malgos2 19.07.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Pod warunkiem, ze nowy potomek z tego nie wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 jakby wyniknął to dla mojego małża byłby najlepszy prezent on jest ninormalny chyba, chce mieć dziecko po 10 latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 mój też coś ostatnio o tym przebąkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.07.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Ło matko, mój też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Czyli nie tacy wyjatkowi... Jak chca, to niech sobie z ochronki wezma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Czyli nie tacy wyjatkowi... Jak chca, to niech sobie z ochronki wezma. ja to mówię niech se sam urodzi i 9 m-cy piwa nie pije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Czyli nie tacy wyjatkowi... Jak chca, to niech sobie z ochronki wezma. ja to mówię niech se sam urodzi i 9 m-cy piwa nie pije No wlasnie. Ja na szczecie jeszcze takiego problemu nie mam. Na razie jestem na etapie kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Czyli nie tacy wyjatkowi... Jak chca, to niech sobie z ochronki wezma. ja to mówię niech se sam urodzi i 9 m-cy piwa nie pije No wlasnie. Ja na szczecie jeszcze takiego problemu nie mam. Na razie jestem na etapie kota. szczęściara ale przyjdzie kryska ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Czyli nie tacy wyjatkowi... Jak chca, to niech sobie z ochronki wezma. ja to mówię niech se sam urodzi i 9 m-cy piwa nie pije No wlasnie. Ja na szczecie jeszcze takiego problemu nie mam. Na razie jestem na etapie kota. po kocie przyjdzie czas na dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Czyli nie tacy wyjatkowi... Jak chca, to niech sobie z ochronki wezma. ja to mówię niech se sam urodzi i 9 m-cy piwa nie pije No wlasnie. Ja na szczecie jeszcze takiego problemu nie mam. Na razie jestem na etapie kota. szczęściara ale przyjdzie kryska ... Przyjdzie moment, ze mi lekarz pigul nie bedzie juz chcial zapisywac. Juz mnie straszyl, ze tylko do 30-stki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Przyjdzie moment, ze mi lekarz pigul nie bedzie juz chcial zapisywac. Juz mnie straszyl, ze tylko do 30-stki. zmień lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 jesssu te lekarze to są takie przykre jak mnie to wkurza jak ktoś chce za mnie decydować w takiej poważnej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Przyjdzie moment, ze mi lekarz pigul nie bedzie juz chcial zapisywac. Juz mnie straszyl, ze tylko do 30-stki. zmień lekarza Za nic w swiecie! To jest moj ukochany pan doktor (no, moze bez przesady ). I wiem, ze tylko tak straszy, bo prywatnie uwaza, ze do 40-stki mozna spokojnie pierwsze dziecko rodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Przyjdzie moment, ze mi lekarz pigul nie bedzie juz chcial zapisywac. Juz mnie straszyl, ze tylko do 30-stki. zmień lekarza Za nic w swiecie! To jest moj ukochany pan doktor (no, moze bez przesady ). I wiem, ze tylko tak straszy, bo prywatnie uwaza, ze do 40-stki mozna spokojnie pierwsze dziecko rodzic. a to ja mam podobną opinię o tym rodzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Przyjdzie moment, ze mi lekarz pigul nie bedzie juz chcial zapisywac. Juz mnie straszyl, ze tylko do 30-stki. zmień lekarza Za nic w swiecie! To jest moj ukochany pan doktor (no, moze bez przesady ). I wiem, ze tylko tak straszy, bo prywatnie uwaza, ze do 40-stki mozna spokojnie pierwsze dziecko rodzic. a to ja mam podobną opinię o tym rodzeniu. No, to spoko. Mamy czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.07.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No to jeśli się baaardzo pospieszę, to jeszcze się załapię przed tą magiczną granicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No to jeśli się baaardzo pospieszę, to jeszcze się załapię przed tą magiczną granicą Magiczna granica dotyczy pierwszego dziecka, wiec luz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 19.07.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Skoro tak mówisz, to luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No to jeśli się baaardzo pospieszę, to jeszcze się załapię przed tą magiczną granicą Magiczna granica dotyczy pierwszego dziecka, wiec luz... a drugie do kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No to jeśli się baaardzo pospieszę, to jeszcze się załapię przed tą magiczną granicą Magiczna granica dotyczy pierwszego dziecka, wiec luz... a drugie do kiedy? O to pana doktora nie pytalam, bo drugie to u mnie raczej utopia. Chyba, ze sie blizniaki od razu urodza, ale wtedy problem tez sam sie rozwiaze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts