malgos2 22.07.2008 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Zalezy na jak dlugo by te prace stracil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.07.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 No jak mogłabym nie kochać? Znalazłby drugą Ale tak poważnie już, to zauważyłam, że łatwiej jest się obojgu kochać jak nie ma problemów finansowych. Nie ma tej frustracji i złości na codzień. Tu już obiektywnie piszę, a nie o kimś konkretnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 No jak mogłabym nie kochać? Znalazłby drugą Ale tak poważnie już, to zauważyłam, że łatwiej jest się obojgu kochać jak nie ma problemów finansowych. Nie ma tej frustracji i złości na codzień. Tu już obiektywnie piszę, a nie o kimś konkretnym. Nooo... Tak jest niestety. A juz chyba najgorzej, jak jednemu sie darzy, a drugiemu nie. Zwlaszcza, jak ten, ktory ma klopoty to facet. Jakos kobitki lepiej znosza porazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.07.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Bo my jesteśmy mocniejsze duchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Na to wychodzi. Dlatego niedlugo zaczniemy rzadzic swiatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.07.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Na to wychodzi. Dlatego niedlugo zaczniemy rzadzic swiatem. A to my tego nie robimy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Na to wychodzi. Dlatego niedlugo zaczniemy rzadzic swiatem. A to my tego nie robimy?? Noooo... To zalezy gdzie. W Iranie czy jakim innym Zimbabwe to chyba nie. No i mamy potezna konkurencje gejow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.07.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 mądrze prawicie dobrze jak i miłość i pieniążki są i zdrowie (...) No i mamy potezna konkurencje gejow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 mądrze prawicie dobrze jak i miłość i pieniążki są i zdrowie (...) No i mamy potezna konkurencje gejow... Sie nie smiej, geje sa znacznie bardziej solidarni niz kobiety i dlatego wygrywaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.07.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 mądrze prawicie dobrze jak i miłość i pieniążki są i zdrowie (...) No i mamy potezna konkurencje gejow... Sie nie smiej, geje sa znacznie bardziej solidarni niz kobiety i dlatego wygrywaja. a kobiety -lesbijki? są solidarne czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 mądrze prawicie dobrze jak i miłość i pieniążki są i zdrowie (...) No i mamy potezna konkurencje gejow... Sie nie smiej, geje sa znacznie bardziej solidarni niz kobiety i dlatego wygrywaja. a kobiety -lesbijki? są solidarne czy nie? Pewnie bardziej niz nie-lesbijki, bo nie walcza o facetow. Nie wiem, nie znam az tak duzo lesbijek. Albo nie wiem, ze znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 22.07.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 mądrze prawicie dobrze jak i miłość i pieniążki są i zdrowie (...) No i mamy potezna konkurencje gejow... Sie nie smiej, geje sa znacznie bardziej solidarni niz kobiety i dlatego wygrywaja. a kobiety -lesbijki? są solidarne czy nie? Pewnie bardziej niz nie-lesbijki, bo nie walcza o facetow. Nie wiem, nie znam az tak duzo lesbijek. Albo nie wiem, ze znam. też nie wiem ale gejów chyba łatwiej przekabacić na babską stonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.07.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 No, no, no jakie dyskusje Mówicie, że miłość ważna i pieniądze A mój kuzyn to zawsze mówi, że seks jest ważny i to, żeby żona dała czasem przyzwolenie, żeby się mógł sponiewierać alkoholem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.07.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Eeee tam, miłość. Kasa się liczy Racja Oczom własnym nie wierzę!!! Ja mojego męża bym nawet za żadne pieniądze świata nie oddała!!!! ja bym tak napisała jeszcze z rok temu... wszystko się zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2008 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Eeee tam, miłość. Kasa się liczy Racja Oczom własnym nie wierzę!!! Ja mojego męża bym nawet za żadne pieniądze świata nie oddała!!!! ja bym tak napisała jeszcze z rok temu... wszystko się zmienia Czyzby jakis maly kryzysik? Czy po prostu gotowka by Ci sie przydala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2008 02:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Hej kobitki. Pewnie czesc z Was juz to zna, bo puszczali w Szkle Kontaktowym, ale mnie te filmiki smiesza za kazdym razem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.07.2008 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Ja się z tych filmików nie .śmieję, bo widzę co mnie czeka z moim rudzielcem Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.07.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 mój kocur też jest.. za nic ma moje praktyki wychowawcze już mam go powyżej uszu, naprawdę wolałabym tysiąc razy kotkę niż kocurka, bo się dużo lepiej da ułożyć wiem, bo koty mam od zawsze i trochę doświadczenia pod tym kątem zdobyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.07.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Ja tam nie jestem przekonana Po prostu farta miałaś i tyle Moja łachudra jest całkowicie nieukładalna, a poprzednia za to była wybitnie ułożona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.07.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 ja do tej pory miałam same kotki i było dobrze a ten mały miauczy tak, że cały dom o 4tej rano sie budzi, ja potem nie mogę młodego dośpić, nic oprócz wędliny nie zje i mogę go głodzić, kończy sie takim miauczeniem, że mnie krew zalewa normalnie i na dodatek ciągle mi gdzieś podsikuje przedwczoraj nalał na prześcieradło u Dawidka, wczoraj załatwił moje spodnie, dziś ot tak se obok kuwety na przedpokoju... bo po co do środka.... juz o odżywce w jego postaci w każdym dostępnym kwiatku nie wspomnę, pół chałpy mi śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts