malgos2 09.11.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Ciesz się, że Cię do kuchni nie wysyła do kuchni to nieee.... za duża kara by była... W kuchni nie ma gdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.11.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Nituś, śliczny ten pierwszy narożnik ale 9 koła troszku dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 09.11.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 cześć małgoś ... patrząc na te Twoje (raczej ich - tych partaczy) "schowki" ... to nie byłem pewny czy wstawiać buźkę przy powitaniu ... ... i poważnie pani prezes klękać przy kibelku będzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Czeeee ludzie i Gwozdziku. Powaznie, bedzie musiala cus wymyslec. Chyba, ze swojego psa o wdziecznym imieniu Swirek nauczy liczniki odczytywac. Buzke mozesz wstawic, dalej jestem zniesmaczona jakoscia grzebkowej roboty, ale najwazniejsze, ze opanowalismy sytuacje przy pomocy wesolej ekipy editty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.11.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Nitka 10 tysi mówisz eeeeeeeeeee to mi nie żal i tak się nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.11.2009 01:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Nie kupilabym takiego olbrzymiego mebla, nawet gdyby mnie bylo stac. Nie lubie i juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.11.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam się i dziś herbatką częstuje http://e-gastronomiczne.pl/images/herbata.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 o to to te narozniki sa ze sklepu, w ktorym i ja planuje kupic i bardzo mi sie widzi naroznik taki 3x4m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.11.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Witam wszystkich. Dziekuję za herbatkę. malgos2 Co to sie dzieje w twoim mieszkaniu / Można dostać pomieszania zmysłów ; Jest wanna , nie ma wanna, jest wanna , ........ Jest ściana , nie ma ściany , jest ściana ,...... Dwa kroki do przodu jeden / albo trzy / do tyłu Ten blok to pewnie nieszczęśliwy, alo jeszcze złe duch w nim siedzą i trzeba je wypędzić / ale betonówka już była i to pewnie nie jedna / Do tych liczników to może z zewnątrz będzie lepiej zaglądać ? Ps. Tytuł jest zobowiazujący i stresuje / dla mnie nie wskazane /, a tak " luz bluz malowane .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.11.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 cześć Malgoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.11.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 chyba sama herbatka mnie dzisiaj na nogi nie postawi zasypiam na stojaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.11.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 witam się wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzień dobry Ania mnie nawet 2 kawy na nogi nie postawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.11.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 ... a ja lubie duże meble. Teraz nie mam narożnika tylko sofy 2+3... i bardzo sobie chwale.... bo moja rodzina jakaś dziwna jezd i jak ogląda TV to kurde syćkie kcom leeeeżeć.... Więc musi być dużo miejsca do LEŻENIA Wusia a jak tańsze by było to byś płakała? hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.11.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 pewnie że bym Nituś płakała o to że mi się nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 10.11.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Malgos, jak juz sie pakujesz? tylko 25 zostalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.11.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Hejka O matko ale fajowe wypoczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Nituś -jak bym już musiała któryś wybrać, to wziełabym raczej ten:http://www.sklep.re-ma.pl/produkty/ruegen/ruegen.jpgale podobnie jak Malgos -sądzę, że są nieco za duże... ile m.kw. ma Wasz salon? Nasz ma 36m.kw. i sama widziałaś, że 2 sofy "dwójki" prawie cały zastawiły.. a też rozważaliśmy narożnik (wystarczyło dokupić do sof łącznik za 1,5 tys zł), ale byłoby strasznie ciasno-przytłaczająco i mało "przechodnio".. ja obstaję przy dwóch sofach -np 2+3, albo 3+3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.11.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kasia ale do duzych salonow narozniki az sie prosza ja jestem za naroznikiem i u mnie bedzie kiedys. co slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.11.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Kasia ale do dużych salonow narożniki az sie prosza a 36 m to mały salon jest ? tez chorowałam na narożnik -ale jak sobie to wszystko wirtualnie ustawiłam, to wyszlo mi, że nawet do drzwi tarasowych ciężko byloby dojść.... co slychac? nic nowego... jestem na etapie czekania jak na szpilkach na przedłużenie umowy.. ale zapewne dopiero za m-c sie dowiem konkretów.. na razie w czw-piątek jadę na szkolenie do Krynicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts