Maluszek 19.07.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No to jeśli się baaardzo pospieszę, to jeszcze się załapię przed tą magiczną granicą Magiczna granica dotyczy pierwszego dziecka, wiec luz... a drugie do kiedy? O to pana doktora nie pytalam, bo drugie to u mnie raczej utopia. Chyba, ze sie blizniaki od razu urodza, ale wtedy problem tez sam sie rozwiaze... rób od razu bliźniaki to będziesz miała z głowy gorzej jak trafią się trojaczki albo i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 No to jeśli się baaardzo pospieszę, to jeszcze się załapię przed tą magiczną granicą Magiczna granica dotyczy pierwszego dziecka, wiec luz... a drugie do kiedy? O to pana doktora nie pytalam, bo drugie to u mnie raczej utopia. Chyba, ze sie blizniaki od razu urodza, ale wtedy problem tez sam sie rozwiaze... rób od razu bliźniaki to będziesz miała z głowy gorzej jak trafią się trojaczki albo i więcej Wypluj to slowo. Na razie na kota sie nie moge zdecydowac, a Ty mi tu z trojaczkami wyskakujesz. Moze sama bys chciala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Wypluj to slowo. Na razie na kota sie nie moge zdecydowac, a Ty mi tu z trojaczkami wyskakujesz. Moze sama bys chciala? tfu, tfu, tfu i jeszcze odpukałam w niemalowane Mnie moje jedno na razie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Wypluj to slowo. Na razie na kota sie nie moge zdecydowac, a Ty mi tu z trojaczkami wyskakujesz. Moze sama bys chciala? tfu, tfu, tfu i jeszcze odpukałam w niemalowane Mnie moje jedno na razie starczy No, to ciesz sie luzem i zle blizniemu nie zycz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Przylazłam i powiem, że moja córa (pierwsza i ostatnia ) przyszła na świat, gdy ja miałam 35 lat. Znaczy się pitu...pitu... o tej trzdziestce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Przylazłam i powiem, że moja córa (pierwsza i ostatnia ) przyszła na świat, gdy ja miałam 35 lat. Znaczy się pitu...pitu... o tej trzdziestce No wiec dlatego lekarz oficjalnie mowi o 30-stce, a na imprezach, ze do 40-stki to luzik. Bo wiesz, gdyby tak kazda do 40-stki czekala, to co on by mial z zycia? Sam trojke dzieci zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.07.2008 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Nieźleeeeee!!!! Robienie przychodzi im bardzo łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Nieźleeeeee!!!! Robienie przychodzi im bardzo łatwo Ten moj to taki lysawy, pewnie ma duzo androgenow. Ostatnio sie zastanawialam, czy ginekologow ucza na studiach powstrzymywania sie przy atrakcyjnych pacjentkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.07.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 ja tam chodzę do kobiałki - mam super panią doktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.07.2008 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 Dobry lekarz to podstawa. A na frasunek dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.07.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Małgoś, czy Ty w ogóle sypiasz kiedyś Dzień dobry wszystkim po tej stronie oceanu, dobranoc tym po drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.07.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.07.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Dzień dobry Cieplutkiej i sympatyczniutkiej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.07.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Wracając do tematu pierwszego dziecka -to raczej przed 30ką nie zdążę (mam 29). Powstrzymuje mnie tylko i wyłącznie umowa o pracę na czas określony a mój mąż już nie jest pierwszej młodości (34...). Ja chcę dziecko ! (ale chcę też utrzymać pracę... ). Zobaczymy, na razie czekam do grudnia na przedłużenie umowy. Mój lekarz też mówi że "30" to najpóźniej na pierwsze dziecko -to niech mi ku..a pensję płaci jak taki cwany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 20.07.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 ja mam stala umowe od ubieglego roku i od sierpnia dzialamy- bez skutku moze jak juz zamieszkamy i stresy budowlane opadna... Malgos a kiedy sie pod ta wieza eifla bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.07.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.07.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 witanko Hej -to Ty nie świętujesz z mężulkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Witam Panie. Braza , Ty chcesz, zebym ja spala o 6 wieczorem? Nie przeginaj... Bylam wczoraj w hinduskiej knajpie, obzarlam sie tak, ze ledwo sie do domu dotoczylam. Monika $ Seba - ta wieza eiffle'a to taka oszukiwana - z Las Vegas. Bylam prawie rok temu, bo... bralam tam slub. Kasiu - pewnie Twoj lekarz tez tak jak moj, prywatnie mowi co innego, wiec sie nie przejmuj. Ja tez nie zdaze. Najwyzej bedziemy mialy w papierach "stara pierwiastka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.07.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2008 Kasiu - pewnie Twoj lekarz tez tak jak moj, prywatnie mowi co innego, wiec sie nie przejmuj. Ja tez nie zdaze. Najwyzej bedziemy mialy w papierach "stara pierwiastka". No ostatnio gdzieś w świecie bliźniaki urodziła siedemdziesięciolatka (w "Rzeczpospolitej" było) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts