malgos2 15.11.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dopiero czwarte Moge Ci zalatwic drugie, Wiola sie nie obrazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 15.11.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 właściwie to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.11.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 No to sie ciesze... Poprawiny 5.12: 1. Anja z Dejwem i Helenka. 2. kamyk - sorry wiola, wygryzl Cie 3. skaba 4. wiolasz (nie wiadomo z kim) 5. wusia (nie ma wyjscia) 6. zuzanka z R. postaraja sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.11.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 my w hotelu a w którym? Ibis jak zwykle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 my w hotelu a w którym? Ibis jak zwykle? tak i co Kamyk bedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.11.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.11.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Czeeee Gwiazdo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.11.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 nie kumam dlaczego imprezka jest "poprawionowo-dejwowa" szybciutko wyjaśniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.11.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 nie kumam dlaczego imprezka jest "poprawionowo-dejwowa" szybciutko wyjaśniać No bo sa to poprawiny dla tych, ktorzy mieli byc ostatnio, a nie dojechali, a przy okazji Dejw zapowiedzial sie jako wodzirej, ale jakie zajecia w podgrupach dla nas wymyslil, to jest Jego tajemnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dobry wiecżór normalnie chyba mi na uszach przyjdzie stanąć coby przyjechać ale za to rezerwuję sobie kimanie u Ciebie być może z małżem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.11.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 dobry wiecżór normalnie chyba mi na uszach przyjdzie stanąć coby przyjechać ale za to rezerwuję sobie kimanie u Ciebie być może z małżem Alez serdecznie zapraszam. Lojalnie uprzedzam, ze w lazience oraz w kiblu jest zamontowany "system drzwi przesuwnych = kartonowych" (jest postep, bo ostatnio byly kartonowo-gipsowe), ale juz jest szansa na prysznic. Tylko wezcie siobie jakies spiwory i jesli macie to materac tez i dobrze by bylo, zeby ktos wzial pompke, bo jak malki nie bedzie to sie nam Duch wykonczy przy dmuchaniu. A Ty sie malka jeszcze zastanow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Cześć Małgoś widzę lista się zapełnia ... ja swojego jeszcze nie pytałam, wczoraj się pokłóciliśmy i jestem na niego wściekła ... nie odzywamy się do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.11.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Cześć Małgoś widzę lista się zapełnia ... ja swojego jeszcze nie pytałam, wczoraj się pokłóciliśmy i jestem na niego wściekła ... nie odzywamy się do siebie Spokojnie... Powiedz mu, ze sie odbrazisz, jesli pojedziecie do KRK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.11.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Cześć Małgoś widzę lista się zapełnia ... ja swojego jeszcze nie pytałam, wczoraj się pokłóciliśmy i jestem na niego wściekła ... nie odzywamy się do siebie Spokojnie... Powiedz mu, ze sie odbrazisz, jesli pojedziecie do KRK. taaaa ... ale on uważa, że to moja wina i, że ja muszę go przepraszać do jutra mu przejdzie ... a może już dziś jak spać pójdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.11.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Cześć Małgoś widzę lista się zapełnia ... ja swojego jeszcze nie pytałam, wczoraj się pokłóciliśmy i jestem na niego wściekła ... nie odzywamy się do siebie Spokojnie... Powiedz mu, ze sie odbrazisz, jesli pojedziecie do KRK. taaaa ... ale on uważa, że to moja wina i, że ja muszę go przepraszać do jutra mu przejdzie ... a może już dziś jak spać pójdziemy Jessssu, wszystkie chlopy takie same sa. A romantyczny weekend Wam nie zaszkodzi. Oderwiecie sie troche od tej glupiej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 15.11.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Cześć Małgoś widzę lista się zapełnia ... ja swojego jeszcze nie pytałam, wczoraj się pokłóciliśmy i jestem na niego wściekła ... nie odzywamy się do siebie Spokojnie... Powiedz mu, ze sie odbrazisz, jesli pojedziecie do KRK. taaaa ... ale on uważa, że to moja wina i, że ja muszę go przepraszać do jutra mu przejdzie ... a może już dziś jak spać pójdziemy Jessssu, wszystkie chlopy takie same sa. A romantyczny weekend Wam nie zaszkodzi. Oderwiecie sie troche od tej glupiej budowy. myślisz, że bym nie chciała ... zobaczymy Małgoś Robert po dwóch miesiącach wraca do firmy, właściwie cały czas na telefonie wisi a co zastanie w pracy ... zobaczymy. Jak na razie ciężko cokolwiek planować ... gdyby nie numer z parkietem to ten 5.12 to u mnie by parapetówka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Małgoś coś Ty od takich luksiusów to by nam się w łepkach przewróciło futrzasty materacyk i kocyk są najlepciejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Justys nie daj sie dlugo namawiac Wusiaczku spotkamy sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Anusia nie wiem jak to zrobię ale spotkamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.11.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 A Ty sie malka jeszcze zastanow... Ty mnie do złego namawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts