anjamen 06.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Justys a gdzie moge kupic takie reczniczki pod prysznic, upilam na allegro ale takie za miekkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.11.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Justys a gdzie moge kupic takie reczniczki pod prysznic, upilam na allegro ale takie za miekkie chodzi Tobie o te na podłogę tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Anja, ja kupilam takie maty w Jysk, gruby i fajny, i niedrogi, po 25 zł były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 http://www.morfeusz.net.pl/index.php?s=421&did=27&l=pl w sklepie internetowym nie mają akurat w ofercie ale można do nich napisać i poprosić o ofertę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 http://www.morfeusz.net.pl/index.php?s=421&did=27&l=pl w sklepie internetowym nie mają akurat w ofercie ale można do nich napisać i poprosić o ofertę a gdzie jest sklep internetowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 06.11.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 http://www.morfeusz.net.pl/index.php?s=421&did=27&l=pl w sklepie internetowym nie mają akurat w ofercie ale można do nich napisać i poprosić o ofertę a gdzie jest sklep internetowy? http://sklep.morfeusz.net.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Czesc Kobiety. Jeszcze jeden powod mam, zeby do Wroclawia zajrzec - narzute musze kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzień dobry Małgoś a może byś jaki powód w moją stronę znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dzień dobry Małgoś a może byś jaki powód w moją stronę znalazła Kurcze, nawet nie wiem, gdzie Ty dokladnie mieszkasz.... To znaczy teoretycznie wiem, ale nie na mapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 cze dziewczynki ale mam porabany dzień .... zaraz musze lecieć...srylion spraw do załatwienia mam....relacja wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Małgoś zaraz Ci to wytłumaczę bo to bardzo proste jak się na Święte Miasto zorientujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 się przywitam, choć padam na pysk... i chyba zaraz się walnę do wanny i tyle mnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Nitka, a moja Julka wstała przed chwilą, zmieniła miejsce i znowu spi...Padła jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 fajnie.... moje Bąki niestety szaleją... a ja bym się pierdyknęła w kimono, ale nie bardzo moge bo R nie ma w domu jeszcze. Dziś na budowie wyszlifowałam gładź, która sobie w środę nałozyłam, pomalowałam raz sufit podkładówką... i rzuciałam się na szerokie wody. Zaczęłam fugować nasza dolna łazienkę a teraz padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Hejka, nadaje z mieszkanka. P. ciezko pracuje a ja go zabawiam i testuje materac. Jest boski. I przed chwila P. powiedzial, ze mamy polke w kiblu jak chlop w stajni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.11.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 P. ciezko pracuje a ja go zabawiam i testuje materac. Jest boski. Nie bardzo rozumiem to zdanie: jak go zabawiasz? na tym materacu? i kto jest boski -małż czy materac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 P. ciezko pracuje a ja go zabawiam i testuje materac. Jest boski. Nie bardzo rozumiem to zdanie: jak go zabawiasz? na tym materacu? i kto jest boski -małż czy materac? Boski jest materac, a P. jest bardzo seksowny z wiertarka. Zabawiam go intelektualnie Kasia.... I puscilam sobie moje ukochane radio internetowe FIP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.11.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Zabawiam go intelektualnie Kasia.... Mój nie lubi intelektualnie.. to już woli się ze mną kochać, żebym się chociaż na chwilę zamknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Zabawiam go intelektualnie Kasia.... Mój nie lubi intelektualnie.. to już woli się ze mną kochać, żebym się chociaż na chwilę zamknęła Widzialy galy co braly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts