Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No jak mogłabym nie kochać? :lol: :wink: Znalazłby drugą :p

Ale tak poważnie już, to zauważyłam, że łatwiej jest się obojgu kochać jak nie ma problemów finansowych. Nie ma tej frustracji i złości na codzień. Tu już obiektywnie piszę, a nie o kimś konkretnym.

Nooo... Tak jest niestety. A juz chyba najgorzej, jak jednemu sie darzy, a drugiemu nie. Zwlaszcza, jak ten, ktory ma klopoty to facet. Jakos kobitki lepiej znosza porazki. :roll: :roll: :roll:

:D :D :D mądrze prawicie

dobrze jak i miłość i pieniążki są i zdrowie

(...) No i mamy potezna konkurencje gejow... :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D

Sie nie smiej, geje sa znacznie bardziej solidarni niz kobiety i dlatego wygrywaja. :wink:

a kobiety -lesbijki? są solidarne czy nie? :)

Pewnie bardziej niz nie-lesbijki, bo nie walcza o facetow. :lol: :lol: :lol: Nie wiem, nie znam az tak duzo lesbijek. Albo nie wiem, ze znam. :roll: :roll: :roll:

:D :D :D mądrze prawicie

dobrze jak i miłość i pieniążki są i zdrowie

(...) No i mamy potezna konkurencje gejow... :lol: :lol: :lol:

:D :D :D :D

Sie nie smiej, geje sa znacznie bardziej solidarni niz kobiety i dlatego wygrywaja. :wink:

a kobiety -lesbijki? są solidarne czy nie? :)

Pewnie bardziej niz nie-lesbijki, bo nie walcza o facetow. :lol: :lol: :lol: Nie wiem, nie znam az tak duzo lesbijek. Albo nie wiem, ze znam. :roll: :roll: :roll:

:lol: też nie wiem :roll: ale gejów chyba łatwiej przekabacić na babską stonę :D :D

Eeee tam, miłość. Kasa się liczy :wink:

Racja :lol:

:o Oczom własnym nie wierzę!!! Ja mojego męża bym nawet za żadne pieniądze świata nie oddała!!!!

ja bym tak napisała jeszcze z rok temu...

wszystko się zmienia :roll: :wink:

Czyzby jakis maly kryzysik? :o Czy po prostu gotowka by Ci sie przydala? :wink:

ja do tej pory miałam same kotki i było dobrze :roll:

a ten mały miauczy tak, że cały dom o 4tej rano sie budzi, ja potem nie mogę młodego dośpić, nic oprócz wędliny nie zje :evil: :evil:

i mogę go głodzić, kończy sie takim miauczeniem, że mnie krew zalewa normalnie i na dodatek ciągle mi gdzieś podsikuje :evil: :evil: :evil:

przedwczoraj nalał na prześcieradło u Dawidka, wczoraj załatwił moje spodnie, dziś ot tak se obok kuwety na przedpokoju...

bo po co do środka.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

juz o odżywce w jego postaci w każdym dostępnym kwiatku nie wspomnę, pół chałpy mi śmierdzi :cry: :cry: :cry: