malgos2 27.10.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Najgorzej, jak sie kto pyta, gdzie mieszkam. A propos Warszawki i powsinogi... malka ma crazy pomysl z wracaniem jak to rasia okreslila "na kamyka"... To znaczy nie do konca, bo nie na podwojnym, tylko ze w nocy... Pracuje nad P., zeby to lyknal. ja kategorycznie protestuję !!!!! wystarczy, że u Ani po parapetówie nie spałam prawie całą noc, bo się martwiłam o Kamyka i Rasię. Drugi raz nie chcę, nawet jeśli ktoś będzie na trzeźwo wracał. No to nie bede mogla przyjechac. a to czemu ? Bo musze byc rano w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Najgorzej, jak sie kto pyta, gdzie mieszkam. A propos Warszawki i powsinogi... malka ma crazy pomysl z wracaniem jak to rasia okreslila "na kamyka"... To znaczy nie do konca, bo nie na podwojnym, tylko ze w nocy... Pracuje nad P., zeby to lyknal. ja kategorycznie protestuję !!!!! wystarczy, że u Ani po parapetówie nie spałam prawie całą noc, bo się martwiłam o Kamyka i Rasię. Drugi raz nie chcę, nawet jeśli ktoś będzie na trzeźwo wracał. No to nie bede mogla przyjechac. a to czemu ? Bo musze byc rano w Krakowie. może jakoś to przeżyję w takim razie, a kto będzie prowadził ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Najgorzej, jak sie kto pyta, gdzie mieszkam. A propos Warszawki i powsinogi... malka ma crazy pomysl z wracaniem jak to rasia okreslila "na kamyka"... To znaczy nie do konca, bo nie na podwojnym, tylko ze w nocy... Pracuje nad P., zeby to lyknal. ja kategorycznie protestuję !!!!! wystarczy, że u Ani po parapetówie nie spałam prawie całą noc, bo się martwiłam o Kamyka i Rasię. Drugi raz nie chcę, nawet jeśli ktoś będzie na trzeźwo wracał. No to nie bede mogla przyjechac. a to czemu ? Bo musze byc rano w Krakowie. może jakoś to przeżyję w takim razie, a kto będzie prowadził ? Slubny malki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Slubny malki. to będę go pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Slubny malki. to będę go pilnować No co Ty, to dorosly chlop jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Slubny malki. to będę go pilnować No co Ty, to dorosly chlop jest. Kamyk podobno też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2009 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Slubny malki. to będę go pilnować No co Ty, to dorosly chlop jest. Kamyk podobno też Ekhm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Slubny malki. to będę go pilnować Myślę, że Ślubny nie będzie miał nic przeciwko temu łon "na Kamyka" nie jeździ, dlatego poprzednio z Warszawki jechałam ja Cze dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Slubny malki. to będę go pilnować Myślę, że Ślubny nie będzie miał nic przeciwko temu łon "na Kamyka" nie jeździ, dlatego poprzednio z Warszawki jechałam ja Cze dziewczynki no to jestem w stanie zaakceptować taki stan rzeczy i wasz powrót do Krakowa. A Ślubnego będę pilnować nawet jakby nie kciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.10.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Lidzia, narazie nie wiem, czy będziesz miała kogo pilnować,bo jak ta blond małpa się nie określi, czy raczy swą szanowną dupe ruszyć, to mi szafę na Młodego zabiorą i nic z imprezy nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 gadajo szyframi Małogś powiedz ze w końcu TAK i nie ten tego kokietuj , bo przyjedzie ten no i co bedzie jak nam zacznie muzyke puszczac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.10.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 czesc Malgos kiedy bedzie ostateczna decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam się i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.10.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.10.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 ... a dzień dobry Małgoś jeszcze śpi? niemożebne... WSTAWAJ SŁOŃCE DZIŚ WYSZŁO A TY ŚPISZ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 No dobra, dobra. Jestem. Dzien dobry sie z Panstwem. Jedziemy z ta czarna malpa. Wczoraj poszlam na piwo ze szwagierka i jakas jej przyjaciolka z Norwegii. I mieli byc tez "jacys architekci". Przychodze, a tam... moi sasiedzi. To Ci, co sobie kawalek korytarza zabrali. Niezle jaja, co? Mamy przynajmniej wspolny front. I bardzo sie ciesze, ze sie zobaczymy, chociaz wyprawa bedzie lekko crazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 to moze by tak gospodynię poinformować a z powrotem,bedzie wesoły autobus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.10.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Lidzia, narazie nie wiem, czy będziesz miała kogo pilnować,bo jak ta blond małpa się nie określi, czy raczy swą szanowną dupe ruszyć, to mi szafę na Młodego zabiorą i nic z imprezy nie będzie powiedz mu, że żadnych wymówek nie przyjmujemy Ma być i basta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.10.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Lidzia, narazie nie wiem, czy będziesz miała kogo pilnować,bo jak ta blond małpa się nie określi, czy raczy swą szanowną dupe ruszyć, to mi szafę na Młodego zabiorą i nic z imprezy nie będzie powiedz mu, że żadnych wymówek nie przyjmujemy Ma być i basta Blond Małpa (czyt. Małgoś) się określiła - jedziemy znaczy, Ślubny szoferuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.10.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Lomatko, Slubny chce byc trzezwy dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts