Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czeeee ludzie i Gwozdziku. :D

Powaznie, bedzie musiala cus wymyslec. :) :) :) Chyba, ze swojego psa o wdziecznym imieniu Swirek nauczy liczniki odczytywac. :roll:

Buzke mozesz wstawic, dalej jestem zniesmaczona jakoscia grzebkowej roboty, ale najwazniejsze, ze opanowalismy sytuacje przy pomocy wesolej ekipy editty. :wink:

Witam wszystkich. :)

Dziekuję za herbatkę.

malgos2

Co to sie dzieje w twoim mieszkaniu /

Można dostać pomieszania zmysłów ;

Jest wanna , nie ma wanna, jest wanna , ........

Jest ściana , nie ma ściany , jest ściana ,......

Dwa kroki do przodu jeden / albo trzy / do tyłu

Ten blok to pewnie nieszczęśliwy, alo jeszcze złe duch w nim siedzą i trzeba je wypędzić / ale betonówka już była i to pewnie nie jedna /

Do tych liczników to może z zewnątrz będzie lepiej zaglądać ?

Ps. Tytuł jest zobowiazujący i stresuje / dla mnie nie wskazane /, a tak " luz bluz malowane ..

:wink:

... a ja lubie duże meble. Teraz nie mam narożnika tylko sofy 2+3... i bardzo sobie chwale.... bo moja rodzina jakaś dziwna jezd i jak ogląda TV to kurde syćkie kcom leeeeżeć....

Więc musi być dużo miejsca do LEŻENIA :p

Wusia a jak tańsze by było to byś płakała? hę? :wink:

Nituś -jak bym już musiała któryś wybrać, to wziełabym raczej ten:

http://www.sklep.re-ma.pl/produkty/ruegen/ruegen.jpg

ale podobnie jak Malgos -sądzę, że są nieco za duże... ile m.kw. ma Wasz salon? Nasz ma 36m.kw. i sama widziałaś, że 2 sofy "dwójki" prawie cały zastawiły.. a też rozważaliśmy narożnik (wystarczyło dokupić do sof łącznik za 1,5 tys zł), ale byłoby strasznie ciasno-przytłaczająco i mało "przechodnio".. ja obstaję przy dwóch sofach -np 2+3, albo 3+3.

Kasia ale do dużych salonow narożniki az sie prosza

a 36 m to mały salon jest :) ? tez chorowałam na narożnik -ale jak sobie to wszystko wirtualnie ustawiłam, to wyszlo mi, że nawet do drzwi tarasowych ciężko byloby dojść....

co slychac?

nic nowego... jestem na etapie czekania jak na szpilkach na przedłużenie umowy.. ale zapewne dopiero za m-c sie dowiem konkretów.. na razie w czw-piątek jadę na szkolenie do Krynicy.