malka 11.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ale my od lat jeździmy w tomiejsce to dla odmiany to takie ironiczne było. Choć zastanawiam się ,skoro tam juz weszło €, to ile Ladyslaw nam za chatynkę zaśpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 No to gdybys nie miala co robic, to my najczesciej w KRK po fajerwerkach idziemy do Pieknego Psa. Za frajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.10.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 no to bedę miec to na uwadze , a teraz biorę książkę i zmykam do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.10.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Tylko, że był rudy i miał długie włosy, a on chyba tak nie wyglada, co? jakby Dandi tak wyglądał to pewnie byłby już calkiem nie do wytrzymania, długie włosy i TO ego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Zapytaj Urzad Miasta. Moja tesciowa i tak wszystkich przebija - wigilia zaczyna sie o polnocy. Ja na pewno w tym roku robie wigilie w mieszkanku, tam jest duzo miejsca i choinke 4 m mozna przytargac i bedzie fajnie. Świiiiiiiiiinie A tak się cieszyłam, że cię przytargam na moja wiochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 11.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 u mnie rodzina liczy że w tym roku wigilia u nas... ale się przeliczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Tylko, że był rudy i miał długie włosy, a on chyba tak nie wyglada, co? jakby Dandi tak wyglądał to pewnie byłby już calkiem nie do wytrzymania, długie włosy i TO ego.... Az sie boje skomentowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 wigilia u nas na dwadziescia kilka osob sylwester - najprawdopodobniej tydzien w gorach (na sankch pojezdzic z Helena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Helenki na Rynek bym istotnie nie ciagnela. Ale gdyby ktos mial ochote dolaczyc do nas, to zapraszam. Piekny Pies to bardzo modna knajpa w koncu (ale to z Was wszystkich tylko Dejw wie... ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.10.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Tylko, że był rudy i miał długie włosy, a on chyba tak nie wyglada, co? jakby Dandi tak wyglądał to pewnie byłby już calkiem nie do wytrzymania, długie włosy i TO ego.... Az sie boje skomentowac... Ale dandi się chyba nie obrazi? Całam w strachu To tylko sen był przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Tylko, że był rudy i miał długie włosy, a on chyba tak nie wyglada, co? jakby Dandi tak wyglądał to pewnie byłby już calkiem nie do wytrzymania, długie włosy i TO ego.... Az sie boje skomentowac... Ale dandi się chyba nie obrazi? Całam w strachu To tylko sen był przecież No on cos ostatnio bardzo niedotykalski sie zrobil... Wszak on rowniez jest na D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.10.2009 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Helenki na Rynek bym istotnie nie ciagnela. Ale gdyby ktos mial ochote dolaczyc do nas, to zapraszam. Piekny Pies to bardzo modna knajpa w koncu (ale to z Was wszystkich tylko Dejw wie... ). rozważę te ewentualność jak znajdę nianię dla dziecka rozważę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.10.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzień dobry imprezowiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 heloł mam nadzieje ze dzis juz sie lepiej spalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.10.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witanko poniedziałkowe! Trochę nadrobiłam... ... propozycja zlotu nad morzem baaardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 I ja się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.10.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Helenki na Rynek bym istotnie nie ciagnela. Ale gdyby ktos mial ochote dolaczyc do nas, to zapraszam. Piekny Pies to bardzo modna knajpa w koncu (ale to z Was wszystkich tylko Dejw wie... ). czy aby napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.10.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ... dzien dobry dziś mam dzień lenistwa i wcale nie zamierzam za to przepraszać tydzień w górach - brzmi pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 ... dzien dobry dziś mam dzień lenistwa i wcale nie zamierzam za to przepraszać tydzień w górach - brzmi pięknie Kochana dzień lenistwa zawsze jest wskazany Mi też by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.10.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 aj, lenistwo ja to bym dla odmiany w ogródku poszalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts