Zbigniew100 22.10.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ...... Ze go jeszcze nie zbanowali to cud. Ale za co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ...... Ze go jeszcze nie zbanowali to cud. Ale za co ? No ostatnio wszystkich pietnujacych nieuczciwych wykonawcow sie albo banuje, albo usuwa sie im watki... Ale spoko, bedziemy Cie bronic w razie cus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.10.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ...... Ze go jeszcze nie zbanowali to cud. Ale za co ? No ostatnio wszystkich pietnujacych nieuczciwych wykonawcow sie albo banuje, albo usuwa sie im watki... Ale spoko, bedziemy Cie bronic w razie cus. Zwłaszcza że, jak widać, może to być groźne dla zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.10.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ...... Ze go jeszcze nie zbanowali to cud. Ale za co ? No ostatnio wszystkich pietnujacych nieuczciwych wykonawcow sie albo banuje, albo usuwa sie im watki... Ale spoko, bedziemy Cie bronic w razie cus. Zwłaszcza że, jak widać, może to być groźne dla zdrowia Aaaaa. To ktoś czyta białe listy wykonawców ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.10.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 ...... Ze go jeszcze nie zbanowali to cud. Ale za co ? No ostatnio wszystkich pietnujacych nieuczciwych wykonawcow sie albo banuje, albo usuwa sie im watki... Ale spoko, bedziemy Cie bronic w razie cus. Zwłaszcza że, jak widać, może to być groźne dla zdrowia Aaaaa. To ktoś czyta białe listy wykonawców ? W stolycy idziemy na żywioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A mnie sie spieprzyla terma gazowa i nie moge wziac prysznica i jestem zlaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.10.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A mnie sie spieprzyla terma gazowa i nie moge wziac prysznica i jestem zlaaaaa. Super czajnik się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A mnie sie spieprzyla terma gazowa i nie moge wziac prysznica i jestem zlaaaaa. Super czjnik się przyda. No nie ma jak porady na forum budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A mnie sie spieprzyla terma gazowa i nie moge wziac prysznica i jestem zlaaaaa. Super czajnik się przyda. albo grzałka do wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.10.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A mnie sie spieprzyla terma gazowa i nie moge wziac prysznica i jestem zlaaaaa. Super czajnik się przyda. albo grzałka do wanny Może sąsiad użyczy wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.10.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A mnie sie spieprzyla terma gazowa i nie moge wziac prysznica i jestem zlaaaaa. Super czajnik się przyda. albo grzałka do wanny oo nieeee stanowczo nie polecam! Za młodu sobie grzałeczką wodę w wannie podgrzewałąm i goopia rękę do wody włożyłam zeby sprawdzić czy ciepła - goopia. Ale mnie trzepnęło Stanowczo nie dla blondynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.10.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A mnie sie spieprzyla terma gazowa i nie moge wziac prysznica i jestem zlaaaaa. Super czajnik się przyda. albo grzałka do wanny oo nieeee stanowczo nie polecam! Za młodu sobie grzałeczką wodę w wannie podgrzewałąm i goopia rękę do wody włożyłam zeby sprawdzić czy ciepła - goopia. Ale mnie trzepnęło Stanowczo nie dla blondynek A ptice siedzą na kablach i im nic nie jest, ciekawe / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Mala przerwa technologiczna - udalo mi sie rozhulac na chwilke terme i wziac prysznic. Ale teraz znowu nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.10.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 cześć Małgoś ... dawno nie byłem ... ale przypomniałaś mi się .... i to miło z Twojej strony ... Pozdrowienia ślę ... i podziękowania .... za odpowiedni timing pojawienia się u mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 spać mi się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Nooo juz bylo po 12, wiec timing byl prawie wlasciwy. Dzieki za odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 spać mi się chce A cos Ty w nocy robila, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.10.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 spać mi się chce A cos Ty w nocy robila, he? Ty tu nie he-haj najpierw gadałam z Wami,potem Hałsowałam,a potem to juz tylko się uczyłam a teraz padam na twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.10.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 A mnie sie spieprzyla terma gazowa i nie moge wziac prysznica i jestem zlaaaaa. Super czajnik się przyda. albo grzałka do wanny oo nieeee stanowczo nie polecam! Za młodu sobie grzałeczką wodę w wannie podgrzewałąm i goopia rękę do wody włożyłam zeby sprawdzić czy ciepła - goopia. Ale mnie trzepnęło Stanowczo nie dla blondynek no nieźle ja z prądem mam takie doświadczenie. jak byliśmy małymi dziećmi (ja, brat, kuzynostwo) w święta mieliśmy świetną zabawę. odkręcało się delikatnie żarówkę na choince, żeby lampki zgasły, zadaniem drugiego było ją znaleźć. też nieraz kopło niemiło. kaskaderka mniejsza ale co dzieci potrafią malgos świetne dodatki, szczególnie ten ostatni zakup. a gdzie zdjęcia z betonówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.10.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Noooo, objawila sie nareszcie Pani. Zdjecia sa w albumach roznistych. Jak chcesz, to Ci wysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts