wu 03.11.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no ja to jak coś zamawiam to daję nuemr i proszę o wczesniejszy telefon mówiąc że tam nie bedzie nikogo i trzeba czasu na dojazd zawsze dzwonią wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Tez tak mowie, ale nie zawsze dociera. No dobra, lete makijaz strzelic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no nie mów że z kurierem materac sprawdzać bedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no nie mów że z kurierem materac sprawdzać bedziesz trzeba przecież sprawdzić, czy nie jest uszkodzony berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.11.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 no tak bo potem z reklamacją problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Małgoś - żyjesz ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.11.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dzień dobry zdjęcia z imprezy widziałam ślicznie wszyscy wyglądacie ... aż mi żal, że nie mogłam być z wami!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Justyna , niewiele brakło, a my bylibyśmy z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.11.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Justyna , niewiele brakło, a my bylibyśmy z Tobą kiedyś mam nadzieję, że ktoś mnie odwiedzi tutaj na końcu świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 jak nam nawigacja znów zacznie wariować, to kto wie, kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.11.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 gdyie te foty_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 http://s621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Rasia/ Juz Ci wysylam niewtajemniczona. Kamys tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 http://s621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Rasia/ Juz Ci wysylam niewtajemniczona. Kamys tutaj a ja hasła znowu nie mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.11.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Justyna , niewiele brakło, a my bylibyśmy z Tobą kiedyś mam nadzieję, że ktoś mnie odwiedzi tutaj na końcu świata w lecie sie od nas nie odgonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.11.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Justyna , niewiele brakło, a my bylibyśmy z Tobą kiedyś mam nadzieję, że ktoś mnie odwiedzi tutaj na końcu świata w lecie sie od nas nie odgonisz obiecanki cacanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Jestem lekko padnieta. Na dobry poczatek dnia mialam milego goscia - niesmiala forumowiczke. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze sie zdecydujesz na beton. Potem kurier... Och, co to byl za kurier!!! Najpierw zadzwonil i oznajmil, ze jest na ulicy STAROWISLANEJ wiec bedzie u mnie za 20 min. No to juz bylo wiadomo, ze beda klopoty. Gosc oczekiwal najwyrazniej, ze stane na srodku ulicy i bede wypatrywac przez nastepne pol godziny, czy on przypadkiem do mnie nie jedzie... Potem przez pol godziny tlumaczyl mi, gdzie stoi i jak to nie jest w stanie podjechac pod moj blok, a ja stalam na tym zimnie w samej bluzce. Potem wyladowal materac i stwierdzil, ze on tego przeciez nie wniesie. Jak go zobaczylam to nie mialam watpliwosci - gosc mogl miec z 75 lat... No to P., ktory dobrodusznie chcial mu pomoc pyta: to co, zabiera Pan to z powrotem? A on na to: no moze za jakas gratyfikacje... Na szczescie tego nie slyszalam... Zawsze daje tipy kurierom, ale nie jak to na mnie wymuszaja. No nic... Wniesli to na szczescie. Materac jest super, nawet polgodzinna drzemke na nim zaliczylam. No i ma juz imie: Forumek. Potem walczylismy z syfonem i wanna i zaraz Wam cos pokaze w dzienniku, bo warto. Mam sliczny klik-klak i w ogole jest pani zadowolona, ale to tylko dlatego, ze ma zdolnego meza, bo to, co grzebki nawyprawialy to... trzeba zobaczyc. No i sluchajcie: do piatku rano musicie zrobic 34 strony, wiec sie lepiej sprezajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.11.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja tez kcem fotki - choć nie wiem czy to dobre dla mojej psychiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja tez kcem fotki - choć nie wiem czy to dobre dla mojej psychiki Haslo idzie, link powyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.11.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja tez kcem fotki - choć nie wiem czy to dobre dla mojej psychiki Haslo idzie, link powyzej. do mnie nie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Ja tez kcem fotki - choć nie wiem czy to dobre dla mojej psychiki Haslo idzie, link powyzej. do mnie nie poszło Juuuuuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts