ghost34 05.11.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 nomalnieo esesensijo mundhrości...skarbnico wiedzy budhoflanej wszelakiej jak najbardzij jak najbardzij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 nomalnieo esesensijo mundhrości...skarbnico wiedzy budhoflanej wszelakiej jak najbardzij jak najbardzij no !!!! Małgoś zatem nie cykaj, bo i Wiola i Duch mnie poparli... a zimne kąpiele są zdrowsze i tańsze od ciepłych, ze nie wspomnę o gorących :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Małgoś zatem nie cykaj, bo i Wiola i Duch mnie poparli... a zimne kąpiele są zdrowsze i tańsze od ciepłych, ze nie wspomnę o gorących i jeszcze dobrze robią na jędrność cycek i celulit i wogle. Poważnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 poszaleliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.11.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 a jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Patrzę na to co piszecie i mylę, że Wam mózgi przymarzły zimna kąpiel brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.11.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam się i od razu mówię że ja też jestem przeciwniczką zimnych kąpieli brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.11.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Witam Myślę, że zawsze można uprawiać sporty rozgrzewające pod prysznicem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Małgoś zatem nie cykaj, bo i Wiola i Duch mnie poparli... a zimne kąpiele są zdrowsze i tańsze od ciepłych, ze nie wspomnę o gorących i jeszcze dobrze robią na jędrność cycek i celulit i wogle. Poważnie! Patrzę na to co piszecie i mylę, że Wam mózgi przymarzły zimna kąpiel brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oj Malka ... ja nie wiem... ale Ty chyba nie jesteś Małgosi dobra koleżanką... Ty chcesz by ona miała celulit!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Patrzę na to co piszecie i mylę, że Wam mózgi przymarzły zimna kąpiel brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oj Malka ... ja nie wiem... ale Ty chyba nie jesteś Małgosi dobra koleżanką... Ty chcesz by ona miała celulit!!!! a co, mam być osamotniona w tym dramacie Już kiedyś ustaliłyśmy z Małgoś, że lepszy celulit na dupie, niż zimna woda w wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Patrzę na to co piszecie i mylę, że Wam mózgi przymarzły zimna kąpiel brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oj Malka ... ja nie wiem... ale Ty chyba nie jesteś Małgosi dobra koleżanką... Ty chcesz by ona miała celulit!!!! a co, mam być osamotniona w tym dramacie Już kiedyś ustaliłyśmy z Małgoś, że lepszy celulit na dupie, niż zimna woda w wannie ale może P myśli inaczej... co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Zimna kompiel jak najbardziej ale po ruskiej "bani" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Patrzę na to co piszecie i mylę, że Wam mózgi przymarzły zimna kąpiel brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oj Malka ... ja nie wiem... ale Ty chyba nie jesteś Małgosi dobra koleżanką... Ty chcesz by ona miała celulit!!!! a co, mam być osamotniona w tym dramacie Już kiedyś ustaliłyśmy z Małgoś, że lepszy celulit na dupie, niż zimna woda w wannie ale może P myśli inaczej... co? to niech P.się myje w źródełku, ja tam wolę miejską podgrzaną do 41 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Zimna kompiel jak najbardziej ale po ruskiej "bani" o , o polać Mu dobrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 wtedy to jest jazda można nawet "motylki" na śniegu robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Zimna kompiel jak najbardziej ale po ruskiej "bani" o , o polać Mu dobrze gada no to w końcu mamy konsensus... czyli najpierw bania, a potem zimna wanna . Swoją drogą nie wyobrażam sobie tego inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Zimna kompiel jak najbardziej ale po ruskiej "bani" o , o polać Mu dobrze gada no to w końcu mamy konsensus... czyli najpierw bania, a potem zimna wanna . Swoją drogą nie wyobrażam sobie tego inaczej "bania" to nie stan upojenia alkoholowego tylko ruska sauna ja też sobie nie wyobrażałem puki nie spróbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Zimna kompiel jak najbardziej ale po ruskiej "bani" o , o polać Mu dobrze gada no to w końcu mamy konsensus... czyli najpierw bania, a potem zimna wanna . Swoją drogą nie wyobrażam sobie tego inaczej "bania" to nie stan upojenia alkoholowego tylko ruska sauna ja też sobie nie wyobrażałem puki nie spróbowałem no toś mnie rozczarował.... i niby kaj se te banię ma Małgos postawić, hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.11.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 jak to gdzie na BETHONIE NITU na BETHONIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 jak to gdzie na BETHONIE NITU na BETHONIE ja... jaaa tak myslę.... i myslę..... ze w sumie to ona ma dużo przestrzeni nie wykorzystanej na antresolkach... drabina i cyk cyk cyk... a jak jej to rypnie na dół... to se przy okazji podłoge pozmywa..... do samego parteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts