Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Maja, to, co miala malka to byl disaster, u mnie jest tylko marnotrawstwo moich ciezko zarobionych pieniedzy. :roll:

przypuszczam, ze efekt finansowy ten sam :lol: :lol: zwal to jak zwal, a pieniadze w kanalize poszly :roll: :roll: :roll:

takze w przenosni :wink:

No wk&&^%na to jestem, owszem... Oprocz moze polek w lazience nie ma 1, slownie jednej nieskopanej przez grzebkow rzeczy. Pewne rzeczy wylaza po kilku miesiacach. Po kazdym trzeba poprawiac i w zasadzie robic od nowa. Ile razy placilam za elektryke na przyklad, a i tak P. musial wymienic wszystkie puszki, bo te stare byly tak osadzone, ze jedno gniazdko nam peklo. :-? Antresola do poprawki, gladz na polaczeniach scian jest w gory doliny, norrrrrrrmalnie podusilabym wlasnymi recami. :x

norrrrrrrmalnie .... :x

ciiii Malgos, ciiii.....nie warcz :lol: :lol:

Ale fakt jest - to denerwuje, jak inni nie respektuja Twoich pieniedzy i brutalnie robia bubel z Twoich marzen...

:roll: :roll:

Gdybym nie miala chlopa, ktory to wszystko popoprawia, to bylabym w ciemnej d.... :roll:

Na szczescie teraz jest pieknie, nic nie smierdzi i sie nie wylewa, a przelew i korek wannowy mam najpiekniejsze we wsi. :D :D :D

Małgoś, niezłe cuda "mili" panowie ci zostawili w prezencie w tej obudowie :o :o :evil: :evil:

jak to trzeba na wszystko zwracać uwagę :evil:

Ania, już prezentów szukasz ? :o

Ja też muszę jakąś listę zrobić. Całe szczęście odpada mi prezent dla M, bo postanowiliśmy sobie kupić pod choinkę obiektyw do aparatu.