Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

moje też mi się podobało, bo to ja wybierała kto będzie i w co się ubiorę. I chyba się udało, moi koledzy z jednostki powiedzieli, że wyglądałam zajebi...ście, co bardzo rzadko im się zdarzało :D A przy tym .... i tu się pochwalę ... nie każda panna młoda może mieć szpaler z marynarkich kordzików, no nie!!!!! :D :D

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moje też mi się podobało, bo to ja wybierała kto będzie i w co się ubiorę. I chyba się udało, moi koledzy z jednostki powiedzieli, że wyglądałam zajebi...ście, co bardzo rzadko im się zdarzało :D A przy tym .... i tu się pochwalę ... nie każda panna młoda może mieć szpaler z marynarkich kordzików, no nie!!!!! :D :D

oj, no nie :roll:

ale fajnie miałaś :p

a masz jakieś zdjęcie pamiątkowe?

Oczywiście, że mam, ale jest na nich od groma ludzi. Nie chcę za nich decydować o upublicznianiu ich twarzy.

Kordzik to paradna biała broń marynarska w postaci sztyletu

http://wojskowy.com/images/Kordzik%20dla%20personelu%20na%20latajocego%20w%20etui.jpg

Świetny do otwierania konserw :wink:

Hej! Ale tu się "ślubnie" zrobiło! :) Ja podobnie jak Ania -jestem bardzo zadowolona ze swojego ślubu! Było 80 osób (pół na pół z jednej i drugiej strony). Sukienka kosztowała 1000zł (szyta na wymiar -ale żadna "francuska"). Były też oczepiny i tańce do białego rana (DJ "grał" do 6ej :) ) I czułam się w tym dniu jak królowa! Znajomi do tej pory wspominają je jako super imprezkę (zresztą żadko się zdarza żeby 80% gości tańczyło do białego rana). Jeśli by się dało -powtorzyłabym je nawet jutro!!!

Mnie wizja 40 osob z mojej rodziny doslownie przeraza... W zasadzie nawet 10 osob.... :x :x :x :x 5? :roll: :roll: :roll: Tez...

Z rodziny ro było z 15 -reszta znajomi! W ogóle średnia wieku to było jakieś 28lat :)

No to fajnie. Zwykle nie ma tak dobrze. No i teraz powiedz, kto jest wieksza burzujka - ja czy Ty. 80 osob! :o :o :o :o

U mnie było jakieś 38 ... trochę z rodziny, ale sporo znajomych :D Ja tam nie narzekam, ale ogólnie to nie zniszę rodzinnych imprez i unikam ich jak diabeł święconej wody :D

To dobrze, bo juz myslalam, ze tylko my z Olga takie nierodzinne jestesmy. Wazne, zeby miec fajnych rodzicow, rodzenstwo (jak sie ma), wspolmalzonka (jak sie ma) i dzieci. Bez reszty mozna spokojnie sie obejsc.

U mnie było jakieś 38 ... trochę z rodziny, ale sporo znajomych :D Ja tam nie narzekam, ale ogólnie to nie zniszę rodzinnych imprez i unikam ich jak diabeł święconej wody :D

To dobrze, bo juz myslalam, ze tylko my z Olga takie nierodzinne jestesmy. Wazne, zeby miec fajnych rodzicow, rodzenstwo (jak sie ma), wspolmalzonka (jak sie ma) i dzieci. Bez reszty mozna spokojnie sie obejsc.

całkowicie się zgadzam 8)

wesele, weselem, było naszym wyjątkowym świętem, a imprez rodzinnych też nie toleruję i zazwyczaj urywam się z nich jak tylko się da 8)

Sa tacy zboczency, co lubia sie goscic, a potem obgadywac itd. Moja kuzynka byla taka rodzinna, ze po tygodniu znajomosci z facetem przyprowadzala go do babci. Normalnie jazda na calego, ilu tych facetow moja biedna babcia poznala, to nikt nie jest w stanie zapamietac. Kazdy byl nowym "kolega" i od razu jej corka (kuzynka zaszla w ciaze jak miala niecale 17 lat, oczywiscie rozwiodla sie tak szybko jak wyszla za maz) miala nowego tatusia. Wszystko fajnie, tylko czemu miala sluzyc ta prezentacja u babci, tego nie jestem w stanie rozgryzc... Moja mama przyszla na wigilie do rodzicow mojego meza jak chodzilismy ze soba juz chyba z 4 czy 5 lat. W dodatku moja mama znala jego rodzicow juz wczesniej. A ta na calego - byle imieniny, albo i bez okazji - desant na babcie z nowym "kolega"...

Cholerka -czy tylko ja mam fajną całą rodzinę? :o (z obu stron zreseztą :) )

Na to wychodzi... Najblizsza rodzine tez mam fajna, ale te ciotki... :roll: :roll: :roll: Daj spokoj. Moj maz ma jednego bardzo fajnego kuzyna, reszta jest powiedzmy spoko, ale to nie sa jak to mowi malsz "ludzie tacy jak my". Generalnie na imprezie z nimi wszystkimi baaaaaaaardzo bym sie nudzila. Poza tym ja nie potrzebuje okazji, zeby zaczac w zaprzyjaznionej knajpie tanczyc do bialego rana, wiec akurat dzien slubu moglam miec w miare spokojny. 8)