malka 02.11.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 więcej grzechów nie pamiętam.... Zapisz sobie gdzies malpo czarna. napisałam Ci, że ja tym razem o imprezie , hasło zapisałam po ostatnich zjebkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 więcej grzechów nie pamiętam.... Zapisz sobie gdzies malpo czarna. napisałam Ci, że ja tym razem o imprezie , hasło zapisałam po ostatnich zjebkach Meza zdradzilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 więcej grzechów nie pamiętam.... Zapisz sobie gdzies malpo czarna. napisałam Ci, że ja tym razem o imprezie , hasło zapisałam po ostatnich zjebkach Meza zdradzilas? gdzieś Ty się tego dopatrzyła o Przenikliwości Wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.11.2009 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 więcej grzechów nie pamiętam.... Zapisz sobie gdzies malpo czarna. napisałam Ci, że ja tym razem o imprezie , hasło zapisałam po ostatnich zjebkach Meza zdradzilas? gdzieś Ty się tego dopatrzyła o Przenikliwości Wielka Yyyyy, wszystko widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.11.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Majeczka- wiesz, ze przez moment była wizja, że jak się ładnie rozbujamy to zamiast do W-wy dojedziemy do Ciebie No i o Justynę mieliśmy zahaczyć Malko, pewnie, a czemu nie? Toc to Ryanair'em tylko 2 godzinki z malym ogonkiem U mnie bylo iscie Halloweenowo-wystrzalowo! Chlopaki tyle slodkiego przytachali, ze chyba na dentyste nie zarobie Ale to nic - nie bylam dluzna i gdy tylko jakies dzieciaki sie u nas pokazaly tez pakwalam slodkie w torby Najgorzej, ze oni strasznie strzelaja na to Halloween a naszych sasiadow pies panicznie boi sie petard...wyl jakby Dracula osobiscie sie nim zajal No ale mlodszy w koncu w tym roku sie przelamal i sam z bratem starszym i kumplami poszedl...nigdy nie byl fanem trick'or'treating...od malenkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.11.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hej lasencje. Maja, przeprowadzka miala byc na 400-strone, wiec sie pospieszcie. Jutro przychodzi materac, w sobote elektryk i dokanczacz innych rzeczy, wiec juz prawie, prawie. Przed chwila ogladalam zdjecia. Znaczy sie, rzucasz mi wyzwanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Małgoś, zdjęcia widziałam i są super Ja co prawda nie piłam, ale nawet nie zanotowałam, że Kamyk mnie po rękach całował Dziękuję P za mój portret en face Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ale fajne fotki Państwo zapodaliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ale fajne fotki Państwo zapodaliście! a kiedy będą twoje i Kostka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.11.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ... nieśmiało... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ... nieśmiało... dzień dobry dlaczego nieśmiało tu krzyczeć trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ale fajne fotki Państwo zapodaliście! a kiedy będą twoje i Kostka ? Kostka zgrałam od razu, a moje ... jak znajdę kwilkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.11.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ... nieśmiało... dzień dobry dlaczego nieśmiało tu krzyczeć trzeba no to CZEEEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ... nieśmiało... dzień dobry dlaczego nieśmiało tu krzyczeć trzeba no to CZEEEEE czego się dze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.11.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ... nieśmiało... dzień dobry dlaczego nieśmiało tu krzyczeć trzeba no to CZEEEEE czego się dze no masz mówię cicho... każą krzyczeć.... dre się to mnie to mnie opierniczją hm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 a ja strzelam focha bo fotów nie dostałam i o hasło proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 ... nieśmiało... dzień dobry dlaczego nieśmiało tu krzyczeć trzeba no to CZEEEEE czego się dze no masz mówię cicho... każą krzyczeć.... dre się to mnie to mnie opierniczją hm ale się wrażliwość rozbudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.11.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no bo ja w ogóle taki kwiatuszek jezdem widziałam foty... Ty zawsze uśmiechnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 no bo ja w ogóle taki kwiatuszek jezdem widziałam foty... Ty zawsze uśmiechnięta No Stokroteczko a uśmiech na fotkach mi raczej nie służy jak zamkne paszczę to mogę choc człeka udawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dajcie foty zanim mnie skręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts