nitubaga 09.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 dzień dobry Nituś na takie rzeczy się nie umiera no wiesz... nic mnie nie pociumkałaś. NIC... wyrypała prowde w łoczy i się cieszy No biedna nitusia, biedna. Nozka boli? To wejdz sobie na allegro, zakupki zrob jakies, od razu Ci sie humorek poprawi. nooo gdyby jeszcze szyderstwa nie było czuć na kilometr to moze bym i uwierzyła w troskę no dobra. Może odpale to allegro :P Lidzia dawaj cygłe Małgoś nie marudź tylko idź prywatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Nie moge prywatnie, musze isc do rodzinnego, co by mi dal papiery na temat wypadku. Prywatnie tez ide do ortopedy. O odszkodowanie chce sie jakies upomniec. 3 miesiace minely, a mnie dalej zeberko boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 to czemu tak długo czekałaś? zbieraj papióry i rachunki za leczenie i do cywilnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 aaaaaaa skoro już o cywilnym sądzie mowa... to co zrobiła Malka? bo jakoś tak cicho u niej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 to czemu tak długo czekałaś? zbieraj papióry i rachunki za leczenie i do cywilnego. Czekalam, bo sie jeszcze nie wyleczylam... Nie musze od razu do sadu, na razie do PZU tylko musze zglosic szkode z polisy sprawcy. A malka nie wiem, co zrobila... Nie chwalila sie ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ta.... łatwo to ona nie ma szkoda... i wkurza ta niemoc. ale nic... jak wróci to się ją jakoś podtrzyma na duszy takie mi się podoba.... ino raczej nie białe... http://www.sklep.re-ma.pl/produkty/ruegen/ruegen.jpg wysokie zagłówki, dodatkowe podpórki pod głowe, kształt U, szezlong w komplecie. Jeli tylko tę część po prawej da się oddzielić - to mi gra jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 loooooooo Nitu fajne a ile to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 no dużo... prawie 9 koła. ale tak se już chodze i bredze... i taki pikny, ale do mnie ciut za duży http://www.sklep.re-ma.pl/produkty/grunwald/grunwald.jpg tam gdzie ta skrzynka jest kominek więc byładnie było, a leżanka jest dokładnie przodem do TV. cena 10 kola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Gigantyczne te narozniki jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 nooo sorki kochana ale w twoim salonie taki by pasował jak nic. Twój salon jest sporo większy od mojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ale do mojego salonu musi wejsc jadalniany stol i komputery P. No way. I tak nie mam 10 tysi na wydanie, wiec tematu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ale do mojego salonu musi wejsc jadalniany stol i komputery P. No way. I tak nie mam 10 tysi na wydanie, wiec tematu nie ma. eeeeee ja też nie mam 10 tysi więc luzzzzz... a komputery w salonie? po co!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ale do mojego salonu musi wejsc jadalniany stol i komputery P. No way. I tak nie mam 10 tysi na wydanie, wiec tematu nie ma. eeeeee ja też nie mam 10 tysi więc luzzzzz... a komputery w salonie? po co!!!??? A gdzie ma sie bidulek podziac z kompem, skoro zonka gabinecik zaanektowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ale do mojego salonu musi wejsc jadalniany stol i komputery P. No way. I tak nie mam 10 tysi na wydanie, wiec tematu nie ma. eeeeee ja też nie mam 10 tysi więc luzzzzz... a komputery w salonie? po co!!!??? A gdzie ma sie bidulek podziac z kompem, skoro zonka gabinecik zaanektowala? no taaaa.... a Wy się w jednym pokoju pogryziecie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ale do mojego salonu musi wejsc jadalniany stol i komputery P. No way. I tak nie mam 10 tysi na wydanie, wiec tematu nie ma. eeeeee ja też nie mam 10 tysi więc luzzzzz... a komputery w salonie? po co!!!??? A gdzie ma sie bidulek podziac z kompem, skoro zonka gabinecik zaanektowala? no taaaa.... a Wy się w jednym pokoju pogryziecie, nie? Nieeee, ale zonka jak ma lekcje to musi sie odizolowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ale do mojego salonu musi wejsc jadalniany stol i komputery P. No way. I tak nie mam 10 tysi na wydanie, wiec tematu nie ma. eeeeee ja też nie mam 10 tysi więc luzzzzz... a komputery w salonie? po co!!!??? A gdzie ma sie bidulek podziac z kompem, skoro zonka gabinecik zaanektowala? no taaaa.... a Wy się w jednym pokoju pogryziecie, nie? Nieeee, ale zonka jak ma lekcje to musi sie odizolowac. to sorry do wyizolowania się masz balkon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ale do mojego salonu musi wejsc jadalniany stol i komputery P. No way. I tak nie mam 10 tysi na wydanie, wiec tematu nie ma. eeeeee ja też nie mam 10 tysi więc luzzzzz... a komputery w salonie? po co!!!??? A gdzie ma sie bidulek podziac z kompem, skoro zonka gabinecik zaanektowala? no taaaa.... a Wy się w jednym pokoju pogryziecie, nie? Nieeee, ale zonka jak ma lekcje to musi sie odizolowac. to sorry do wyizolowania się masz balkon To do Ducha temat jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 09.11.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ciesz się, że Cię do kuchni nie wysyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ale do mojego salonu musi wejsc jadalniany stol i komputery P. No way. I tak nie mam 10 tysi na wydanie, wiec tematu nie ma. eeeeee ja też nie mam 10 tysi więc luzzzzz... a komputery w salonie? po co!!!??? A gdzie ma sie bidulek podziac z kompem, skoro zonka gabinecik zaanektowala? no taaaa.... a Wy się w jednym pokoju pogryziecie, nie? Nieeee, ale zonka jak ma lekcje to musi sie odizolowac. to sorry do wyizolowania się masz balkon To do Ducha temat jest. ooo masz!!! a jego w to po co mieszasz? lece po Bąki... będe za jakąśik goooodzine :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.11.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ciesz się, że Cię do kuchni nie wysyła do kuchni to nieee.... za duża kara by była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts