wiolasz 06.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To fakt, ja też zmieniłam orientację z biegiem lat OOoo ja orientację mam tę samą, tylko teraz moge wyjść z pokoju jak mama mnie tym katuje albo po prostu walczę o pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mój dziś oznajmił że wypowiada cyfrę+ a bierze polsat. Wiec go wysmiałam i wbiłam dobitnie, ze mowy nie ma. No to powiedział, że bierze Polsat i zamontuje na te 3 pozostałe tv których nigdy nie oglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 a ja marzę o tym by nam tv zdechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 A ja nie wiem o czym marzę.... ooo o wygranej w totka, 6 mln wystarczy, resztę mogę oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Mój dziś oznajmił że wypowiada cyfrę+ a bierze polsat. Wiec go wysmiałam i wbiłam dobitnie, ze mowy nie ma. No to powiedział, że bierze Polsat i zamontuje na te 3 pozostałe tv których nigdy nie oglądamy A ja patrzylam wczoraj na tv n i tam maja 72 kanaly kodowane + ponad 300 niekodowanych. Samo przerzucanie kanalow to jakies 2 h... Ale jest Al Jazeera i inne fajne programy w jezykach macedonskim, farsi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Ja tak naprwdę to bardzo sporadycznie oglądam bo zwyczajnie czasu nie mam. Mąż lubi jak jest wlaczone co nie oznacza, ze siedziz nosem przed tv. Sportu mu chyba brakuje i dlatego chce polsat. Dla mnie to rybka bo jeden tylko program oglądam z cyfry. Ale to stwierdzneie "ogladam" to dotyczy moze kilku godzin na tydzień.I śmieszą mnei dyskusje na temat gdzie i czy wogóle powinien byc tv w domu. My mamy na wyrost i wcale duzo nie ogladamy, wręcz przeciwnie. To zalezy od trybu życia rodziny i ilość odbiorników nie ma tu nic do rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Noooo u nas tez leci praktycznie caly czas tvn24, a jak zaczynaja powtarzac wiadomosci to w zasadzie leci z wylaczonym glosem. Jak chcemy film obejrzec to i tak sie konczy na dvd, bo na tych pincuset kanalach i tak zwykle nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To ja sie nie czuję pokrzywdzona, bo mam tylko 6 kanałów i tam też nigdy nic nie ma ciekawego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 To ja sie nie czuję pokrzywdzona, bo mam tylko 6 kanałów i tam też nigdy nic nie ma ciekawego.. Zupelnie sie nie czuj. Ja moge zyc bez telewizji, ale nie bez telewizora, to 2 rozne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 no u nas też włączony - nikt nie ogląda ino buczy - dlatego może zdychać - będzie taka ciszaaaaaaaa, no pod warunkiem, że młodego zaknebluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Tylko to g.... prad zre jak to jest LCD czy inna plazma. A ja traktuje go jak te stare TV co malo zarly. A co chcial P. o 5 rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ja mam stare pudło i dobrze mi z tym. Nie wiem co chciał - i raczej mnie to nie interesuje (tym bardziej w środku nocy) - ma coś do nas - ma nr, pełnomocnika-niech z nim gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.11.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ja mam stare pudło i dobrze mi z tym. Nie wiem co chciał - i raczej mnie to nie interesuje (tym bardziej w środku nocy) - ma coś do nas - ma nr, pełnomocnika-niech z nim gada Albo niech wysle list polecony. Probuje jakichs sztuczek kanalia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 ja mam stare pudło i dobrze mi z tym. Nie wiem co chciał - i raczej mnie to nie interesuje (tym bardziej w środku nocy) - ma coś do nas - ma nr, pełnomocnika-niech z nim gada Albo niech wysle list polecony. Probuje jakichs sztuczek kanalia. teraz juz rozbudzona myślę,że dostał papier o umorzeniu i chciał się pochełpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.11.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 hellol, ide piec ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 07.11.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 hellol, ide piec ciasto hello idę jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.11.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 hellol, ide piec ciasto hello idę jeść smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.11.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Czeeee, a co to za cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.11.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 nikogo ni ma i ja zmykam bo impreza u rodzicow, wedza szyneczki i rybke i moi tesciowie tez przyjechali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts