wiolasz 06.11.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Zabawiam go intelektualnie Kasia.... Mój nie lubi intelektualnie.. to już woli się ze mną kochać, żebym się chociaż na chwilę zamknęła Boszeee jaki tekst dawno mnie nic tak nie ubawiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.11.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 tak -tylko ciekawe czy jak będę miała 70 lat będzie tak reagował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Zabawiam go intelektualnie Kasia.... Mój nie lubi intelektualnie.. to już woli się ze mną kochać, żebym się chociaż na chwilę zamknęła Boszeee jaki tekst dawno mnie nic tak nie ubawiło Wreszcie wyszlo szydlo z wora, skad ten seksoholizm Kasi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.11.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wreszcie wyszlo szydlo z wora, skad ten seksoholizm Kasi. jaki seksoholizm ? może ja bym wolała pogadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wreszcie wyszlo szydlo z wora, skad ten seksoholizm Kasi. jaki seksoholizm ? może ja bym wolała pogadać? Przy seksie? no daj spokój. Nastolatki juz znają tę regułę, ze przy seksie się nie gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.11.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wreszcie wyszlo szydlo z wora, skad ten seksoholizm Kasi. jaki seksoholizm ? może ja bym wolała pogadać? Przy seksie? no daj spokój. Nastolatki juz znają tę regułę, ze przy seksie się nie gada Nie "Przy" ale "zamiast" .. chociaż nie.. to wcale nie jest prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wreszcie wyszlo szydlo z wora, skad ten seksoholizm Kasi. jaki seksoholizm ? może ja bym wolała pogadać? Przy seksie? no daj spokój. Nastolatki juz znają tę regułę, ze przy seksie się nie gada To zalezy o czym. Moi uczniowie nieraz mi zadaja niezle pytania. Jak powiedziec jej po polsku "masz ladna d..." na przyklad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wreszcie wyszlo szydlo z wora, skad ten seksoholizm Kasi. jaki seksoholizm ? może ja bym wolała pogadać? Przy seksie? no daj spokój. Nastolatki juz znają tę regułę, ze przy seksie się nie gada To zalezy o czym. Moi uczniowie nieraz mi zadaja niezle pytania. Jak powiedziec jej po polsku "masz ladna d..." na przyklad. No ale wiesz, co innego powiedzieć tak w sensie wtracić, zeby zachęcic, a co innego dyskusje prowadzić, jakby Kachna chciała. Ja tam się jej mężowi nie dziwię ja mam tylko dwie opcje: albo myślenie albo seks. Jedna drugą wyklucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Wreszcie wyszlo szydlo z wora, skad ten seksoholizm Kasi. jaki seksoholizm ? może ja bym wolała pogadać? Przy seksie? no daj spokój. Nastolatki juz znają tę regułę, ze przy seksie się nie gada To zalezy o czym. Moi uczniowie nieraz mi zadaja niezle pytania. Jak powiedziec jej po polsku "masz ladna d..." na przyklad. No ale wiesz, co innego powiedzieć tak w sensie wtracić, zeby zachęcic, a co innego dyskusje prowadzić, jakby Kachna chciała. Ja tam się jej mężowi nie dziwię ja mam tylko dwie opcje: albo myślenie albo seks. Jedna drugą wyklucza No tak, na seksie sie trzeba skupic, na rozmowie niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dokładnie Małgoś Zresztą, mojemu wystarcza ze mu przytakuję, wtedy czuje się mądry i wysłuchany. Bo jak tylko zaczynam dyskutować i włączać myślenie, to mój przestaje ze mną rozmawiać. Ja nie wiem, boi się mojej mądrości czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.11.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja nie wiem, boi się mojej mądrości czy co? No pewnie że sie boi! ja też przy moim czasem udaję "blondynkę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja nie wiem, boi się mojej mądrości czy co? No pewnie że sie boi! ja też przy moim czasem udaję "blondynkę" No mnie jest ciezko madrosc na wodzy trzymac, ale bywa, ze tez musze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja tak często tę blondynę muszę udawać, ze już sama myśle zem taka głupia naprawdę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja tak często tę blondynę muszę udawać, ze już sama myśle zem taka głupia naprawdę.. Eeeee, przeczytaj pare watkow, od razu Ci przejdzie. Wiecie co u mnie nowego? Mam doslownie tony polamanych plyt gipsowych za sciana w malym kiblu. Ja pierdziele, juz mnie nic nie zdziwi... Moze buty tam swoje znajde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja tak często tę blondynę muszę udawać, ze już sama myśle zem taka głupia naprawdę.. Eeeee, przeczytaj pare watkow, od razu Ci przejdzie. Nie rozumiem, jakem blondi Wiecie co u mnie nowego? Mam doslownie tony polamanych plyt gipsowych za sciana w malym kiblu. Ja pierdziele, juz mnie nic nie zdziwi... Moze buty tam swoje znajde. Ależ oni złośliwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja tak często tę blondynę muszę udawać, ze już sama myśle zem taka głupia naprawdę.. Eeeee, przeczytaj pare watkow, od razu Ci przejdzie. Nie rozumiem, jakem blondi Wiecie co u mnie nowego? Mam doslownie tony polamanych plyt gipsowych za sciana w malym kiblu. Ja pierdziele, juz mnie nic nie zdziwi... Moze buty tam swoje znajde. Ależ oni złośliwi... Maja fantazje po prostu. Wiedzialam jak P. powiedzial o tej stajni, ze beda klopoty... Aaaaaa i nie ma sie jak do licznikow dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Jak to nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Jak to nie ma?? No bo dobudowali sciane po prawej - taka wneke na polki, a liczniki sa w scianie na wprost i teraz konstrukcja sciany po prawej zaslania je kompletnie no i jest fajnie. Wszystko do rozbiorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 jesssu ocipieć można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 noooo to się nazywa jakośc wykonania usługi że też tacy się nie boją chodzic po ulicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts