wu 19.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dobra inaczej będzie malowane na zasadzie bejcy a nie lakierem kryjącym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 19.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Kurcze, to niedobrze... Ale cos lepiej z ta noga? Nie jest żle chodzę jak chodziłam ślady są ale ja tam się tym nie przejmują i tak mini wkładam tylko ciagle jakieś usuwanie śróbek wizyty w szpitalu prześwietlenia badania a w szpitalu jak już wejdziesz to 4 godziny trzeba wysiedzieć tam zaczeli to niech już tam skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.11.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 dobra inaczej będzie malowane na zasadzie bejcy a nie lakierem kryjącym nie nam się, wiem jak ma to wyglądać i ma być trwałe...Panowie o tym wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Aguleczko ale może wreszcie skończą co Daro no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 19.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Aguleczko ale może wreszcie skończą co Daro no w Marcu koniec podobno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 19.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 malgos zdjęcia widziałam, no super. fajnie musiało być i widzę, że to nawet z noclegiem było. no no no. ale największe wrażenie zrobiła na mnie wysokość mieszkania. no bomba. szczególnie na niektórych zdjęciach świetnie to wygląda. robi wrażenie. musi być przestronnie. będzie co podziwiać. pozdrawiam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 19.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 malgos zdjęcia widziałam, no super. fajnie musiało być i widzę, że to nawet z noclegiem było. no no no. ale największe wrażenie zrobiła na mnie wysokość mieszkania. no bomba. szczególnie na niektórych zdjęciach świetnie to wygląda. robi wrażenie. musi być przestronnie. będzie co podziwiać. pozdrawiam i dzięki a gdzie je widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 pewnie na linku od Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 19.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Gosia podaj namiary na linka imprezowego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Edytko, milo mi bardzo. Jest przestronnie, szczegolnie, ze pusto. Jak przychodze do mamy albo do tesciowej to sie ciagle o cos potykam albo cos stracam, bo u siebie mam tyyyyyyyle przestrzeni. Najlepsza byla wlasnie tesciowa, ktora rzucila tekstem, ze musi nam byc lyso tak bez mebli. Lidzia... Ciesze sie coraz bardziej. Agnieszka - moze w koncu do mnie dotrzesz, co? Linki wyslalam. Daro - szalejesz... Wusia, dobrze, ze porzadku pilnujesz. A teraz ide robic salatke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 sałatka to chyba na jutro co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2009 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 sałatka to chyba na jutro co? No wlasnie nieeee, jeszcze obiadu nie jedlismy. P. robi pyszne steki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 sałatka to chyba na jutro co? No wlasnie nieeee, jeszcze obiadu nie jedlismy. P. robi pyszne steki. średnio wysmażonego bym zjadla ale chyba nie o tej godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 sałatka to chyba na jutro co? No wlasnie nieeee, jeszcze obiadu nie jedlismy. P. robi pyszne steki. średnio wysmażonego bym zjadla ale chyba nie o tej godzinie Wychodza tylko srednio wysmazone, bo robi je w garnku do fondue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Małgoś staram się w oczekiwaniu na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Małgoś staram się w oczekiwaniu na fotki Twoje starania zostana nagrodzone, ale jeszcze nie teraz, bo nie chce P. od stekow odrywac, strasznie glodna jestem. Doczekasz sie, nie boj nic. Moze za chwile jeszcze cykne fotke jak wyschlo wszystko. Odejscia nie ma zadnego niestety, to jest tylko bol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 sałatka to chyba na jutro co? No wlasnie nieeee, jeszcze obiadu nie jedlismy. P. robi pyszne steki. średnio wysmażonego bym zjadla ale chyba nie o tej godzinie Wychodza tylko srednio wysmazone, bo robi je w garnku do fondue. jak Cię slucham to mi się studenckie czasy przypominają np otwieranie wina bez otwieracza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.11.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 zaraz padnę do łóżka i się nie doczekam ale smacznego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 sałatka to chyba na jutro co? No wlasnie nieeee, jeszcze obiadu nie jedlismy. P. robi pyszne steki. średnio wysmażonego bym zjadla ale chyba nie o tej godzinie Wychodza tylko srednio wysmazone, bo robi je w garnku do fondue. jak Cię slucham to mi się studenckie czasy przypominają np otwieranie wina bez otwieracza Akurat korkociag mamy w podstawowym wyposazeniu. Aczkolwiek sposob znam. "W zyciu trzeba sobie jakos radzic" - powiedzial baca zawiazujac buta glizda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.11.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 cze Królewna, teraz Ciebie od roboty oderwac to wołami ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts