kamyk68 05.11.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 zaraz postawić w łazience se może a jak fajnie jest jak się chlasta witeczkami brzozowymi no poprostu raj na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 05.11.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 to i play wstepne moshe być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale nie oszukujmy się bania w bani to pewien rytuał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 taaaa... myślę, ze Małgoś będzie zachwycona rozwiązaniem... a najważniejsze jest to, że nie cza kuć ściany i termostacik zostaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale nie oszukujmy się bania w bani to pewien rytuał powiedziałbym że nawet obowiązek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale nie oszukujmy się bania w bani to pewien rytuał powiedziałbym że nawet obowiązek nie, nie....pan pyta , czy dla wodki, czy dla zdarowja przychodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ja chodziłem tam gdzie nikt o nic nie pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 ale wódeczka tradycyjnie, wziewnie serwowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 05.11.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 jak nie jak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 masz kaloryfer na balkonie dobra, jakos mi utkwił ten brązowy Termostat od podłogówki powinien być ok 1 m nad wylewką i 1-1,5 od innych żródeł ciepła, jakbys go przeciżgnęła na prawo od wejścia, na tąścianę co drzwi,było by git. Czyli nad wanna mowisz? Tak myslelismy tylko sie boje, zeby nie zaparowywal czy cus... Tam bedzie wilgotno dosc... Z drugiej strony w takiej malej lazience wszedzie jest wilgotno w zasadzie. wanna po lewej termostat po prawej, ale na ścianie z drzwiami, nie z grzejnikiem.. A gdzie masz pstryczek od światła - na zewnątrz łazienki , czy w środku ? Tak sie sklada, ze grzejnik jest na tej samej scianie co drzwi... Nie kumam w ogole, co Ty do mnie mowisz... Pstryczek jest na zewnatrz. Dzien dobry sie z Panstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 jak Ty mogłas napisac posta o 13:14 jak u mnie jest 13:05 hę? czytałaś poprzednią stronę? nie? to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 jak Ty mogłas napisac posta o 13:14 jak u mnie jest 13:05 hę? czytałaś poprzednią stronę? nie? to dobrze Bo ja mam nowy czas a Ty stary. Czytalam, czytalam. Widze, ze na poprawinach sado-maso bedziemy uprawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cze,wkurwa mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cze,wkurwa mam No cze... Odwolaj sie, moze sprawe ktos inny przejmie. To ten prokurator pewnie jest wku.wiony na Ciebie. Jedna taka prokurator z Krakowa umorzyla sledztwo w sprawie kradziezy maszyn mojej mamie z firmy za 1,5 mln, a potem slyszalam o niej, ze umorzyla to jak w domu starcow ludzi glodzili na smierc. Nic mnie juz nie zdziwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 łoj Malka coś kiepsko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cze,wkurwa mam czy mam się bać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cze,wkurwa mam czy mam się bać ? Ty nie Wusia - chujnia z grzybnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cze,wkurwa mam czy mam się bać ? Ty nie Wusia - chujnia z grzybnią Ty mi sie od grzybni odteguj... A o ktora sciane Ci chodzilo, co? Bo kaloryfer mam na tej samej co drzwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.11.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Malka doczytałam o co z grzybkami kaman wiem że sił brak i że ciężko ale mimo wszystko walcz dziewczyno wiesz jak mówią zemsta jest rozkoszą bogów i niektórych ludzi a najlepiej smakuje na zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 cze,wkurwa mam czy mam się bać ? Ty nie Wusia - chujnia z grzybnią Ty mi sie od grzybni odteguj... A o ktora sciane Ci chodzilo, co? Bo kaloryfer mam na tej samej co drzwi... wklej fotką łazienki patrząc od drzwi - to Ci narysuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts