malka 20.10.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A gdzie te KWA cuda można KWA zobaczyć? Bo nie chce mi się grzebać w mięsie a kuzynek mielone robi ? Osobiście znacznie lepiej wychodzą mi polędwiczki np. w sosie kurkowym no mnie też lepiej wychodzą, tak z pół kilo na obiad , na dwie porcje w tym jedna dla juniora, a mielone leżą i leżą i wychodzą dopiero po tygodniu, (jak ciepło jest to po trzech dniach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A gdzie te KWA cuda można KWA zobaczyć? Bo nie chce mi się grzebać w mięsie a kuzynek mielone robi ? Osobiście znacznie lepiej wychodzą mi polędwiczki np. w sosie kurkowym no mnie też lepiej wychodzą, tak z pół kilo na obiad , na dwie porcje w tym jedna dla juniora, a mielone leżą i leżą i wychodzą dopiero po tygodniu, (jak ciepło jest to po trzech dniach ) Na swoich nogach mam rozumiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A gdzie te KWA cuda można KWA zobaczyć? Bo nie chce mi się grzebać w mięsie a kuzynek mielone robi ? Osobiście znacznie lepiej wychodzą mi polędwiczki np. w sosie kurkowym no mnie też lepiej wychodzą, tak z pół kilo na obiad , na dwie porcje w tym jedna dla juniora, a mielone leżą i leżą i wychodzą dopiero po tygodniu, (jak ciepło jest to po trzech dniach ) Na swoich nogach mam rozumiec? Mielone mają to do siebie, że jak tak sobie trochę poleżą, to umieją znakomicie uciekać bez nóżek. Zmyślne bydlęta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A gdzie te KWA cuda można KWA zobaczyć? Bo nie chce mi się grzebać w mięsie a kuzynek mielone robi ? Osobiście znacznie lepiej wychodzą mi polędwiczki np. w sosie kurkowym no mnie też lepiej wychodzą, tak z pół kilo na obiad , na dwie porcje w tym jedna dla juniora, a mielone leżą i leżą i wychodzą dopiero po tygodniu, (jak ciepło jest to po trzech dniach ) Na swoich nogach mam rozumiec? Mielone mają to do siebie, że jak tak sobie trochę poleżą, to umieją znakomicie uciekać bez nóżek. Zmyślne bydlęta... Widzicie, ja nie kupuje, to nie mam takich doswiadczen... I moze dobrze, bo jeszcze by sie potem okazalo, ze miesko ma 26 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 A gdzie te KWA cuda można KWA zobaczyć? Bo nie chce mi się grzebać w mięsie a kuzynek mielone robi ? Osobiście znacznie lepiej wychodzą mi polędwiczki np. w sosie kurkowym no mnie też lepiej wychodzą, tak z pół kilo na obiad , na dwie porcje w tym jedna dla juniora, a mielone leżą i leżą i wychodzą dopiero po tygodniu, (jak ciepło jest to po trzech dniach ) Na swoich nogach mam rozumiec? no bardziej to one pełzają niz dreptają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ale jak gonisz ze szmatą to sięchowa po kątach i piszczy. Mieloniec KWA. Teraz skończymy połowę odcinka hałsa, bo nas wyrzuciło z sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 u szwagra w seminarium na mielone mówilli łazarze, no wiecie czwarte wszkrzeszenie/życie mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 u szwagra w seminarium na mielone mówilli łazarze, no wiecie czwarte wszkrzeszenie/życie mięsa Bosz... z kim ja sie zadaje... szwagier w seminarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a ,że co ? przecież to syn teściowej, żadna rodzina dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a ,że co ? przecież to syn teściowej, żadna rodzina dla mnie Noooo, moja szwagierka i tak by go pewnie przebila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a co w przerwach między waleniem w beczkę , kwiaty w kaplicy układa i lata w habicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a co w przerwach między waleniem w beczkę , kwiaty w kaplicy układa i lata w habicie Wrecz przeciwnie, ma bogate zycie pod roznymi wzgledami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.10.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 urocze sformułowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.10.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ale się nie mylę ? chodzi o kuzynkę od kuzyna ? A to wyglada mocno na taką z bujnym życiem na wielu płaszczyznach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.10.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 ale się nie mylę ? chodzi o kuzynkę od kuzyna ? A to wyglada mocno na taką z bujnym życiem na wielu płaszczyznach Tak, o nia... Uwierz mi, nie bylo zle, bo wczesnie poszli. Moglo byc znacznie lepiej. A co ja mialam od Was dostac a nie dostalam do tej pory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.10.2009 04:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam się i życzę miłego dzionka Dla jednych kawusia a dla innych herbatka http://mmablog.pl/wp-content/uploads/2008/07/fr_sxc_457985_521854_38608l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.10.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 czesc chodze za zapachem swiezej kawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 a ja za herbatką wędruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.10.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 wstałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.10.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Hejka. Wstalam, wstalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts