Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A dla mnie nie :lol: Bo nie chodzę :p

:lol: :lol: :lol: a wigilia :roll: i takie tam inne święta :roll:

mój małżek to raczej typ rodzinny :-?

trochę ze względu na mnie wyhamował :)

ale i tak czasami mnie gdzieś ciąga :evil:

Wigilia:

wersja 1) ja, mama, brat+bratowa+bratanice szt. 2

wersja 2) ja, mama, a bratostwo u teściówki :lol: :lol: :lol:

Niezależnie od wersji, wg opisu brata "nogi na stole, nóżki w lodówce" :wink:

I wszyscy są zadowoleni :lol: Tzn. o ile występuje wersja 1, bo w wersji 2 bratostwo wraca wkurzone zazwyczaj w pierwszy dzień swiąt :wink:

A dla mnie nie :lol: Bo nie chodzę :p

To tak jak ja. 8)

dobrze macie dziełuchy :-?

gdzie byłaś :roll: po flachę :roll:

A pewnie że dobrze mamy :lol:

Ostatnio u ojca się nadziałam na imprezkę imieninową :evil: I już nie wypadało dać nogi :-? Normalnie celuję dzień później, lub dzień wcześniej - ale starszy się zaklinał, że nikogo nie będzie :evil: Uciekłam po godzinie :lol: :lol: :lol:

Cos sie zdjatko nie laduje. :(

Wigilia u nas to: moi tesciowie (tesc w zasadzie nieobecny), siostra meza z dziecmi sztuk 2, psy sztuk 3. Moja mama najczesciej jedzie do babci. Ostatnio w pierwszy dzien swiat pojechalismy do babci potowarzyszyc mamie, zeby miala z kim sie wisniowki napic. :wink:

W każdym razie zdróweczko :lol:

ja za parę minut do domku się urywam :wink:

Dopiszę jeszcze, że ogólnie z rodziną mam rewelacyjne stosunki, tzn. żadne :wink:

Za to z najbliższą (rodzice, brat) też rewelacyjne, tu mam kupę szczęścia w życiu :lol:

W każdym razie zdróweczko :lol:

ja za parę minut do domku się urywam :wink:

Dopiszę jeszcze, że ogólnie z rodziną mam rewelacyjne stosunki, tzn. żadne :wink:

Za to z najbliższą (rodzice, brat) też rewelacyjne, tu mam kupę szczęścia w życiu :lol:

To tak jak ja. :D Tylko brata nie mam. Za to szwagierke mam swietna, a tesciowa w zasadzie mi nie przeszkadza. Jak meza nie ma to jej nie widze, a jak jest to tez robie uniki. 8) Widze ja w wigilie i w sylwestra na godzine. :roll:

Przypomnialo mi sie a'propos ksiezniczek jakie widzialam stado na lotnisku w Krakowie kobit takich gdzies miedzy 45 - 60 lat, rozmiar XXXXXXL, w szortach i z... diademami na glowach. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Malo sie nie przewrocilam.

jesssssu :o

czemuś Ty kobieto zdjęcia nie zrobiła??? :o :o

byle czym cza było :roll:

wiesz, jaką byś pamiątkę miała??

a my radoche 8) :lol:

o weselach też sie nie wypowiadam, bo moje mi się podobało 8) :wink:

i patrzyłam na to pod kątem dobrej zabawy, miałam się z czego chichrać, zwłaszcza na naukach, no i uważam, że juz nigdy nie będę wyglądać jak w ten dzień więc chociaż raz byłam piękna... :roll:

dla mnie 8)

a rodzinę to wyciąć czasem by trzeba i będzie git :wink:

Nie mialam chyba jeszcze wtedy aparatu w komorce, albo pomrocznosc jasna mnie naszla. To bylo w zeszlym roku. :roll:

A jesli Ci sie podobalo Twoje wesele to tylko sie cieszyc. Mnie by sie nie podobalo, gdybym miala swoje ciotki, wujkow i kuzynow wokol. Zemdliloby mnie szybko. No i Ty zawsze jestes piekna, co tam slub! Mnie sie naprawde inne dziewczyny podobaja w wypasionych sukniach slubnych, ale ja czulabym sie jak na balu przebierancow, dlatego wolalam cos mniej slubnego, chociaz mialam biala, dluga sukienke i chyba zle nie wygladalam... Za to obylo sie bez fryzjerow, makijazow itd.