anjamen 05.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Aniu juz lampy u Ciebie? jak dawni nie bylam musze nadrobic... Malgosa ciepla koldra nie jest zla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Kupilam posciel. Mialam faze na biala, ale sobie uswiadomilam, ze bede miec jakas taka jasna wykladzine na antresoli i jakos tak mi biala nie bedzie pasowac, wiec wezme ja dla gosci, a dla nas wzielam ecru i bezowe przescieradlo. Szukam narzuty, ale nic mi sie nie podoba specjalnie, albo kosztuje minimum 6 stow, a mi nie potrzeba narzuty ze zlota bo nawet jej z dolu widac nie bedzie. A koldre jednak postanowilam welniana kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.11.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Małgoś - dziewica i chciałaby i boi się za szóstym razem bedzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Malka, uwierz, ze w tych sprawach to ja blyskawica zawsze bylam. Z P. znalam sie jakies 6 godzin moze... Ale nie lubie sie pakowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Aniu juz lampy u Ciebie? jak dawni nie bylam musze nadrobic... Malgosa ciepla koldra nie jest zla tylko że ja dziennik zapuscilam okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Aniu juz lampy u Ciebie? jak dawni nie bylam musze nadrobic... Malgosa ciepla koldra nie jest zla tylko że ja dziennik zapuscilam okropnie a kiedy bedzie jakis nowy wpis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Kupilam posciel. Mialam faze na biala, ale sobie uswiadomilam, ze bede miec jakas taka jasna wykladzine na antresoli i jakos tak mi biala nie bedzie pasowac, wiec wezme ja dla gosci, a dla nas wzielam ecru i bezowe przescieradlo. Szukam narzuty, ale nic mi sie nie podoba specjalnie, albo kosztuje minimum 6 stow, a mi nie potrzeba narzuty ze zlota bo nawet jej z dolu widac nie bedzie. A koldre jednak postanowilam welniana kupic. chetnie bym zobaczyla, a co mam wierzyc na slowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Kupilam posciel. Mialam faze na biala, ale sobie uswiadomilam, ze bede miec jakas taka jasna wykladzine na antresoli i jakos tak mi biala nie bedzie pasowac, wiec wezme ja dla gosci, a dla nas wzielam ecru i bezowe przescieradlo. Szukam narzuty, ale nic mi sie nie podoba specjalnie, albo kosztuje minimum 6 stow, a mi nie potrzeba narzuty ze zlota bo nawet jej z dolu widac nie bedzie. A koldre jednak postanowilam welniana kupic. chetnie bym zobaczyla, a co mam wierzyc na slowo małgoś ja narzutę kupiłam w home&you model happy za 199zł tutaj link do strony http://www.home-you.com/?go=cat&rname=sypialnia&gid=10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Kupilam posciel. Mialam faze na biala, ale sobie uswiadomilam, ze bede miec jakas taka jasna wykladzine na antresoli i jakos tak mi biala nie bedzie pasowac, wiec wezme ja dla gosci, a dla nas wzielam ecru i bezowe przescieradlo. Szukam narzuty, ale nic mi sie nie podoba specjalnie, albo kosztuje minimum 6 stow, a mi nie potrzeba narzuty ze zlota bo nawet jej z dolu widac nie bedzie. A koldre jednak postanowilam welniana kupic. chetnie bym zobaczyla, a co mam wierzyc na slowo Wreszcie sie ktos zainteresowal. Ciekawe, jak to bedzie na zywca wygladac, ale co mi tam... http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Akcesoria/ecrukrata.jpg http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/Akcesoria/przescieradlo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Aniu juz lampy u Ciebie? jak dawni nie bylam musze nadrobic... Malgosa ciepla koldra nie jest zla tylko że ja dziennik zapuscilam okropnie a kiedy bedzie jakis nowy wpis? trudno mi coś obiecać młody dostał dzisiaj znowu biegunki więc nie chcę go ciągać po podwórku chociaż na budowie ma już 80% zabawek i w salonie ciężko się chodzi bo tory od kolejki rozłożone ale postaram sie nadrobić wkrótce i krzyknę wtedy głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 na zywca to się szybko pogniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Aniu to czekam cierpliwie, Malgos posciel bardzo mi sie podoba, kolor przescieradla niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Kupilam posciel. Mialam faze na biala, ale sobie uswiadomilam, ze bede miec jakas taka jasna wykladzine na antresoli i jakos tak mi biala nie bedzie pasowac, wiec wezme ja dla gosci, a dla nas wzielam ecru i bezowe przescieradlo. Szukam narzuty, ale nic mi sie nie podoba specjalnie, albo kosztuje minimum 6 stow, a mi nie potrzeba narzuty ze zlota bo nawet jej z dolu widac nie bedzie. A koldre jednak postanowilam welniana kupic. chetnie bym zobaczyla, a co mam wierzyc na slowo małgoś ja narzutę kupiłam w home&you model happy za 199zł tutaj link do strony http://www.home-you.com/?go=cat&rname=sypialnia&gid=10 Tez wlasnie przed chwila przegladalam i chyba najbardziej mi sie podobaja. A jakiej oni maja wielkosci te narzuty? Niestety H&Y w Krakowie nie ma... Jak sie tylko odkuje i bede miec spanie goscinne zorganizowane to wezme ta Twoja "hotelowa" posciel, bo fajna jest. Taka elegancka i ponadczasowa. Aaaaa, i odkrylam, ze Andropol ma reczniki 630 g/m2, to chyba dobre, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Aniu to czekam cierpliwie, Malgos posciel bardzo mi sie podoba, kolor przescieradla niekoniecznie Kij wie jaki on bedzie naprawde, wiec tak strzelilam... Podejrzewam, ze kolor bedzie jasniejszy niz na zdjeciu. A jak nie, to sie go chlorem potraktuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hej, Przescieradło jakieś sraczkowate ale posciel spoko Tanie to H&Y, kurcze szkoda że nie ma wielkich rozmiarów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 czesc Malgos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.11.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 i ja się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.11.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.11.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Kupilam posciel. Mialam faze na biala, ale sobie uswiadomilam, ze bede miec jakas taka jasna wykladzine na antresoli i jakos tak mi biala nie bedzie pasowac, wiec wezme ja dla gosci, a dla nas wzielam ecru i bezowe przescieradlo. Szukam narzuty, ale nic mi sie nie podoba specjalnie, albo kosztuje minimum 6 stow, a mi nie potrzeba narzuty ze zlota bo nawet jej z dolu widac nie bedzie. A koldre jednak postanowilam welniana kupic. chetnie bym zobaczyla, a co mam wierzyc na slowo małgoś ja narzutę kupiłam w home&you model happy za 199zł tutaj link do strony http://www.home-you.com/?go=cat&rname=sypialnia&gid=10 Tez wlasnie przed chwila przegladalam i chyba najbardziej mi sie podobaja. A jakiej oni maja wielkosci te narzuty? Niestety H&Y w Krakowie nie ma... Jak sie tylko odkuje i bede miec spanie goscinne zorganizowane to wezme ta Twoja "hotelowa" posciel, bo fajna jest. Taka elegancka i ponadczasowa. Aaaaa, i odkrylam, ze Andropol ma reczniki 630 g/m2, to chyba dobre, co? 630g/m2 to za dużo tak 400 - 450 do max 500 jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.11.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 a narzuty z h&y chyba 240cmx200cm przynajmniej ta którą ja kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts