Daro_K 22.11.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Ania, a to najbliżej Małgoś? Czy mam poszukać jeszcze? Mam pewne możliwości w Krakowie. Macie rezerwację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 jeszcze nie, ale zawsze tam sie zatrzymujemy, blisko mamy do rynku i nad Wisle na spacer, do Malgos tez niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Malgos swietujecie rocznice poznania sie? mysle ze mozecie dla odmiany spedzic czas w domu, kup jakas gre (typu prawda falsz, albo cos innego i bawcie sie No swietujemy, bo wiesz... u nas to wszystko szybko poszlo bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.11.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 jeszcze nie, ale zawsze tam sie zatrzymujemy, blisko mamy do rynku i nad Wisle na spacer, do Malgos tez niedaleko To ja jeszcze pokombinuję, wszystko wyjdzie za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.11.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 jeszcze nie, ale zawsze tam sie zatrzymujemy, blisko mamy do rynku i nad Wisle na spacer, do Malgos tez niedaleko Ja tu sprawdzę: http://www.demel.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a ja się chyba będę musiała własnym transportem przyturlać bo może się okazać że Skabusia nie może przyjechać a takie piękne plany miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 a ja się chyba będę musiała własnym transportem przyturlać bo może się okazać że Skabusia nie może przyjechać a takie piękne plany miałam Mowilas, ze pociagi od Ciebie jezdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.11.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 jeszcze nie, ale zawsze tam sie zatrzymujemy, blisko mamy do rynku i nad Wisle na spacer, do Malgos tez niedaleko Anju -a my się tu zatrzymamy zapewne -jeszcze bliżej Malgos -no i taniej : http://www.hotel-rubens.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 jeszcze nie, ale zawsze tam sie zatrzymujemy, blisko mamy do rynku i nad Wisle na spacer, do Malgos tez niedaleko Anju -a my się tu zatrzymamy zapewne -jeszcze bliżej Malgos -no i taniej : http://www.hotel-rubens.pl/ mam zasade, ze wybieram sieciowki jak spie poza domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Małgoś jeżdżą ale wiesz brumkiem to jednak człowiek bardziej mobilny i niezalezny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 jeszcze nie, ale zawsze tam sie zatrzymujemy, blisko mamy do rynku i nad Wisle na spacer, do Malgos tez niedaleko Anju -a my się tu zatrzymamy zapewne -jeszcze bliżej Malgos -no i taniej : http://www.hotel-rubens.pl/ OK, jak będzie nas wiecej to biorę załatwienie zniżki, OK? dla wszystkich, no i będzie miło na śniadaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.11.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 jeszcze nie, ale zawsze tam sie zatrzymujemy, blisko mamy do rynku i nad Wisle na spacer, do Malgos tez niedaleko Anju -a my się tu zatrzymamy zapewne -jeszcze bliżej Malgos -no i taniej : http://www.hotel-rubens.pl/ mam zasade, ze wybieram sieciowki jak spie poza domem dla mnie Ibis trochę za drogi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 jeszcze nie, ale zawsze tam sie zatrzymujemy, blisko mamy do rynku i nad Wisle na spacer, do Malgos tez niedaleko Anju -a my się tu zatrzymamy zapewne -jeszcze bliżej Malgos -no i taniej : http://www.hotel-rubens.pl/ mam zasade, ze wybieram sieciowki jak spie poza domem dla mnie Ibis trochę za drogi .... Mówię o Damel-u, najażniejsze by zgrać grupę, resztą zajmę się ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 daj link, chociaz ja na 99 procent nie zmienie lokum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.11.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Mówię o Damel-u, najażniejsze by zgrać grupę, resztą zajmę się ja;) Damel czy Demel? łer to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 dziewczyny link był ciut wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.11.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 daj link, chociaz ja na 99 procent nie zmienie lokum Lokalizacja nie ma znaczenia, ważna siła negocjacji - chociaż w Ibisie pewnie trudniej negocjować, ale najpierw zbierzmy listę i liczbę chetnych - potem zdecydujemy. Ja nie wiem kto będzie w Hotelu spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.11.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 dziewczyny link był ciut wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Lokalizacja nie ma znaczenia, dla mnie akurat lokalizacja ma znaczenie... bo ja jadę do KRK na 3 dni i musze mieć blisko do Malgos, ale i do siostry (os. Ruczaj), i małż na uczelnię (AGH), zeby nie jechać wszędzie godzinę czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 22.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Lokalizacja nie ma znaczenia, dla mnie akurat lokalizacja ma znaczenie... bo ja jadę do KRK na 3 dni i musze mieć blisko do Malgos, ale i do siostry (os. Ruczaj), i małż na uczelnię (AGH), zeby nie jechać wszędzie godzinę czasu.... hehe - no to zgrać to wszystko będzie dośc trudno;), ale cos wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts