Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem lekko padnieta. Na dobry poczatek dnia mialam milego goscia - niesmiala forumowiczke. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze sie zdecydujesz na beton. :)

Potem kurier... Och, co to byl za kurier!!! :o :o :o :o Najpierw zadzwonil i oznajmil, ze jest na ulicy STAROWISLANEJ wiec bedzie u mnie za 20 min. No to juz bylo wiadomo, ze beda klopoty. Gosc oczekiwal najwyrazniej, ze stane na srodku ulicy i bede wypatrywac przez nastepne pol godziny, czy on przypadkiem do mnie nie jedzie... Potem przez pol godziny tlumaczyl mi, gdzie stoi i jak to nie jest w stanie podjechac pod moj blok, a ja stalam na tym zimnie w samej bluzce. :evil: :evil: :evil: Potem wyladowal materac i stwierdzil, ze on tego przeciez nie wniesie. Jak go zobaczylam to nie mialam watpliwosci - gosc mogl miec z 75 lat... No to P., ktory dobrodusznie chcial mu pomoc pyta: to co, zabiera Pan to z powrotem? :roll: A on na to: no moze za jakas gratyfikacje... Na szczescie tego nie slyszalam... Zawsze daje tipy kurierom, ale nie jak to na mnie wymuszaja. No nic... Wniesli to na szczescie. Materac jest super, nawet polgodzinna drzemke na nim zaliczylam. :) No i ma juz imie: Forumek. :lol: :lol: :lol:

Potem walczylismy z syfonem i wanna i zaraz Wam cos pokaze w dzienniku, bo warto. Mam sliczny klik-klak i w ogole jest pani zadowolona, ale to tylko dlatego, ze ma zdolnego meza, bo to, co grzebki nawyprawialy to... trzeba zobaczyc.

No i sluchajcie: do piatku rano musicie zrobic 34 strony, wiec sie lepiej sprezajcie. :lol: :lol: :lol: