kamyk68 04.11.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 to jak tak nie kcesz to se pruij ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Nelli, dzieki, przekaze. Kamyk, a nie wpadlbys popruc ze mna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 04.11.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 zawsze chętnie jak jak rozpierducha siem szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Nie ma to jak sie porzadnie napruc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Zwizualizuj mi łazienkę i termostat ? łon jest po prawej koło tego szpetnego brazowego kaloryfera ?wanna po lewej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Zwizualizuj mi łazienkę i termostat ? łon jest po prawej koło tego szpetnego brazowego kaloryfera ? wanna po lewej ? No widac, ze sie na betonuffce narabala... Szpetny kaloryfer jest na balkonie, a w tym miejscu co byl jest teraz recznikowiec. Jak byl ten szpetny to byl mniejszy (krotszy) i gosc dal termostat ponizej - teraz wypada wrecz pod kaloryferem, ale i tak przeciez ten kaloryfer tam byl, nawet jesli krotszy, wiec totalnie bez sensu... A po lewej wanna, to dobrze pamietasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 masz kaloryfer na balkonie dobra, jakos mi utkwił ten brązowy Termostat od podłogówki powinien być ok 1 m nad wylewką i 1-1,5 od innych żródeł ciepła, jakbys go przeciżgnęła na prawo od wejścia, na tąścianę co drzwi,było by git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.11.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 ide se, bo zaraz gałki z oczami będę zeskrobywać z monitora bajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.11.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 masz kaloryfer na balkonie dobra, jakos mi utkwił ten brązowy Termostat od podłogówki powinien być ok 1 m nad wylewką i 1-1,5 od innych żródeł ciepła, jakbys go przeciżgnęła na prawo od wejścia, na tąścianę co drzwi,było by git. Czyli nad wanna mowisz? Tak myslelismy tylko sie boje, zeby nie zaparowywal czy cus... Tam bedzie wilgotno dosc... Z drugiej strony w takiej malej lazience wszedzie jest wilgotno w zasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Czuje sie opuszczona przez Fenixa. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Cześć dzis, już czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 [ Czyli nad wanna mowisz? Tak myslelismy tylko sie boje, zeby nie zaparowywal czy cus... Tam bedzie wilgotno dosc... Z drugiej strony w takiej malej lazience wszedzie jest wilgotno w zasadzie. oj tam marudzisz.... jak sie będziesz kąpać w zimnej wodzie to bardzo parowało nie będzie.... a nawet wcale.... hihihi cze Wiola.... jak fajosko, ze jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 [ Czyli nad wanna mowisz? Tak myslelismy tylko sie boje, zeby nie zaparowywal czy cus... Tam bedzie wilgotno dosc... Z drugiej strony w takiej malej lazience wszedzie jest wilgotno w zasadzie. oj tam marudzisz.... jak sie będziesz kąpać w zimnej wodzie to bardzo parowało nie będzie.... a nawet wcale.... hihihi cze Wiola.... jak fajosko, ze jesteś Cześć Kasia, ja też się cieszę. Ale mam limit niestety, własnie dziecko jak na złość wstało i mówi do mnie: jak przyniesiesz mi koc to pozwole jeszcze chwileczkę ci posiedzieć przy komputerze Gówniarstwo jedne... Co do zimnej wody to nie jest tak strasznie, można się przwyczaić. Oszczędnie nawet się robi, bo przecież nie siedzi sie długo i wody sie nie marnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 widzisz Małgoś? widzisz? Wiola potwierdza moją teze... więc regulator może zostac tam gdzie jest :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A podobno ja się nabijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A podobno ja się nabijam no oburzyłaś mnie do żywego mnie dotkłaś ja się nabijam, JA!!!!!!!!!!!!!!!! ja tu - kochana - staram się wspomóc koleżankę w niedoli najlepiej jak potrafię.... z głębi mego dobrodusznego serca.... sypię tu pomysłami jak rozwiązać ten węzeł gordyjski .... a Ty mówisz że się nabijam !!!!! noo nieeee..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a coz to za niedola?? bosie nie przepchne tyle mam zaleglosci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dzień dobry Małgoś fajny masz wybór zimna kąpiel czy zimna podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a coz to za niedola?? bosie nie przepchne tyle mam zaleglosci:) Duszku weź mnie poprzyj... bo mnie atakujom zatem chodzi o to, że małgosiny hudraulik zamontował jej regulator podłgówki (z termostatem) przy koloryferze... i się nasza Gospodynie martwi, ze jak będzie brała gorąca kapiel lub zapuści kaloryfer to ten sfiksuje - termostat, nie hydraulik :P i doradziłam nasze wspólnej koleżance by się kąpała na zimno... no dobrze jej poradziłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 masz kaloryfer na balkonie dobra, jakos mi utkwił ten brązowy Termostat od podłogówki powinien być ok 1 m nad wylewką i 1-1,5 od innych żródeł ciepła, jakbys go przeciżgnęła na prawo od wejścia, na tąścianę co drzwi,było by git. Czyli nad wanna mowisz? Tak myslelismy tylko sie boje, zeby nie zaparowywal czy cus... Tam bedzie wilgotno dosc... Z drugiej strony w takiej malej lazience wszedzie jest wilgotno w zasadzie. wanna po lewej termostat po prawej, ale na ścianie z drzwiami, nie z grzejnikiem.. A gdzie masz pstryczek od światła - na zewnątrz łazienki , czy w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts