malgos2 19.10.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 eeeeeeee no dajcie linki to się pobawimy, co? Nie podskakuj, bo Cie wywala z Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 witam, umywalką lepiej pochwal się jak wygrasz i będzie już u Ciebie miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 eeeeeeee no dajcie linki to się pobawimy, co? Nie podskakuj, bo Cie wywala z Forum. phi... od razu wszczniesz awanturę... bym wróciła :P przecie z kimś los najgorszej musisz dzielić, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam Malutka! Nie spodziewalam sie, ze markotka taka sprytna. No i ze nitu AZ taka wredna... Bo ze wredna bardzo to wiedzialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam Malutka! Nie spodziewalam sie, ze markotka taka sprytna. No i ze nitu AZ taka wredna... Bo ze wredna bardzo to wiedzialam... ha ha ha ha ha ha zgubiłaś kropkę ha ha ha ha czy wszyscy widzą, że Małgoś zgubiła kropkę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam Malutka! Nie spodziewalam sie, ze markotka taka sprytna. No i ze nitu AZ taka wredna... Bo ze wredna bardzo to wiedzialam... ha ha ha ha ha ha zgubiłaś kropkę ha ha ha ha czy wszyscy widzą, że Małgoś zgubiła kropkę :P Malgos nie uzywa kropek Tyyyyyy, Brutusie Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam Malutka! Nie spodziewalam sie, ze markotka taka sprytna. No i ze nitu AZ taka wredna... Bo ze wredna bardzo to wiedzialam... ha ha ha ha ha ha zgubiłaś kropkę ha ha ha ha czy wszyscy widzą, że Małgoś zgubiła kropkę :P Malgos nie uzywa kropek Tyyyyyy, Brutusie Ty. jak chcesz stawać w swojej własnej obronie to byś se choć dla pozoru nicka zmienieła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam Malutka! Nie spodziewalam sie, ze markotka taka sprytna. No i ze nitu AZ taka wredna... Bo ze wredna bardzo to wiedzialam... ha ha ha ha ha ha zgubiłaś kropkę ha ha ha ha czy wszyscy widzą, że Małgoś zgubiła kropkę :P Malgos nie uzywa kropek Tyyyyyy, Brutusie Ty. jak chcesz stawać w swojej własnej obronie to byś se choć dla pozoru nicka zmienieła... Nie zmienie, bo ja nie jestem oszustka, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 aaa tak... zapomniałam to co Ty jesteś..? przypomnij mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 aaa tak... zapomniałam to co Ty jesteś..? przypomnij mi... Ja jestem chamska, niedobzykana menda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.10.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Oj dziewczynki, dziewczynki dobrze, że Was dobry humorek nie opuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 eeeeeee to ja już wolę moją oszustke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No ja nie wiem, co my tu jeszcze robimy. Mialysmy won z Forum sie wynosic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No ja nie wiem, co my tu jeszcze robimy. Mialysmy won z Forum sie wynosic. no racja Ty przodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.10.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No ja nie wiem, co my tu jeszcze robimy. Mialysmy won z Forum sie wynosic. No właśnie, bo tu w około sami porządni ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 No ja nie wiem, co my tu jeszcze robimy. Mialysmy won z Forum sie wynosic. No właśnie, bo tu w około sami porządni ludzie Zrobimy schizme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 z kim ? z tymi porządnymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 z kim ? z tymi porządnymi ? Na glowe upadlas? Ja bede ta... no... Matriarcha Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 z kim ? z tymi porządnymi ? Na glowe upadlas? Ja bede ta... no... Matriarcha Forum. yyyyyyy a dlaczego akurat Ty?! wrednych jest nas tu więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 z kim ? z tymi porządnymi ? Na glowe upadlas? Ja bede ta... no... Matriarcha Forum. yyyyyyy a dlaczego akurat Ty?! wrednych jest nas tu więcej... No dobra, to bedziemy sie zmieniac - pol roku Ty, pol roku ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts