malgos2 20.10.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No. I prosze mi tu miesem nie rzucac, bo potem jestem na jezykach calego foruma. Watek Anji jest pod tym wzgledem na drugim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.10.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ja tylko linkiem rzuciłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ja tylko linkiem rzuciłam... Linkiem mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No to KWA Dla statystyki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.10.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witam Was laseczki [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 hmmmm Chciales o seksie to masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 hmmmm Chciales o seksie to masz. Na to nie wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Sa dobrym materialem, owszem... Tylko nie chcialabym potem przez 6 lat boksowac sie w sadzie... Nawet mialam kiedys taki pomysl listu otwartego do Palikota, bo on byl za usunieciem artykulu o obrazie uczuc z KK, ale co sie za to bralam, to jego chcieli z partii wyrzucac. Ostatnio wyszukiwano slowo k*&^a i w moim watku pojawialo sie najczesciej. :lol: nie schlebiaj sobie to nie kolejnośc wg ilości, lecz aktualizacji wątku , teraz jesteś dziewiąta a ja czwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Sa dobrym materialem, owszem... Tylko nie chcialabym potem przez 6 lat boksowac sie w sadzie... Nawet mialam kiedys taki pomysl listu otwartego do Palikota, bo on byl za usunieciem artykulu o obrazie uczuc z KK, ale co sie za to bralam, to jego chcieli z partii wyrzucac. Ostatnio wyszukiwano slowo k*&^a i w moim watku pojawialo sie najczesciej. :lol: nie schlebiaj sobie to nie kolejnośc wg ilości, lecz aktualizacji wątku , teraz jesteś dziewiąta a ja czwarta A widzialas watek o bluzgach w dziennikach? Tam ktos wkleil linki i wiekszosc prowadzi do mnie. Prawdopodobnie wybor byl tendencyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 wątek widziałam, ale kolejność jest wyrzucana wg aktualizacji, nie spodziewaj się , że muratorowa wyszukiwarka jest zdolna do tak wysublimowanej selekcji i że słowa umie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 wątek widziałam, ale kolejność jest wyrzucana wg aktualizacji, nie spodziewaj się , że muratorowa wyszukiwarka jest zdolna do tak wysublimowanej selekcji i że słowa umie liczyć Raczej spodziewalam sie wysublimowanej selekcji wklejajacego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 e tam czepiasz się ,mówię, że to przypadek jest:teraz 1-komenty Nefer2-komenty markoto3-RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A gdzie te KWA cuda można KWA zobaczyć? Bo nie chce mi się grzebać w mięsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A gdzie te KWA cuda można KWA zobaczyć? Bo nie chce mi się grzebać w mięsie a kuzynek mielone robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A gdzie te KWA cuda można KWA zobaczyć? Bo nie chce mi się grzebać w mięsie Eeeee, po co to KWA rozstrzasac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.10.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 e tam czepiasz się ,mówię, że to przypadek jest: teraz 1-komenty Nefer 2-komenty markoto 3-RW No ja kuźwa MYSLĘ !!!!!!!!!!!!!!! Przecież to NIEMOŻLIWE, żeby mi ktoś odebrał palmę pierwszeństwa !!!!!!!!!!! Blugi i papieros to moje nieodłączne atrybuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A gdzie te KWA cuda można KWA zobaczyć? Bo nie chce mi się grzebać w mięsie a kuzynek mielone robi ? Osobiście znacznie lepiej wychodzą mi polędwiczki np. w sosie kurkowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A gdzie te KWA cuda można KWA zobaczyć? Bo nie chce mi się grzebać w mięsie a kuzynek mielone robi ? Osobiście znacznie lepiej wychodzą mi polędwiczki np. w sosie kurkowym Oooooooooooooo, prosze Pana... I co z tym zrobimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A gdzie te KWA cuda można KWA zobaczyć? Bo nie chce mi się grzebać w mięsie a kuzynek mielone robi ? Osobiście znacznie lepiej wychodzą mi polędwiczki np. w sosie kurkowym Oooooooooooooo, prosze Pana... I co z tym zrobimy? Będziemy negocjować? A jakie cuda pani barrankowej wychodzą... Oj jojoj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts