Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgosia, to nie telepatia, odkąd pamiętaj mają wyznaczone terminy imprez i tego się trzymają, czasem przesunie się to tydzień w tą czy w tą, w zależności jak komu pasuje.

Dla mnie to czasem męczące, ale z drugiej strony wiesz, że swojej rodziny juz nie mam wogóle :( , więc nie narzekam :wink:

Małgosia, to nie telepatia, odkąd pamiętaj mają wyznaczone terminy imprez i tego się trzymają, czasem przesunie się to tydzień w tą czy w tą, w zależności jak komu pasuje.

Dla mnie to czasem męczące, ale z drugiej strony wiesz, że swojej rodziny juz nie mam wogóle :( , więc nie narzekam :wink:

Mam pomysł... urwij się na chwilke "przypudrować nosek" do łazienki ... i hop na kolejna imprezkę. W ten sposób mozesz odwiedzić kilka.

O malko... bylam w Bonarce na otwarciu, tylko dlatego, ze jest tam LM, nareszcie blisko mnie. No i utknelam. Przez 1,5 h wybieralismy pstryczki do lazienki, mam calkiem dosc. W nagrode dostalismy dwa wiaderka. :lol: :lol: :lol:

ja się już z siorą za 2 tyg. na oblot tej Bonarki umówiłam :wink: wybieram się do Peek & Cloppenburg (kumpel z pracy jeździ do Wawy do tego sklepu i zawsze wraca obkupiony na maxa).

Heeeej.

Dluuuuugi dzien pracy przede mna. :-?

Kasia, ta Bonarka jest gigantyczna, na oblot bedziesz potrzebowala 2 razy wiecej czasu niz na Krakowska. Szczerze mowiac odstrasza mnie ona... Ale ciesze sie, ze mam LM, bo obok jest tez Casto, mam wreszcie te sklepy obok siebie. 8)