lidszu 04.11.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 dzień dobry nabijam licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Hej Malgos, Rany..Ty to masz przygody budowlane...zupelnie jak Malka...nie dziwota, ze tak pieknie razem click'nelyscie sie Doslownie...strach sie bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Heeeeej ludziska. Nabijamy, nabijamy. Maja, to, co miala malka to byl disaster, u mnie jest tylko marnotrawstwo moich ciezko zarobionych pieniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Małgoś odespałaś testowanie materaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Maja, to, co miala malka to byl disaster, u mnie jest tylko marnotrawstwo moich ciezko zarobionych pieniedzy. przypuszczam, ze efekt finansowy ten sam zwal to jak zwal, a pieniadze w kanalize poszly takze w przenosni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Jeszcze nie odespalam niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.11.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 nie mów znowu testowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Maja, to, co miala malka to byl disaster, u mnie jest tylko marnotrawstwo moich ciezko zarobionych pieniedzy. przypuszczam, ze efekt finansowy ten sam zwal to jak zwal, a pieniadze w kanalize poszly takze w przenosni No wk&&^%na to jestem, owszem... Oprocz moze polek w lazience nie ma 1, slownie jednej nieskopanej przez grzebkow rzeczy. Pewne rzeczy wylaza po kilku miesiacach. Po kazdym trzeba poprawiac i w zasadzie robic od nowa. Ile razy placilam za elektryke na przyklad, a i tak P. musial wymienic wszystkie puszki, bo te stare byly tak osadzone, ze jedno gniazdko nam peklo. Antresola do poprawki, gladz na polaczeniach scian jest w gory doliny, norrrrrrrmalnie podusilabym wlasnymi recami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 norrrrrrrmalnie .... ciiii Malgos, ciiii.....nie warcz Ale fakt jest - to denerwuje, jak inni nie respektuja Twoich pieniedzy i brutalnie robia bubel z Twoich marzen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 norrrrrrrmalnie .... ciiii Malgos, ciiii.....nie warcz Ale fakt jest - to denerwuje, jak inni nie respektuja Twoich pieniedzy i brutalnie robia bubel z Twoich marzen... Gdybym nie miala chlopa, ktory to wszystko popoprawia, to bylabym w ciemnej d.... Na szczescie teraz jest pieknie, nic nie smierdzi i sie nie wylewa, a przelew i korek wannowy mam najpiekniejsze we wsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.11.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Bryyy Cio tam słychować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Bryyyy, niewiele... Zimno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.11.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 u nas tez zimno, wlasnie szukam prezentow na swieta, musze kupic dla 16 osob wiec zaczynam juz teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ja juz znalazlam cos dla P. a reszcie kupie chyba flache. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Ja juz znalazlam cos dla P. a reszcie kupie chyba flache. Moj mlodszy syn zrobil liste dla Gwiazdora...24 pozycji na liscie Mowie Mu, ze kryzys....a On na to, ze chce tyle, bo jest kryzys i chce by to wszystko Mu Gwiazdor przyniosl, wiec ja nie bede musiala kupowac.... Tak dba o moja kieszen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Nie ma to jak wyrozumiale dziecko. Sluchajcie, jednak nie piatek, wiec macie jeszcze troche czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Uff...ciezko by bylo 2 dni i tyyyyyyle tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 to se klikne a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.11.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Małgoś, niezłe cuda "mili" panowie ci zostawili w prezencie w tej obudowie jak to trzeba na wszystko zwracać uwagę Ania, już prezentów szukasz ? Ja też muszę jakąś listę zrobić. Całe szczęście odpada mi prezent dla M, bo postanowiliśmy sobie kupić pod choinkę obiektyw do aparatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 słuchajcie niech mnie która oświeci... punkty karne za jazde niezgodnie z przykazaniami się kasują na koniec roku 31 grudnia? czy rok po otrzymaniu mandatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts