Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

a Ty dopiero wstalas?

No tak mniej wiecej... :roll:

Obudzilam sie kolo 1, ale jak zobaczylam, co jest za oknem to jakos mialam mala ochote sie budzic. :roll: Do wpol do osmej walczylam z praca i dalej nie wiem, czy skutecznie. Mam program do robienia przypisow, ale ma jakiegos buga czy cos i wszystko mi pokielbasil. Za kazdym razem musze sprawdzic 260 stron, juz mi bokiem wychodzi. :-?

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

właśnie kuchnia Edity mnie rozwaliła.... strasznie mi pasi

a wątek o czarnych kuchniach już widziałam :) Nie wiem czy moge ale chciałabymm by Edita więcej fot wkleiła... ale jakoś nooo... nie mam śmiałości :(

Editta to cool dziewczyna jest, ino z bejbikiem teraz sama i czasu nie ma za wiele. :roll: Zdjecia sa u niej w galerii tez. Moze jest wiecej niz w watku. :roll:

Wybierałam tylko te, ktore dla mnie się spodobały :lol: :wink:

Zauważyłam, ze czarne na wysoki połysk najlepiej wyglądają na dużych powierzchniach. A Ty masz sporo miejsca :lol:

W kuchni zwlaszcza. :lol: :lol: :lol: Nieeee, nie wezme czarnej, wystarczy mi czarna lodowka do wycierania palcow. 8)

kuźwa... jak stanie na tym, ze będzie czarna kuchnia... to z drewnianymi wstawkami jak u Editty... a jeśłi tak

to schody będa kurde takie i nie ma bata :p

Poproszę o zdjęcie!!! Ja planuje jesionowe trepy i szare podstopnice!!

Chwilowo zdjęć nie robimy, czekamy aż wszystkie brudne prace się skończą (mam nadzieje niebawem :) ) i wtedy sprzątniemy domek i będziemy robić fotki :)

Co do cen, to u nas 2 piętra wyszły za 12tys.

W końcu zrobiłam zdjecia :oops: ale lepiej późno niz wcale :wink:

http://www.korale.pl/zdjecia/domek15.JPG