malka 09.10.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 urodziny Maćka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Zalezy ktore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a tam co za różnica, wszytkie są jakieś takie , im więcej k,ch,c - tym lepiej a ja chyba dojrzałam by obejrzeć prezent od D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a tam co za różnica, wszytkie są jakieś takie , im więcej k,ch,c - tym lepiej a ja chyba dojrzałam by obejrzeć prezent od D. No wlasnie zalezy, bo widzialam takie bez niczego - zywcem z serialu i chyba byly smieszniejsze niz te przerobione... Prezent od Ducha dostalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a tam co za różnica, wszytkie są jakieś takie , im więcej k,ch,c - tym lepiej a ja chyba dojrzałam by obejrzeć prezent od D. No wlasnie zalezy, bo widzialam takie bez niczego - zywcem z serialu i chyba byly smieszniejsze niz te przerobione... Prezent od Ducha dostalas? no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a tam co za różnica, wszytkie są jakieś takie , im więcej k,ch,c - tym lepiej a ja chyba dojrzałam by obejrzeć prezent od D. No wlasnie zalezy, bo widzialam takie bez niczego - zywcem z serialu i chyba byly smieszniejsze niz te przerobione... Prezent od Ducha dostalas? no Kuuuuurde, to ja mu prezenciki zawsze daje, a on mi jeszcze nic... A Tobie za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 z miłości mojej do House'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 z miłości mojej do House'a Aaaaa no to ja tez dostalam Monty Pythona. Ale nie ogladam, zostawiam na dlugie zimowe wieczory w pracowni P. bez TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 i co mówi,że nie dostała, jak dostała, każdy wg potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 i co mówi,że nie dostała, jak dostała, każdy wg potrzeb Aaaaa bo juz myslalam, ze Ty jakies brylanty tam chowasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 brylanty, phhhhhhhhhhi, czym sa brylanty wobec 6 serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 brylanty, phhhhhhhhhhi, czym sa brylanty wobec 6 serii Mnie jakos do tego serialu nie ciagnie. Moze dlatego, ze bylam w amerykanskim szpitalu... I w ogole nie mam cierpliwosci do seriali, ale Taggerta to bym obejrzala chetnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.10.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 pamiętam,kiedyś jako nastolatka ogladałam ER, niby fajne, ale tak naprawdę nie wiedziałam, co tym ludziom jest, teraz ogladam Housa i wiem o czy oni mówią i wię ,że jak pada tekst sarkoidoza, to się nie obrażają tylko stawiaja diagnozę no to się nakręciłam ide ogladać dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.10.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 pamiętam,kiedyś jako nastolatka ogladałam ER, niby fajne, ale tak naprawdę nie wiedziałam, co tym ludziom jest, teraz ogladam Housa i wiem o czy oni mówią i wię ,że jak pada tekst sarkoidoza, to się nie obrażają tylko stawiaja diagnozę no to się nakręciłam ide ogladać dobranoc To prawie jak Na dobre i na zle . Paaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2009 03:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 No dobra, to ja tez ide. Niesiolowskiego zdazylam 3 razy dzisiaj obejrzec. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 pamiętam,kiedyś jako nastolatka ogladałam ER, niby fajne, ale tak naprawdę nie wiedziałam, co tym ludziom jest, teraz ogladam Housa i wiem o czy oni mówią i wię ,że jak pada tekst sarkoidoza, to się nie obrażają tylko stawiaja diagnozę no to się nakręciłam ide ogladać dobranoc to bylysmy nastolatkami w tym samym czasie a mi duch w prezencie zostawil tylko pusta puszke po piwie za siedzeniem i tak wczoraj ja odkrylam bo mi cos stukalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Dobranoc. powiedziała malgos o 5.26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 No czesc Dzierlatki. Ale beznadziejna pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.10.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 u nas zaczelo padac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 U nas tez. Jak to na Brackiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts