polonii widze, ze jest, ale fabula zbyt daleko sie posunela jak dla mnie. Nie nadazam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.10.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 o matko! ale Wy jestescie na bieżąco ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam. ponoc zwiał z miejsca wypadku i maja go przesłuchac dopiero jutro....jak wytrzeźwieje włos sie na głowie jeży!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Cze Kala. Aktorzy tez ludzie, tylko pijacy wiecej niz inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 to fakt.........a w tym serialu taki porządny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Taki prawy i rozsadny... Najsmieszniej jest, jak Rysiu z Klanu gra w Teatrze Starym, zawsze jak wchodzi na scene rozlega sie szept: O, Rysio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Cze Kala. Aktorzy tez ludzie, tylko pijacy wiecej niz inni. tu bym polemizowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rysiu zawsze mówi..........dzieci umyjcie ręce będzie obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rysiu zawsze mówi..........dzieci umyjcie ręce będzie obiad Mialam to na koncu jezyka. Malka, masz doswiadczenia z innymi zawodami? Chirurdzy pewnie wiecej wala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rysiu zawsze mówi..........dzieci umyjcie ręce będzie obiad Mialam to na koncu jezyka. Malka, masz doswiadczenia z innymi zawodami? Chirurdzy pewnie wiecej wala? Jesuuuuuuu, Wy naprawdę oglądacie ten serial Kto pije więcej.....koronerzy, grabarze, Małgoś,no i chirurdzy pewnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rysiu zawsze mówi..........dzieci umyjcie ręce będzie obiad Mialam to na koncu jezyka. Malka, masz doswiadczenia z innymi zawodami? Chirurdzy pewnie wiecej wala? Jesuuuuuuu, Wy naprawdę oglądacie ten serial Kto pije więcej.....koronerzy, grabarze, Małgoś,no i chirurdzy pewnie też Wejdz na YT i wyszukaj "rysiu z klanu" - pelno jest fragmentow pt. "dzieci umyjcie raczki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 ani sztuki o rączkach nie znalazłam, ale o innych częściach ciała i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Rysiu z Klanu jako snajper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts