kachna28 19.07.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Jaki Malgos? Malgos to tu jeden jest! ups... sorki -to po tym Chopinie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Kasia powiedz mi czy to ten bo różne są badziewia http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=396299056 Malgos -to chyba to (50ml ma trochę inną butelkę) -ale kupuj raczej w Tej Perfumerii -zawsze to pewniej niż na Allegro, poza tym coś ta cena za 100ml za niska mi się zdaje lepiej bierz 50ml za 150zl (ja bym tak zrobiła bo tam na 100% oryginał) Jaki Malgos? Malgos to tu jeden jest! nie złość się bo zmarszczek dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Kasia powiedz mi czy to ten bo różne są badziewia http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=396299056 Malgos -to chyba to (50ml ma trochę inną butelkę) -ale kupuj raczej w Tej Perfumerii -zawsze to pewniej niż na Allegro, poza tym coś ta cena za 100ml za niska mi się zdaje lepiej bierz 50ml za 150zl (ja bym tak zrobiła bo tam na 100% oryginał) Jaki Malgos? Malgos to tu jeden jest! nie złość się bo zmarszczek dostaniesz Nie wstyd Ci tak sie pode mnie podszywac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 dobra to już wiem dzięki Kasia Nie ma za co! ale idź do "prawdziwego" sklepu i powąchaj najpierw!!! nie mam czasu na wąchanie mój małżek ma urodziny jutro i tak będzie zły, że prezentu nie będzie ale ściemnię, że już dawno zamówiam i nie przysłali no jakoś muszę improwizować zdaję się na Ciebie w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 dobra to już wiem dzięki Kasia Nie ma za co! ale idź do "prawdziwego" sklepu i powąchaj najpierw!!! nie mam czasu na wąchanie mój małżek ma urodziny jutro i tak będzie zły, że prezentu nie będzie ale ściemnię, że już dawno zamówiam i nie przysłali no jakoś muszę improwizować zdaję się na Ciebie w 100 % No szybko sie za to wzielas, nie ma co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Kasia powiedz mi czy to ten bo różne są badziewia http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=396299056 Malgos -to chyba to (50ml ma trochę inną butelkę) -ale kupuj raczej w Tej Perfumerii -zawsze to pewniej niż na Allegro, poza tym coś ta cena za 100ml za niska mi się zdaje lepiej bierz 50ml za 150zl (ja bym tak zrobiła bo tam na 100% oryginał) Jaki Malgos? Malgos to tu jeden jest! nie złość się bo zmarszczek dostaniesz Nie wstyd Ci tak sie pode mnie podszywac? przecież ja się nie podszyawam ... mylą nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 dobra to już wiem dzięki Kasia Nie ma za co! ale idź do "prawdziwego" sklepu i powąchaj najpierw!!! nie mam czasu na wąchanie mój małżek ma urodziny jutro i tak będzie zły, że prezentu nie będzie ale ściemnię, że już dawno zamówiam i nie przysłali no jakoś muszę improwizować zdaję się na Ciebie w 100 % No szybko sie za to wzielas, nie ma co... no wiem, wiem mam wyrzuty sumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 To bedziesz musiala w naturze cos zaoferowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 To bedziesz musiala w naturze cos zaoferowac. kużwa a Ty co adwokat mojego małża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 To bedziesz musiala w naturze cos zaoferowac. kużwa a Ty co adwokat mojego małża No co? A Ty jak bys sie czula gdyby z prezentem dla Ciebie nie zdazyl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 To bedziesz musiala w naturze cos zaoferowac. kużwa a Ty co adwokat mojego małża No co? A Ty jak bys sie czula gdyby z prezentem dla Ciebie nie zdazyl? szczerze to byłaby awantura i obraza majestatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 To bedziesz musiala w naturze cos zaoferowac. kużwa a Ty co adwokat mojego małża No co? A Ty jak bys sie czula gdyby z prezentem dla Ciebie nie zdazyl? szczerze to byłaby awantura i obraza majestatu No widzisz... Ja bym na jakies zakupy poszla jutro rano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 To bedziesz musiala w naturze cos zaoferowac. kużwa a Ty co adwokat mojego małża No co? A Ty jak bys sie czula gdyby z prezentem dla Ciebie nie zdazyl? szczerze to byłaby awantura i obraza majestatu No widzisz... Ja bym na jakies zakupy poszla jutro rano... najgorsze to jest właśnie to, że jest weekend gdzie ja mogę na zakupy do maretu a tam to nic ciekawego nie ma przynajmniej u mnie Małgoś Ty sprawiasz, że te moje wyrzuty sumienia ... rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 idę je zapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 idę je zapić To kup jakas flache, a prezent pozniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 mam koniak dam mu jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 magi - lepiej zawieź dziecko do dziadków i miejcie dla siebie całą chałupkę a małż na pewno zapomni o prezęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Noooo wlasnie. I zaoszczedzisz sporo kasy w ten sposob! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 tjaaaa za późno tera to ja muszę świecić oczami, żeby obraza była łagodna na własne życzenie wiem, wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts