Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurcze, to niedobrze... :( Ale cos lepiej z ta noga? :roll:

Nie jest żle chodzę jak chodziłam ślady są ale ja tam się tym nie przejmują i tak mini wkładam :) tylko ciagle jakieś usuwanie śróbek wizyty w szpitalu prześwietlenia badania a w szpitalu jak już wejdziesz to 4 godziny trzeba wysiedzieć tam zaczeli to niech już tam skończą :)

malgos zdjęcia widziałam, no super. fajnie musiało być i widzę, że to nawet z noclegiem było. no no no. ale największe wrażenie zrobiła na mnie wysokość mieszkania. no bomba. szczególnie na niektórych zdjęciach świetnie to wygląda. robi wrażenie. musi być przestronnie. będzie co podziwiać. pozdrawiam i dzięki

malgos zdjęcia widziałam, no super. fajnie musiało być i widzę, że to nawet z noclegiem było. no no no. ale największe wrażenie zrobiła na mnie wysokość mieszkania. no bomba. szczególnie na niektórych zdjęciach świetnie to wygląda. robi wrażenie. musi być przestronnie. będzie co podziwiać. pozdrawiam i dzięki

a gdzie je widziałeś?

Edytko, milo mi bardzo. :) Jest przestronnie, szczegolnie, ze pusto. :lol: Jak przychodze do mamy albo do tesciowej to sie ciagle o cos potykam albo cos stracam, bo u siebie mam tyyyyyyyle przestrzeni. :lol: :lol: :lol: 8) Najlepsza byla wlasnie tesciowa, ktora rzucila tekstem, ze musi nam byc lyso tak bez mebli.

:lol: :lol: :lol:

Lidzia... :D :D :D Ciesze sie coraz bardziej. 8)

Agnieszka - moze w koncu do mnie dotrzesz, co? :roll: Linki wyslalam. 8)

Daro - szalejesz...

Wusia, dobrze, ze porzadku pilnujesz. :lol: 8)

A teraz ide robic salatke. :roll:

Małgoś staram się w oczekiwaniu na fotki 8) :lol:

Twoje starania zostana nagrodzone, ale jeszcze nie teraz, bo nie chce P. od stekow odrywac, strasznie glodna jestem. :lol:

Doczekasz sie, nie boj nic. 8) Moze za chwile jeszcze cykne fotke jak wyschlo wszystko. 8) Odejscia nie ma zadnego niestety, to jest tylko bol. :roll:

sałatka to chyba na jutro co?

No wlasnie nieeee, jeszcze obiadu nie jedlismy. :roll: P. robi pyszne steki. :) :) :)

średnio wysmażonego bym zjadla ale chyba nie o tej godzinie 8)

Wychodza tylko srednio wysmazone, bo robi je w garnku do fondue. :lol: :lol: :lol:

jak Cię slucham to mi się studenckie czasy przypominają :lol: :lol: :lol:

np otwieranie wina bez otwieracza :lol:

sałatka to chyba na jutro co?

No wlasnie nieeee, jeszcze obiadu nie jedlismy. :roll: P. robi pyszne steki. :) :) :)

średnio wysmażonego bym zjadla ale chyba nie o tej godzinie 8)

Wychodza tylko srednio wysmazone, bo robi je w garnku do fondue. :lol: :lol: :lol:

jak Cię slucham to mi się studenckie czasy przypominają :lol: :lol: :lol:

np otwieranie wina bez otwieracza :lol:

Akurat korkociag mamy w podstawowym wyposazeniu. :lol: :lol: :lol: Aczkolwiek sposob znam. "W zyciu trzeba sobie jakos radzic" - powiedzial baca zawiazujac buta glizda. :lol: 8)