Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgos, Ty weź od początku te sciany postaw. koszty wyjdą pewnie podobne

Nie zawsze sie tak da, ale chyba masz racje... :roll: Te cholerne licznki to tez jakis idiota zakladal - jeden jest 10 cm wyzej od drugiego, te rewizje to naprawde musialby byc wielkosci drzwi od lodowki. :roll:

Nooooo, sie porobilo... :roll: :roll: :roll:

Bylam tez na poczcie, a tam bezdomny po kase przyszedl, a baba do niego, ze ma jakis papierek wypelnic, a to nie wiem... analfabeta moze, no to mu ktos pomogl z kolejki, bo baba w okienku ponoc nie moze (ciekawe, czym sie rozni od czlowieka w kolejce i jak ja po pismie ktos rozpozna...), no ale cos tam bylo pokreslone i dalej nie pasowalo. Myslalam, ze sie tam skoncze. To byla ta sama kobieta, ktora nie chciala mi kiedys wydac poleconego na firme, bo nie mogla za cholere zrozumiec, kto to jest prokurent i chciala ode mnie numer pelnomocnictwa. :o :o :o Czekalam tylko, az kaze temu bezdomnemu pieczatke wyciagnac. :lol: :lol: :lol:

Dzieki Maylandko, pewnie Ty masz lepsze kolorki na monitorze. :wink: Ja teraz jestem na Macu i zycie zupelnie inaczej wyglada. :roll:

Dobranoc Aniu, malka wkurzona, ogolnie nic ciekawego. :roll:

ma czarno-biały :lol: :lol:

ja wkurzona,no co Ty :o

No ja mam 21 cali 8) :lol: Wszystko widzę :lol:

Przypomniała mi się historia sprzed wielu lat. Byłam wteyd dzieckiem. Do mojej babci przychodziła podeszła juz wtedy wiekiem stryjenka. Jako jedni z nielicznych mielismy kolorowy telewizor, chyba Rubin. Stryjenka przyszła akurat jak coś w nim oglądaliśmy. Usiadła, popatrzyła i powiedziała: "No teraz to juz wiem czmeu te telewizory kolorowe takie drogie są, Ileż to one razy muszą sie przebierać" :lol: :lol:

No ja mam 21 cali 8) :lol: Wszystko widzę :lol:

Przypomniała mi się historia sprzed wielu lat. Byłam wteyd dzieckiem. Do mojej babci przychodziła podeszła juz wtedy wiekiem stryjenka. Jako jedni z nielicznych mielismy kolorowy telewizor, chyba Rubin. Stryjenka przyszła akurat jak coś w nim oglądaliśmy. Usiadła, popatrzyła i powiedziała: "No teraz to juz wiem czmeu te telewizory kolorowe takie drogie są, Ileż to one razy muszą sie przebierać" :lol: :lol:

Noooo to jak ja bylam dzieckiem i mielismy czarno-bialy tv to chcialam pisakami po nim malowac. :lol: :lol: :lol: A najbardziej cierpialam, jak byla jazda figurowa na lodzie i komentator opowiadal, w jakim kolorze kto ma stroj. :lol:

Zabawiam go intelektualnie Kasia.... 8)

Mój nie lubi intelektualnie.. to już woli się ze mną kochać, żebym się chociaż na chwilę zamknęła :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boszeee jaki tekst :lol: :lol: :lol: :lol:

dawno mnie nic tak nie ubawiło :lol: :lol: :wink:

Dobre :lol: :lol: Kachan to lubi dowalić, ale bardoz to lubię bo choć dosadne to bardzo trafne są te uwagi :lol: :lol: