malka 22.11.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 cze Małgoś, uważaj co byś se synaps nie przepaliła ja mam dziś ciężko myślowy dzień za długo spałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 będzie ciasno i przytulnie Oby nam sie udalo prysznic w koncu zamontowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.11.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 A Ty u siostry nie spisz? To spij u mnie. nie -jak małż ma zjazd to śpimy w hotelu (firrma płaci) Ostatnio spalismy w "Ascot" na Radziwiłowskiej, ale teraz coś trochę tańszego by się przydało, zeby nie przeginać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Małgoś zaraz tam kąpiele szykować micha z woda coby rączki i buźki umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 to ile osob bedzie u Ciebie?co przywiezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 dokładnie Małgoś zrób listę co trzeba przytaszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Malgos -a stąd bedę miała blisko?http://www.hotel-rubens.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 No nie wiem, moze cos do picia, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 do picia to pewnie ze tak, ale do jedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ale mi trudne pytania zadajecie... Moze co Wam w oko wpadnie? Ja mam zamiar zrobic risotto z kurczakiem a potem ziemniaki pieczone z jakims sosem, bo to jedyne, co moge zrobic na tym sprzecie, ktory do mieszkanka przytacham. Wiec zostaje cos slodkiego albo cos na zagryche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 no to mamy jasnosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.11.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a o której ten zlot? czy całość imprezy w mieszkanku bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a o której ten zlot? czy całość imprezy w mieszkanku bedzie? No chyba tak, bo ostatnio tak sie dlugo laski schodzily, ze sie pozna noc zrobila. A o ktorej chcecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.11.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ale to Słonko późno wstaje to i późno zachodzi... Daro, a wiesz, muszę to wziąść pod uwagę Liczę na to poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.11.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a o której ten zlot? czy całość imprezy w mieszkanku bedzie? No chyba tak, bo ostatnio tak sie dlugo laski schodzily, ze sie pozna noc zrobila. A o ktorej chcecie? Ja będę chyba od rana w okolicy, więc jestem na wezwanie pd telefonem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.11.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 no to mamy jasnosc Aniulam, jedziemy w kolumnie czy razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 A teraz cos z zupelnie innej beczki. Mamy z P. w tym roku, w grudniu 10-ta rocznice poznania, ale nie mamy za wiele kasy. Jakies pomysly jak milo spedzic dzien? Zawsze idziemy gdzies na kolacje, ale to troche za malo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 no to mamy jasnosc Aniulam, jedziemy w kolumnie czy razem? a gdzie spisz bo my w Ibisie, mozemy jechac razem, jasne Malgos swietujecie rocznice poznania sie? mysle ze mozecie dla odmiany spedzic czas w domu, kup jakas gre (typu prawda falsz, albo cos innego i bawcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 no to mamy jasnosc Aniulam, jedziemy w kolumnie czy razem? a gdzie spisz bo my w Ibisie, mozemy jechac razem, jasne Malgos swietujecie rocznice poznania sie? mysle ze mozecie dla odmiany spedzic czas w domu, kup jakas gre (typu prawda falsz, albo cos innego i bawcie sie A co to jest Ibisa? Podaj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 no to mamy jasnosc Aniulam, jedziemy w kolumnie czy razem? a gdzie spisz bo my w Ibisie, mozemy jechac razem, jasne Malgos swietujecie rocznice poznania sie? mysle ze mozecie dla odmiany spedzic czas w domu, kup jakas gre (typu prawda falsz, albo cos innego i bawcie sie A co to jest Ibisa? Podaj link http://www.orbis.pl/pl/krakow/hotele/ibis_krakow_centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts