nitubaga 19.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 .... a skąd pomysł, że ja walcze o fuchę dla siebie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 .... a skąd pomysł, że ja walcze o fuchę dla siebie, co? No przeeestan, wiesz ile jest funkcji w Kosciele? Damy rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 .... a skąd pomysł, że ja walcze o fuchę dla siebie, co? No przeeestan, wiesz ile jest funkcji w Kosciele? Damy rade. a wiesz ile chętnych na te najważniejsze fuchy.... no np tacy na D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 .... a skąd pomysł, że ja walcze o fuchę dla siebie, co? No przeeestan, wiesz ile jest funkcji w Kosciele? Damy rade. a wiesz ile chętnych na te najważniejsze fuchy.... no np tacy na D Oni zostana tu sobie i wtedy sie funkcjami obdziela... Widzialas watek o kuligu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nieeeee a jest jakiś kulig? ma być kulig... już przesrałam kulig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 nieeeee a jest jakiś kulig? ma być kulig... już przesrałam kulig? Noooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no nie noooo-tuj mi tutaj tylko pokaż kaj tego szukac... choć jak kulig to pewnikiem kajsik w Tatrach, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no nie noooo-tuj mi tutaj tylko pokaż kaj tego szukac... choć jak kulig to pewnikiem kajsik w Tatrach, nie? Jessssu, jeszcze mi kazesz reklame konkurencyjnej sekcie robic? http://forum.muratordom.pl/post3713753.htm?highlight=kulig#3713753 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 przyszlam z wizytą i co...już kulig.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 O nieeee, my zrobimy konkurencyjny kulig... Nad morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.10.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 o to ja sie na kulig nie pisze, nie dam rady tej zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.10.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jesssssuuuu Malgos....a o so choci? Ze Nitu dostala bana - to wiem Zes niedobzykana - to tez wiem Ale ze jestescie Matrony i bee - tego nie wiem Jakis skrot moge poprosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 o to ja sie na kulig nie pisze, nie dam rady tej zimy Aniaaaa, nad morzem sniegu prawie nigdy nie ma, a jak napada to zaraz wywiewa... Kulig to taka przenosnia. Maja - wszystko w normie jak na razie. To znaczy przynajmniej na Forumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jesssssuuuu Malgos....a o so choci? Ze Nitu dostala bana - to wiem Zes niedobzykana - to tez wiem Ale ze jestescie Matrony i bee - tego nie wiem Jakis skrot moge poprosic? strasznie Cię lubie tak to nawet ja jej nie pojechałam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jesssssuuuu Malgos....a o so choci? Ze Nitu dostala bana - to wiem Zes niedobzykana - to tez wiem Ale ze jestescie Matrony i bee - tego nie wiem Jakis skrot moge poprosic? strasznie Cię lubie tak to nawet ja jej nie pojechałam :P Juz Ci P. wymaluje to i owo na tych Twoich karton-gipsach, zobaczysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.10.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jesssssuuuu Malgos....a o so choci? Ze Nitu dostala bana - to wiem Zes niedobzykana - to tez wiem Ale ze jestescie Matrony i bee - tego nie wiem Jakis skrot moge poprosic? strasznie Cię lubie tak to nawet ja jej nie pojechałam :P Dziekuje za uznanie...ale to nie ja....ja tylko powtarzam, co gdzies kiedys na tym forum przeczytalam Mi malgoskowe bzykanie absolutnie nie przeszkadza....kazda dorosla osoba ma prawo do swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jesssssuuuu Malgos....a o so choci? Ze Nitu dostala bana - to wiem Zes niedobzykana - to tez wiem Ale ze jestescie Matrony i bee - tego nie wiem Jakis skrot moge poprosic? strasznie Cię lubie tak to nawet ja jej nie pojechałam :P Dziekuje za uznanie...ale to nie ja....ja tylko powtarzam, co gdzies kiedys na tym forum przeczytalam Mi malgoskowe bzykanie absolutnie nie przeszkadza....kazda dorosla osoba ma prawo do swojego Bo ona guuupia mysli, ze niedobzykanym jest sie tylko jak sie czlowiek nie bzyka, a nie, ze apetyt w miare jedzenia rosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 taaaa... apetyt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jesssssuuuu Malgos....a o so choci? Ze Nitu dostala bana - to wiem Zes niedobzykana - to tez wiem Ale ze jestescie Matrony i bee - tego nie wiem Jakis skrot moge poprosic? strasznie Cię lubie tak to nawet ja jej nie pojechałam :P Juz Ci P. wymaluje to i owo na tych Twoich karton-gipsach, zobaczysz... eee akurat nim mnie nie nastraszysz... ja Go lubię i łun mnie chyba tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Jesssssuuuu Malgos....a o so choci? Ze Nitu dostala bana - to wiem Zes niedobzykana - to tez wiem Ale ze jestescie Matrony i bee - tego nie wiem Jakis skrot moge poprosic? strasznie Cię lubie tak to nawet ja jej nie pojechałam :P Juz Ci P. wymaluje to i owo na tych Twoich karton-gipsach, zobaczysz... eee akurat nim mnie nie nastraszysz... ja Go lubię i łun mnie chyba tyż Hmmmmm... Jak mu powiem, co tu napisalas to nie wiem, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts