malgos2 20.10.2009 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nawilżenie pozwala osiągnąć odpowiedni stopień uwznioślenia Wlasnie cos mi przyszlo do glowy, ale sie ugryzlam w jezyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 bardzo mi sie podoba pomysl ze wspolna nauka piesni koscielnych i nawilzaniem gardla, matko byle do marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 bardzo mi sie podoba pomysl ze wspolna nauka piesni koscielnych i nawilzaniem gardla, matko byle do marca Cholera, ale jesli bedziesz karmic, to ze szkoleniem trzeba gdzies do czerwca-lipca poczekac... To chrzciny najwczesniej w grudniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 bardzo mi sie podoba pomysl ze wspolna nauka piesni koscielnych i nawilzaniem gardla, matko byle do marca Cholera, ale jesli bedziesz karmic, to ze szkoleniem trzeba gdzies do czerwca-lipca poczekac... To chrzciny najwczesniej w grudniu. damy rade przeciez sa sposoby na picie i karmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 bardzo mi sie podoba pomysl ze wspolna nauka piesni koscielnych i nawilzaniem gardla, matko byle do marca Cholera, ale jesli bedziesz karmic, to ze szkoleniem trzeba gdzies do czerwca-lipca poczekac... To chrzciny najwczesniej w grudniu. damy rade przeciez sa sposoby na picie i karmienie Taaaaak? Sciaga sie wczesniej na zapas i bania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.10.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 bardzo mi sie podoba pomysl ze wspolna nauka piesni koscielnych i nawilzaniem gardla, matko byle do marca Cholera, ale jesli bedziesz karmic, to ze szkoleniem trzeba gdzies do czerwca-lipca poczekac... To chrzciny najwczesniej w grudniu. damy rade przeciez sa sposoby na picie i karmienie Taaaaak? Sciaga sie wczesniej na zapas i bania? no tak slyszalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 bardzo mi sie podoba pomysl ze wspolna nauka piesni koscielnych i nawilzaniem gardla, matko byle do marca Cholera, ale jesli bedziesz karmic, to ze szkoleniem trzeba gdzies do czerwca-lipca poczekac... To chrzciny najwczesniej w grudniu. damy rade przeciez sa sposoby na picie i karmienie Taaaaak? Sciaga sie wczesniej na zapas i bania? no tak slyszalam Eeeee no to luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nawilżenie pozwala osiągnąć odpowiedni stopień uwznioślenia Wlasnie cos mi przyszlo do glowy, ale sie ugryzlam w jezyk. świntuszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Nawilżenie pozwala osiągnąć odpowiedni stopień uwznioślenia Wlasnie cos mi przyszlo do glowy, ale sie ugryzlam w jezyk. świntuszek? Tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 To po co się gryźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 To po co się gryźć? Co by uczuc religijnych nie obrazac, bo poki co paragraf na to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Eeee, to ja o seksie a ty o uczuciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Eeee, to ja o seksie a ty o uczuciach Sprobujmy to jakos pogodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Pomódlmy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Pomódlmy się? O matko, tego sie obawialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Pomódlmy się? O matko, tego sie obawialam... Czyli jednak pośpiewajmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Pomódlmy się? O matko, tego sie obawialam... Czyli jednak pośpiewajmy... A potem chodza takie rozne podgladacze i pokazuja, ze u malgos to same swinstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Po prostu zazdroszczą. Wiesz, najgorsze to takie, które same się wstydzom i płoniom, ale strasznie by chciały, więc lepiej naskarżyć pani Zreszta zupełnie poważnie, pani doktor, uważam że wybrane wątki z zagadnienia Seks i religia są dobrym materiałem do studiów habilitacyjnych. Więc nie świństwa, tylko nauka, mąszeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Sa dobrym materialem, owszem... Tylko nie chcialabym potem przez 6 lat boksowac sie w sadzie... Nawet mialam kiedys taki pomysl listu otwartego do Palikota, bo on byl za usunieciem artykulu o obrazie uczuc z KK, ale co sie za to bralam, to jego chcieli z partii wyrzucac. Ostatnio wyszukiwano slowo k*&^a i w moim watku pojawialo sie najczesciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No bo coś się dzieje, a nie tylko buzibuzi . A tego słowa na s to też nie powino się używać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts