malgos2 05.11.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Nie mam fotki, mam rysunek... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Plany/lazienka3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Nie było mnie 3 godziny i co? ledwo nadrobiłam, opamiętajcie się trochę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dla mnie te dwa miejsca wchodzą w grę http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SvLUYK5yAII/AAAAAAAADkE/5QQ79VOEEzk/s576/lazienka3.jpg po drugiej stronie kibelka też może być tak z metr nad podłogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Noooo, tylko jak miedzy kiblowym stelazem kabel pociagnac od czujnika i pradowy? Dziwna sprawa, bo w instrukcji jest napisane, ze w lazienkach sie nie stosuje czujnika powietrza, tylko sam podlogowy... Wtedy w ogole moglby byc na zewnatrz lazienki. Wk...wia mnie to okrutnie, bo ja wlasnie chcialam, zeby on byl tam, gdzie mowisz, tylko troche dalej, nad licznikami, to mnie ciule nie posluchaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 A teraz nowy kwiatek... P. rozebral skrzynke pradowa i okazalo sie, ze grzebki podlaczyly do jednej stopki wszystkie gniazdka w salonie i wszystkie swiatla gorne, a do jednej... JEDEN KONTAKT W SALONIE. Chyba mnie zaraz ku(&^^ca wezmie. Malka, dzisiaj pijemy, no nie widze tego inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Małgoś, spokojnie, mówię Ci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 nooo to mniej więcej wiesz kochana co ja czułam w ub roku teraz się ciut oswoiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 nooo to mniej więcej wiesz kochana co ja czułam w ub roku teraz się ciut oswoiłam Nitu, ale ja to juz mialam wczesniej, teraz tylko odkrywam, CO JESZCZE jest spierdzielone. Ile razy mozna placic za ta sama instalacje????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 nooo to mniej więcej wiesz kochana co ja czułam w ub roku teraz się ciut oswoiłam Nitu, ale ja to juz mialam wczesniej, teraz tylko odkrywam, CO JESZCZE jest spierdzielone. Ile razy mozna placic za ta sama instalacje????? a ile razy za ten sam dom ? - ja juz zapłaciłam 3 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 nooo to mniej więcej wiesz kochana co ja czułam w ub roku teraz się ciut oswoiłam Nitu, ale ja to juz mialam wczesniej, teraz tylko odkrywam, CO JESZCZE jest spierdzielone. Ile razy mozna placic za ta sama instalacje????? a ile razy za ten sam dom ? - ja juz zapłaciłam 3 razy To co pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dziś nie piję, zeżarłam już 3 ketonale, moze mi pikawa stanąć Tak sobie jechałam do miasta na S. i układałam odwołanie ale coś nie bałdzo,bo te k i ch i c jak wywalę to zostanie 5 słów prokurator, kuriozum, złodzieje, polska, prawo. Muszę chyba to nieco rozwinąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dziś nie piję, zeżarłam już 3 ketonale, moze mi pikawa stanąć Tak sobie jechałam do miasta na S. i układałam odwołanie ale coś nie bałdzo,bo te k i ch i c jak wywalę to zostanie 5 słów prokurator, kuriozum, złodzieje, polska, prawo. Muszę chyba to nieco rozwinąć dobrze, że ciut przewietrzyłas głowe i dobrze, ze myślisz o odwołaniu... to znaczy, ze duch nie umarł a my jak sie da to Cię będziemy wspierac dobrym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dziś nie piję, zeżarłam już 3 ketonale, moze mi pikawa stanąć Eeee, gdzie to jest w ulotce napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 dziś nie piję, zeżarłam już 3 ketonale, moze mi pikawa stanąć Eeee, gdzie to jest w ulotce napisane? chyba w interakcjach ale tez napisali by nie przekraczać dawki dobowej 300 Mg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dzięki Nitka, nie wiem , czy to reakcja na obecny wkurw, czy chęć dalszej walki o swoje, ale odwołanie mi się we łbie kolebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dzięki Nitka, nie wiem , czy to reakcja na obecny wkurw, czy chęć dalszej walki o swoje, ale odwołanie mi się we łbie kolebie No i bardzo dobrze. Masz na to pare dni, zbierz sie w sobie i do boju. Nie pierwszy, nie ostatni raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Dzięki Nitka, nie wiem , czy to reakcja na obecny wkurw, czy chęć dalszej walki o swoje, ale odwołanie mi się we łbie kolebie No i bardzo dobrze. Masz na to pare dni, zbierz sie w sobie i do boju. Nie pierwszy, nie ostatni raz. niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 nie wiem, tylko czy gra warta swieczki a teraz ide zjeść śniadanie se zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 no właśnie... cały czas o tę świeczkę chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.11.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Małgoś mi nalej byle mocne było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts