Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No to jeśli się baaardzo pospieszę, to jeszcze się załapię przed tą magiczną granicą :lol: :lol:

Magiczna granica dotyczy pierwszego dziecka, wiec luz... 8)

a drugie do kiedy?

O to pana doktora nie pytalam, bo drugie to u mnie raczej utopia. Chyba, ze sie blizniaki od razu urodza, ale wtedy problem tez sam sie rozwiaze... 8)

rób od razu bliźniaki to będziesz miała z głowy :wink: :lol: gorzej jak trafią się trojaczki albo i więcej :lol:

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to jeśli się baaardzo pospieszę, to jeszcze się załapię przed tą magiczną granicą :lol: :lol:

Magiczna granica dotyczy pierwszego dziecka, wiec luz... 8)

a drugie do kiedy?

O to pana doktora nie pytalam, bo drugie to u mnie raczej utopia. Chyba, ze sie blizniaki od razu urodza, ale wtedy problem tez sam sie rozwiaze... 8)

rób od razu bliźniaki to będziesz miała z głowy :wink: :lol: gorzej jak trafią się trojaczki albo i więcej :lol:

Wypluj to slowo. :x :x :x Na razie na kota sie nie moge zdecydowac, a Ty mi tu z trojaczkami wyskakujesz. Moze sama bys chciala? :roll: :roll: :roll:

Przylazłam i powiem, że moja córa (pierwsza i ostatnia :D ) przyszła na świat, gdy ja miałam 35 lat. Znaczy się pitu...pitu... o tej trzdziestce :D

No wiec dlatego lekarz oficjalnie mowi o 30-stce, a na imprezach, ze do 40-stki to luzik. Bo wiesz, gdyby tak kazda do 40-stki czekala, to co on by mial z zycia? Sam trojke dzieci zrobil.

Wracając do tematu pierwszego dziecka -to raczej przed 30ką nie zdążę (mam 29). Powstrzymuje mnie tylko i wyłącznie umowa o pracę na czas określony :evil: a mój mąż już nie jest pierwszej młodości (34...). Ja chcę dziecko :cry: ! (ale chcę też utrzymać pracę... :roll: ). Zobaczymy, na razie czekam do grudnia na przedłużenie umowy. Mój lekarz też mówi że "30" to najpóźniej na pierwsze dziecko :x -to niech mi ku..a pensję płaci jak taki cwany!

Witam Panie. Braza , Ty chcesz, zebym ja spala o 6 wieczorem? Nie przeginaj... :lol: :lol: :lol: Bylam wczoraj w hinduskiej knajpie, obzarlam sie tak, ze ledwo sie do domu dotoczylam.

Monika $ Seba - ta wieza eiffle'a to taka oszukiwana - z Las Vegas. Bylam prawie rok temu, bo... bralam tam slub.

Kasiu - pewnie Twoj lekarz tez tak jak moj, prywatnie mowi co innego, wiec sie nie przejmuj. Ja tez nie zdaze. Najwyzej bedziemy mialy w papierach "stara pierwiastka". :lol: :lol: :lol: