malgos2 13.11.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No dobra, dobra jestem... Dzien dobry. Bedziemy miec dzisiaj mala imprezke w mieszkanku. I polozylismy wczoraj primer na 2 scianach w lazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.11.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Malgos juz nie moge doczekac sie Twojego tynku w tej lazience.Kiedy bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Malgos juz nie moge doczekac sie Twojego tynku w tej lazience. Kiedy bedzie? Kochana, jeszcze chwileczke, jeszcze momencik... Na razie trzeba walnac druga warstwe primera i potem 2 warstwy tynku. Tynk naklada sie mokre w mokre, wiec bedziemy chyba to robic po jednej scianie. Najdluzej nam zajmie mieszanie koloru, bo on bedzie inny jak wyschnie, wiec trzeba bedzie mieszac i suszyc suszarka do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dobra to mnie zaciekawiłas teraz foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 dobra to mnie zaciekawiłas teraz foty Ale czego foty? Mam tylko pierwsza warstwe primera i reke P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Małgoś, drogi ten primer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2009 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Małgoś, drogi ten primer? Niedrogi, ale moj jest specjalny pod tynk... Zwykle sie je rozciencza z woda, wiec zuzycie jest nieduze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 a ja nawet nie wiem co to jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 http://i.demotywatory.pl/uploads/1252274821_by_szambek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nici z imprezy, siostra P. ma zapalenie oskrzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Nici z imprezy, siostra P. ma zapalenie oskrzeli. buuuu no ale przynajmniej zostaniesz z nami nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.11.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ...i chacjendę masz wysprzątaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No wlasnie nie wiem, czy zostane, czy wybiore romantyczny wieczor z P. A z wysprzataniem masz racje Wiola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No wlasnie nie wiem, czy zostane, czy wybiore romantyczny wieczor z P. A z wysprzataniem masz racje Wiola. no wiesz.... a ten Twój P to tu juz na stałe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No wlasnie nie wiem, czy zostane, czy wybiore romantyczny wieczor z P. A z wysprzataniem masz racje Wiola. no wiesz.... a ten Twój P to tu juz na stałe jest Na razie ma powrot zabukowany na 1 lutego, ale jak podpisze umowe na uczelni to bedzie musial co najmniej do konca marca zostac, a wlasnie dostal zaproszenie na festiwal w Helsinkach w drugiej polowie kwietnia i niedlugo pewnie dostanie na maj w Piotrkowie, wiec tak wszystko sie sklada, zeby wyjazd byl bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 13.11.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ja też lubię romantyczne wieczory z P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No wlasnie nie wiem, czy zostane, czy wybiore romantyczny wieczor z P. A z wysprzataniem masz racje Wiola. no wiesz.... a ten Twój P to tu juz na stałe jest Na razie ma powrot zabukowany na 1 lutego, ale jak podpisze umowe na uczelni to bedzie musial co najmniej do konca marca zostac, a wlasnie dostal zaproszenie na festiwal w Helsinkach w drugiej polowie kwietnia i niedlugo pewnie dostanie na maj w Piotrkowie, wiec tak wszystko sie sklada, zeby wyjazd byl bez sensu. no a tych Stanach jest coś co go strasznie tam trzyma? czego nie moze robic tutaj? Helsinki ...hm.... a co on tam będzie robił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 No wlasnie nie wiem, czy zostane, czy wybiore romantyczny wieczor z P. A z wysprzataniem masz racje Wiola. no wiesz.... a ten Twój P to tu juz na stałe jest Na razie ma powrot zabukowany na 1 lutego, ale jak podpisze umowe na uczelni to bedzie musial co najmniej do konca marca zostac, a wlasnie dostal zaproszenie na festiwal w Helsinkach w drugiej polowie kwietnia i niedlugo pewnie dostanie na maj w Piotrkowie, wiec tak wszystko sie sklada, zeby wyjazd byl bez sensu. no a tych Stanach jest coś co go strasznie tam trzyma? czego nie moze robic tutaj? Helsinki ...hm.... a co on tam będzie robił ? W Stanach jest mieszkanie, ktore latwo mozna stracic, a tego bysmy nie chcieli za bardzo... A tak poza tym to niewiele. A w Helsinkach bedzie robil sztuke, jak na kazdym festiwalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.11.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ... ale to mieszkanie jest Wasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.11.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 ... ale to mieszkanie jest Wasze? No skad... Wynajmowane, a teraz odnajmowane. A tak w ogole to jest mega skomplikowana sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts