BetaGreta 26.10.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 7 stron do nadrobienia mam Nie dam rady tego przeczytać A wątków zaległych do przeczytania ponad 40. Przecież ja nigdy tego nie nadrobię. No nic, pozdrawiam i lecę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nie przejmuj sie Becia, zadnych sensacji w zasadzie. Fajnie, ze wpadlas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.10.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Nie przejmuj sie Becia, zadnych sensacji w zasadzie. Fajnie, ze wpadlas. Dokładnie - wpadłam. Potrzebuję już mieć taki dzień aby cały przesiedzieć na forum. No nic, mam nadzieję, że w tym tygodniu wyjdę na prostą i będę na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2009 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Zawsze mozesz udawac, ze jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 czesc Malgos co do przeprowadzki to ja jak sie przeprowadzalam z pierwszego domu latach mialam tyle gratow, ze pol roku sie pakowalam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.10.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witam się i ja Co do gratów przy przeprowadzce, to też nie mogłam się nadziwić gdzie się to wszystko pomieściło w małym mieszkanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.10.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A bo to człowiek lubi gromadzić te wszystkie rzeczy. Taka przeprowadzka się przydaje, żeby pozbyć się wielu niepotrzebnych rzeczy Ja do tej proy a mieszkam już w swojej chłupce 5 lat mam jeszcze kilka pudeł nierozpakowanych więc pewnie niedługo zawartość też pójdzie do śmieci albo ktoś to może przygarnie. miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Maluszku ja tez mam takie pudla i jestem zdania jak sie czegos nie uzywa przez 2 lata tzn ze to nie jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.10.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Anju - właśnie wczoraj siedziałam w garderobie i tak stwierdziłam, że chyba czas przejrzeć ciuchy i pozbyć się części. W ciuchach stosuję zasadę Twoich 2 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.10.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Maluszku ja tez mam takie pudla i jestem zdania jak sie czegos nie uzywa przez 2 lata tzn ze to nie jest potrzebne Też stosuję taką zasadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Hej laski. Ja sie jeszcze nigdy nie przeprowadzalam i troche sie tego boje, ale kiedys trzeba... A co do ciuchow... Ja nie wiem, czy moge taka zasade zastosowac, bo niektore sa tak upchniete, ze w ogole nie wiem, ze je mam, bo zdazylam zapomniec. Jedynie letnie mam pod kontrola, bo co roku jak sie pakowalam do Stanow to polowa wylatywala do wydania albo do kosza. A przed zlotem mnie naszlo i wyrzucilam 2 torby butow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Malgos zawsze musi byc ten 1 raz, ja sie przeprowadzalam 5 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Ja to tylko sieje swoje rzeczy po calym swiecie. Juz tak mamy z P., ze jak czegos szukamy to to moze znajdowac sie: u mojej mamy, u jego mamy, w pracowni w Krakowie, w mieszkanku lub w NY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Malgos no my wiemy ze z Ciebie taka powsinoga jaka decyzja z Warszawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Najgorzej, jak sie kto pyta, gdzie mieszkam. A propos Warszawki i powsinogi... malka ma crazy pomysl z wracaniem jak to rasia okreslila "na kamyka"... To znaczy nie do konca, bo nie na podwojnym, tylko ze w nocy... Pracuje nad P., zeby to lyknal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.10.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 a bedziecie sie przebierac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 a bedziecie sie przebierac? Mysle, ze jak dotrzemy to juz bedziemy tak wycieci, ze nie bedziemy musieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Najgorzej, jak sie kto pyta, gdzie mieszkam. A propos Warszawki i powsinogi... malka ma crazy pomysl z wracaniem jak to rasia okreslila "na kamyka"... To znaczy nie do konca, bo nie na podwojnym, tylko ze w nocy... Pracuje nad P., zeby to lyknal. ja kategorycznie protestuję !!!!! wystarczy, że u Ani po parapetówie nie spałam prawie całą noc, bo się martwiłam o Kamyka i Rasię. Drugi raz nie chcę, nawet jeśli ktoś będzie na trzeźwo wracał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Najgorzej, jak sie kto pyta, gdzie mieszkam. A propos Warszawki i powsinogi... malka ma crazy pomysl z wracaniem jak to rasia okreslila "na kamyka"... To znaczy nie do konca, bo nie na podwojnym, tylko ze w nocy... Pracuje nad P., zeby to lyknal. ja kategorycznie protestuję !!!!! wystarczy, że u Ani po parapetówie nie spałam prawie całą noc, bo się martwiłam o Kamyka i Rasię. Drugi raz nie chcę, nawet jeśli ktoś będzie na trzeźwo wracał. No to nie bede mogla przyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Najgorzej, jak sie kto pyta, gdzie mieszkam. A propos Warszawki i powsinogi... malka ma crazy pomysl z wracaniem jak to rasia okreslila "na kamyka"... To znaczy nie do konca, bo nie na podwojnym, tylko ze w nocy... Pracuje nad P., zeby to lyknal. ja kategorycznie protestuję !!!!! wystarczy, że u Ani po parapetówie nie spałam prawie całą noc, bo się martwiłam o Kamyka i Rasię. Drugi raz nie chcę, nawet jeśli ktoś będzie na trzeźwo wracał. No to nie bede mogla przyjechac. a to czemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts