anjamen 11.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Malgos bedziesz haftowac? dla mnie to wyzsza szkoła jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.11.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no dobra... zjadłam obiad zrobiłam szkic. http://lh6.ggpht.com/_83tmosUe46o/SvsHwhxEg4I/AAAAAAAACtg/tgk98cvk0ho/s512/kominek11.JPG wyobrażamy sobie takie coś http://www.korale.pl/zdjecia/domek15.JPG ps a ja kiedyś haftowałam. I mam nawet kilka obrazów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.11.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 dobry wieczór Nituś patrząc na Twoje dzieło to Irma ma sto procent racji że podstopnice jak kominek są za blisko siebie zeby cos kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Malgos bedziesz haftowac? dla mnie to wyzsza szkoła jazdy Nie nooo, na drutach robic. Nitu, Irma ma racje i ja tez od poczatku tak myslalam, ze za blisko masz te schody na kombinacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 11.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 hm.... a mnie się podoba pogadam jeszcze z Jolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.11.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Przebrnęłam przez zaległości.W międzyczasie zrobiłam kolację i obejrzałam pokaz tańca mojej młodszej córki do nowej A. Chylińskiej. Kocyk jest super.Chętnie bym taki sobie sprawiła ale chyba nie jest to takie łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Przebrnęłam przez zaległości. W międzyczasie zrobiłam kolację i obejrzałam pokaz tańca mojej młodszej córki do nowej A. Chylińskiej. Kocyk jest super. Chętnie bym taki sobie sprawiła ale chyba nie jest to takie łatwe. Eeeeee, prawe oczka sa najlatwiejsze na swiecie. Tylko wykonczyc trzeba to ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.11.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Przebrnęłam przez zaległości. W międzyczasie zrobiłam kolację i obejrzałam pokaz tańca mojej młodszej córki do nowej A. Chylińskiej. Kocyk jest super. Chętnie bym taki sobie sprawiła ale chyba nie jest to takie łatwe. Eeeeee, prawe oczka sa najlatwiejsze na swiecie. Tylko wykonczyc trzeba to ladnie. No fakt, wzór łatwy, tylko to przerzucanie kwadracików. Zima długa więc może się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 cześc Małgoś Mi schody też nie leżą chyba nie ten kolor drewna do tej czerni ale ja dyskutować nie będę bom fanka białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Malgoś a do kiedy mamy czas z tymi 4 stowkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Malgoś a do kiedy mamy czas z tymi 4 stowkami ? Noooo tak gdzies do 20-ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ja już dostaje palpitacji muszę się przeprowadzić tydzień przed końcem listopada więc będziemy się w podobnym terminie przenosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 ja już dostaje palpitacji muszę się przeprowadzić tydzień przed końcem listopada więc będziemy się w podobnym terminie przenosić Ale ja na szczescie nie musze wszystkiego na raz przewozic, bo chyba bym spac nie mogla... Nie wiem jeszcze jak to bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no to masz szczęście ja zaczynam zwozić książki i kuchenne rzeczy od przyszłego tygodnia aż mnie mdli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 A o co chodzi z tym winowajcą Oto winowajca dziury ("kawaleczek" gipsu, ktory siedzial w scianie): http://i621.photobucket.com/albums/tt294/malgos2/MieszkankoJesienia/Obraz022.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no to masz szczęście ja zaczynam zwozić książki i kuchenne rzeczy od przyszłego tygodnia aż mnie mdli Przynajmniej masz czym... Ja ostatnio ambitnie chcialam zabrac kilka ksiazek i... unioslam 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no to masz szczęście ja zaczynam zwozić książki i kuchenne rzeczy od przyszłego tygodnia aż mnie mdli Przynajmniej masz czym... Ja ostatnio ambitnie chcialam zabrac kilka ksiazek i... unioslam 3. nooo mam taczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Aaaa, winowajca po prostu siedzial sobie w scianie i nie dalo sie sruby w niego wkrecic i przez jego usuwanie zrobila sie mega dziura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 no to winny bez dwóch zdań że też sobie innego miejsca do siedzenia nie mogł znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Noooo ale na szczescie juz zadne grzebki dziur nie przyjda lapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts