Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dla mnie te dwa miejsca wchodzą w grę

http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SvLUYK5yAII/AAAAAAAADkE/5QQ79VOEEzk/s576/lazienka3.jpg

po drugiej stronie kibelka też może być

tak z metr nad podłogą.

Noooo, tylko jak miedzy kiblowym stelazem kabel pociagnac od czujnika i pradowy? Dziwna sprawa, bo w instrukcji jest napisane, ze w lazienkach sie nie stosuje czujnika powietrza, tylko sam podlogowy... Wtedy w ogole moglby byc na zewnatrz lazienki. Wk...wia mnie to okrutnie, bo ja wlasnie chcialam, zeby on byl tam, gdzie mowisz, tylko troche dalej, nad licznikami, to mnie ciule nie posluchaly. :evil:

A teraz nowy kwiatek... P. rozebral skrzynke pradowa i okazalo sie, ze grzebki podlaczyly do jednej stopki wszystkie gniazdka w salonie i wszystkie swiatla gorne, a do jednej... JEDEN KONTAKT W SALONIE. Chyba mnie zaraz ku(&^^ca wezmie. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Malka, dzisiaj pijemy, no nie widze tego inaczej. :-?

nooo to mniej więcej wiesz kochana co ja czułam w ub roku :)

teraz się ciut oswoiłam :)

Nitu, ale ja to juz mialam wczesniej, teraz tylko odkrywam, CO JESZCZE jest spierdzielone. Ile razy mozna placic za ta sama instalacje????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

a ile razy za ten sam dom ? - ja juz zapłaciłam 3 razy :evil:

nooo to mniej więcej wiesz kochana co ja czułam w ub roku :)

teraz się ciut oswoiłam :)

Nitu, ale ja to juz mialam wczesniej, teraz tylko odkrywam, CO JESZCZE jest spierdzielone. Ile razy mozna placic za ta sama instalacje????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

a ile razy za ten sam dom ? - ja juz zapłaciłam 3 razy :evil:

To co pijemy? :roll:

dziś nie piję, zeżarłam już 3 ketonale, moze mi pikawa stanąć :-?

Tak sobie jechałam do miasta na S. i układałam odwołanie :roll:

ale coś nie bałdzo,bo te k i ch i c jak wywalę to zostanie 5 słów prokurator, kuriozum, złodzieje, polska, prawo.

Muszę chyba to nieco rozwinąć :roll:

dziś nie piję, zeżarłam już 3 ketonale, moze mi pikawa stanąć :-?

Tak sobie jechałam do miasta na S. i układałam odwołanie :roll:

ale coś nie bałdzo,bo te k i ch i c jak wywalę to zostanie 5 słów prokurator, kuriozum, złodzieje, polska, prawo.

Muszę chyba to nieco rozwinąć :roll:

dobrze, że ciut przewietrzyłas głowe :) i dobrze, ze myślisz o odwołaniu... to znaczy, ze duch nie umarł :) a my jak sie da to Cię będziemy wspierac dobrym słowem

Dzięki Nitka, nie wiem , czy to reakcja na obecny wkurw, czy chęć dalszej walki o swoje, ale odwołanie mi się we łbie kolebie :roll:

No i bardzo dobrze. Masz na to pare dni, zbierz sie w sobie i do boju. Nie pierwszy, nie ostatni raz. :roll:

niestety :cry: