Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja przeniose liste moze...

Poprawiny 5.12...

1. Anja z Dejwem i Helenka.

2. wiolasz (nie wiadomo z kim)

3. skaba

Who else? :roll:

Kachna, jak zwykle ma wymówke?

Jak zwykle jest pod butem. :roll:

no przepraszam -bardzo prawdopodobne, że jednak będę.. tylko przydałoby mi się znać wcześniej jakąś godzinę i lokalizację, zeby to sobie odpowiednio rozplanować: czym przyjechać, kiedy, z małżem czy bez? bo on bedzie wtedy w KRK tylko ma zajęcia przez 3 dni od 8 do 21..... :-?

To ja przeniose liste moze...

Poprawiny 5.12...

1. Anja z Dejwem i Helenka.

2. wiolasz (nie wiadomo z kim)

3. skaba

Who else? :roll:

Kachna, jak zwykle ma wymówke?

Jak zwykle jest pod butem. :roll:

no przepraszam -bardzo prawdopodobne, że jednak będę.. tylko przydałoby mi się znać wcześniej jakąś godzinę i lokalizację, zeby to sobie odpowiednio rozplanować: czym przyjechać, kiedy, z małżem czy bez? bo on bedzie wtedy w KRK tylko ma zajęcia przez 3 dni od 8 do 21..... :-?

Dzien dybry...

Godzina do ustalenia - dla mnie bez roznicy, lokalizacja - u mnie. :) :) :) Nie rozumiem pytania czy z malzem czy bez - boisz sie go pokazac, czy jak? Jak bedzie mial ochote to niech przyjdzie, ale Tobie chyba wolno przyjsc samej wczesniej? :roll:

Godzina do ustalenia - dla mnie bez roznicy, lokalizacja - u mnie. :) :) :) Nie rozumiem pytania czy z malzem czy bez - boisz sie go pokazac, czy jak? Jak bedzie mial ochote to niech przyjdzie, ale Tobie chyba wolno przyjsc samej wczesniej? :roll:

ale godzina tak "pi razy drzwi" -15? 20? a o niego chodzi mi o tyle, ze jakby popił to do szkoły nie za bardzo byłby w stanie jechać... no nic zobaczymy jeszcze...

ale godzina tak "pi razy drzwi" -15? 20? a o niego chodzi mi o tyle, ze jakby popił to do szkoły nie za bardzo byłby w stanie jechać... no nic zobaczymy jeszcze...

No mysle, ze kolo 4-5 by bylo dobrze...

Aaaaa no i kochani - mamy jedno podwojne miejsce sypialne oraz 3 dmuchane materace, ale tylko jeden spiwor, wiec wiecie... :wink:

Aaaaa no i kochani - mamy jedno podwojne miejsce sypialne oraz 3 dmuchane materace, ale tylko jeden spiwor, wiec wiecie... :wink:

a ile u was osób ostatnio spało? :)

Malka z Krolikiem, Nitu z Wiola, Duch i ja z P. 8) Teraz my juz mamy normalny materac, wiec odpadamy z "dodatkowych". 8)