malgos2 06.11.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mam zdjatka, to Wam pokaze pozniej. Ale i tak nie oddaja calego uroku. Konstrukcja sciany jest "powietrzna", profile sa do siebie nie przykrecone. I bede musiala miec "drzwiczki" do licznikow jakies 2 m na metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Małgos, Ty weź od początku te sciany postaw. koszty wyjdą pewnie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Małgos, Ty weź od początku te sciany postaw. koszty wyjdą pewnie podobne Nie zawsze sie tak da, ale chyba masz racje... Te cholerne licznki to tez jakis idiota zakladal - jeden jest 10 cm wyzej od drugiego, te rewizje to naprawde musialby byc wielkosci drzwi od lodowki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 hej ja tak na chwilkę tylko niezły burdel w tej Twojej łazieneczce kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Nooooo, sie porobilo... Bylam tez na poczcie, a tam bezdomny po kase przyszedl, a baba do niego, ze ma jakis papierek wypelnic, a to nie wiem... analfabeta moze, no to mu ktos pomogl z kolejki, bo baba w okienku ponoc nie moze (ciekawe, czym sie rozni od czlowieka w kolejce i jak ja po pismie ktos rozpozna...), no ale cos tam bylo pokreslone i dalej nie pasowalo. Myslalam, ze sie tam skoncze. To byla ta sama kobieta, ktora nie chciala mi kiedys wydac poleconego na firme, bo nie mogla za cholere zrozumiec, kto to jest prokurent i chciala ode mnie numer pelnomocnictwa. Czekalam tylko, az kaze temu bezdomnemu pieczatke wyciagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 wesolo na tej poczcie czasem mamopad rąk jak patrzę na urzędników i innych takich dobra zmykam z m. się poitegrować dobrej nocy Robaczku co u malki pewnie poczytam dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Chciałam tylko napisać, ze prześcieradło mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dzieki Maylandko, pewnie Ty masz lepsze kolorki na monitorze. Ja teraz jestem na Macu i zycie zupelnie inaczej wyglada. Dobranoc Aniu, malka wkurzona, ogolnie nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dzieki Maylandko, pewnie Ty masz lepsze kolorki na monitorze. Ja teraz jestem na Macu i zycie zupelnie inaczej wyglada. Dobranoc Aniu, malka wkurzona, ogolnie nic ciekawego. ma czarno-biały ja wkurzona,no co Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Dzieki Maylandko, pewnie Ty masz lepsze kolorki na monitorze. Ja teraz jestem na Macu i zycie zupelnie inaczej wyglada. Dobranoc Aniu, malka wkurzona, ogolnie nic ciekawego. ma czarno-biały ja wkurzona,no co Ty Nieeee? No to chyba dobrze. Co pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.11.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dobry wieczór Małgoś faktycznie taniej wyjdzie nowa ściana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No ja mam 21 cali Wszystko widzę Przypomniała mi się historia sprzed wielu lat. Byłam wteyd dzieckiem. Do mojej babci przychodziła podeszła juz wtedy wiekiem stryjenka. Jako jedni z nielicznych mielismy kolorowy telewizor, chyba Rubin. Stryjenka przyszła akurat jak coś w nim oglądaliśmy. Usiadła, popatrzyła i powiedziała: "No teraz to juz wiem czmeu te telewizory kolorowe takie drogie są, Ileż to one razy muszą sie przebierać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 dobry wieczór Małgoś faktycznie taniej wyjdzie nowa ściana No ale to nie wszystko, bo tak jak te sciany chcemy miec to se ne da, gdyz nam rury na przeszkodzie stoja. O i piankowacz przeklina nam za sciana, ze mu halas robimy wycinaniem dziur w k-g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No ja mam 21 cali Wszystko widzę Przypomniała mi się historia sprzed wielu lat. Byłam wteyd dzieckiem. i to jest najlepszy dowcip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No ja mam 21 cali Wszystko widzę Przypomniała mi się historia sprzed wielu lat. Byłam wteyd dzieckiem. Do mojej babci przychodziła podeszła juz wtedy wiekiem stryjenka. Jako jedni z nielicznych mielismy kolorowy telewizor, chyba Rubin. Stryjenka przyszła akurat jak coś w nim oglądaliśmy. Usiadła, popatrzyła i powiedziała: "No teraz to juz wiem czmeu te telewizory kolorowe takie drogie są, Ileż to one razy muszą sie przebierać" Noooo to jak ja bylam dzieckiem i mielismy czarno-bialy tv to chcialam pisakami po nim malowac. A najbardziej cierpialam, jak byla jazda figurowa na lodzie i komentator opowiadal, w jakim kolorze kto ma stroj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Zabawiam go intelektualnie Kasia.... Mój nie lubi intelektualnie.. to już woli się ze mną kochać, żebym się chociaż na chwilę zamknęła Boszeee jaki tekst dawno mnie nic tak nie ubawiło Dobre Kachan to lubi dowalić, ale bardoz to lubię bo choć dosadne to bardzo trafne są te uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 No ja mam 21 cali Wszystko widzę Przypomniała mi się historia sprzed wielu lat. Byłam wteyd dzieckiem. i to jest najlepszy dowcip : malka ja stara D jestem Wiec nie wiem z czego się smiejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Małgoś nadal opowiadaja jakie stroje mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Małgoś nadal opowiadaja jakie stroje mają Tylko ja juz tego nie ogladam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To fakt, ja też zmieniłam orientację z biegiem lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts