Daro_K 21.11.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Malgoś2 - szaleję?? nie .... teraz nie;) Ale tu ruch. Pozdrawiam Szanowne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Małgosia, to nie telepatia, odkąd pamiętaj mają wyznaczone terminy imprez i tego się trzymają, czasem przesunie się to tydzień w tą czy w tą, w zależności jak komu pasuje. Dla mnie to czasem męczące, ale z drugiej strony wiesz, że swojej rodziny juz nie mam wogóle , więc nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.11.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Małgosia, to nie telepatia, odkąd pamiętaj mają wyznaczone terminy imprez i tego się trzymają, czasem przesunie się to tydzień w tą czy w tą, w zależności jak komu pasuje. Dla mnie to czasem męczące, ale z drugiej strony wiesz, że swojej rodziny juz nie mam wogóle , więc nie narzekam Mam pomysł... urwij się na chwilke "przypudrować nosek" do łazienki ... i hop na kolejna imprezkę. W ten sposób mozesz odwiedzić kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.11.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 cześ Słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.11.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 cześ Słońce słońca nie ma bo już noc przecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.11.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ale to Słonko późno wstaje to i późno zachodzi... Daro, a wiesz, muszę to wziąść pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 dobry wieczór Małgoś małża to ja jeszcze przemyślę czy zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.11.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Małgośka, bój się boga, do czego doszło, bym ja Twoich komentów na końcu strony musiała szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2009 00:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 O malko... bylam w Bonarce na otwarciu, tylko dlatego, ze jest tam LM, nareszcie blisko mnie. No i utknelam. Przez 1,5 h wybieralismy pstryczki do lazienki, mam calkiem dosc. W nagrode dostalismy dwa wiaderka. Anja, czy ja Ci mowilam, ze mam gniazdka Anja wszedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.11.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Hej Ja jak Malka, widzę tylko taśmę niebieską i biale sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.11.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 O malko... bylam w Bonarce na otwarciu, tylko dlatego, ze jest tam LM, nareszcie blisko mnie. No i utknelam. Przez 1,5 h wybieralismy pstryczki do lazienki, mam calkiem dosc. W nagrode dostalismy dwa wiaderka. ja się już z siorą za 2 tyg. na oblot tej Bonarki umówiłam wybieram się do Peek & Cloppenburg (kumpel z pracy jeździ do Wawy do tego sklepu i zawsze wraca obkupiony na maxa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 O malko... bylam w Bonarce na otwarciu, tylko dlatego, ze jest tam LM, nareszcie blisko mnie. No i utknelam. Przez 1,5 h wybieralismy pstryczki do lazienki, mam calkiem dosc. W nagrode dostalismy dwa wiaderka. Anja, czy ja Ci mowilam, ze mam gniazdka Anja wszedzie? suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Heeeej. Dluuuuugi dzien pracy przede mna. Kasia, ta Bonarka jest gigantyczna, na oblot bedziesz potrzebowala 2 razy wiecej czasu niz na Krakowska. Szczerze mowiac odstrasza mnie ona... Ale ciesze sie, ze mam LM, bo obok jest tez Casto, mam wreszcie te sklepy obok siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 dzień dobry Małgoś no pracuj pracuj bo wiesz że ja żądna podziwiania jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.11.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Kurde... może dam radę.. najwyżej do sklepów nie bedę wchodziła Malgos -możesz mi na PW przypomnieć swój betonowo-domkowy adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 dzień dobry Małgoś no pracuj pracuj bo wiesz że ja żądna podziwiania jestem Dzisiaj pracuje mozgiem. Juz Ci daje Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.11.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Juz Ci daje Kasia. thanks -bo własnie hotelu szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 buuuuuuuuuuuuuuuu a już nadzieję miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Juz Ci daje Kasia. thanks -bo własnie hotelu szukam A Ty u siostry nie spisz? To spij u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 będzie ciasno i przytulnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts