nitubaga 23.11.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a u nas słoneczko srala la la la no dobra to się Wam przyznam... dziś ide do dentysty z MAćkiem.... i mam pietra Z Bartusiem wiem, że było oki bo to kochane, cierpliwe i posłuszne dziecko jest.... ale Maciej? no tu tak łatwo nie pójdzie - zwłaszcza, że dziś będzie traktorek... czytaj wiertełko w użyciu no i jako s tak mi nio..... kolana miękną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 23.11.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a u nas słoneczko srala la la la no dobra to się Wam przyznam... dziś ide do dentysty z MAćkiem.... i mam pietra Z Bartusiem wiem, że było oki bo to kochane, cierpliwe i posłuszne dziecko jest.... ale Maciej? no tu tak łatwo nie pójdzie - zwłaszcza, że dziś będzie traktorek... czytaj wiertełko w użyciu no i jako s tak mi nio..... kolana miękną Nitusia trzymam kciuki!!!!! Nas też to czeka bo młody ma malusią dziurkę w trójce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dzin dybry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.11.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dzin dybry Ooooooo, a ktoz to? Sniles mi sie dzisiaj, wis? Dzien dobry milym gosciom. Nawet slonko dzisiaj wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a u nas słoneczko srala la la la no dobra to się Wam przyznam... dziś ide do dentysty z MAćkiem.... i mam pietra Z Bartusiem wiem, że było oki bo to kochane, cierpliwe i posłuszne dziecko jest.... ale Maciej? no tu tak łatwo nie pójdzie - zwłaszcza, że dziś będzie traktorek... czytaj wiertełko w użyciu no i jako s tak mi nio..... kolana miękną Nitusia trzymam kciuki!!!!! Nas też to czeka bo młody ma malusią dziurkę w trójce no to ja mam porąbane dziecko jakoś bez oporu siada na dentystyczny fotel - warunek-sam wybiera kolor plomby Aaaaaaaaaaa, trzeba by iśc z nim do zalakowania 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a u nas słoneczko srala la la la no dobra to się Wam przyznam... dziś ide do dentysty z MAćkiem.... i mam pietra Z Bartusiem wiem, że było oki bo to kochane, cierpliwe i posłuszne dziecko jest.... ale Maciej? no tu tak łatwo nie pójdzie - zwłaszcza, że dziś będzie traktorek... czytaj wiertełko w użyciu no i jako s tak mi nio..... kolana miękną Nitusia trzymam kciuki!!!!! Nas też to czeka bo młody ma malusią dziurkę w trójce no to ja mam porąbane dziecko jakoś bez oporu siada na dentystyczny fotel - warunek-sam wybiera kolor plomby Aaaaaaaaaaa, trzeba by iśc z nim do zalakowania 6 Straszne rzeczy opowiadacie. Ja pierwszy raz mialam plombe zalozona w wieku 19-stu lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.11.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 .... no i po bóluuu obyło się bez ofiar w ludziach a to najważniejsze mój 4latek się okazał dzielniejszy niż Go podejrzewałam.... ma to mamusi :P warunek - ja chce to zobaczyć !! Więc obejrzał ssak, wszystkie traktorki, płotki do ząbków, kolory plombek, lustereczka, kuleczki, włącznie z zestawami do znieczulenia.... wtedy już poszło gładko borowanie super... jest tylko jedno małe ale... pociąga go lignina wsadzona do buzi by wchłaniała ślinkę przy nakładaniu plomby no nie do przeskoczenia jest ten odruch.... dziś poszło, ale wiem, że to będzie główny kłopot u stomatologa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 To idz do takiego dentysty, ktory oprocz normalnego ssaka uzywa takiego jakby odkurzacza, ktory trzyma caly czas asystentka... Wtedy nie trzeba az tak duzo tej ligniny napychac, tylko male saczki i to tylko z tylu... Ja tez mam te problemy, dlatego chodze do najdrozszego dentysty na swiecie, plomba kosztuje od 150 do 200 zl, ale za to nie mam zadnej traumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 23.11.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 To idz do takiego dentysty, ktory oprocz normalnego ssaka uzywa takiego jakby odkurzacza, ktory trzyma caly czas asystentka... o -byłam u takiego w KRK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.11.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 To idz do takiego dentysty, ktory oprocz normalnego ssaka uzywa takiego jakby odkurzacza, ktory trzyma caly czas asystentka... o -byłam u takiego w KRK Nie trzeba daleko szukać, ssak u dentysty to nie luskus przecież. Moja ma ssak, i nawet RTG ma swój i swoje dziury oglądam na monitorze Czesc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 23.11.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a u nas słoneczko srala la la la no dobra to się Wam przyznam... dziś ide do dentysty z MAćkiem.... i mam pietra Z Bartusiem wiem, że było oki bo to kochane, cierpliwe i posłuszne dziecko jest.... ale Maciej? no tu tak łatwo nie pójdzie - zwłaszcza, że dziś będzie traktorek... czytaj wiertełko w użyciu no i jako s tak mi nio..... kolana miękną Nitusia trzymam kciuki!!!!! Nas też to czeka bo młody ma malusią dziurkę w trójce no to ja mam porąbane dziecko jakoś bez oporu siada na dentystyczny fotel - warunek-sam wybiera kolor plomby Aaaaaaaaaaa, trzeba by iśc z nim do zalakowania 6 Straszne rzeczy opowiadacie. Ja pierwszy raz mialam plombe zalozona w wieku 19-stu lat... a powiedz mi, który dentysta 25 lat temu leczył mleczaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.11.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 cześć małgoś .... ... nie wybijesz mi zębów za wczoraj .... ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.11.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dobry wieczór Nituś ja rozumiem Twoje dziecko bo taka sama byłam jak mi został do wyrwania ostatni pniaczkowy mleczak i nie miał go już kto wyrwać a solidne były u mnie to matula do dentysty mnie zaprowadziła pani dentystka zachodziła mnie ukradkiem z łapą ukrytą pod ściereczką zamknęłam paszczę i na wszystkie prośby było mnnnnn wysyczałam tylko kątem własnie ZOBACZYĆ dentysta że nie że po co że to kleszczyki że się będe bała i tak dalej ja twardo nie i koniec poddała się w końcu odkryła ściereczkę wyoglądałam na wszystkie strony kazałam otworzyć i zamknać jak uznałam że jestem oglądem usatysfakcjonowana otwarłam paszczę żeby mogła rwać dentystka też otwarła swoją ze zdziwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.11.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 a u nas słoneczko srala la la la no dobra to się Wam przyznam... dziś ide do dentysty z MAćkiem.... i mam pietra Z Bartusiem wiem, że było oki bo to kochane, cierpliwe i posłuszne dziecko jest.... ale Maciej? no tu tak łatwo nie pójdzie - zwłaszcza, że dziś będzie traktorek... czytaj wiertełko w użyciu no i jako s tak mi nio..... kolana miękną Nitusia trzymam kciuki!!!!! Nas też to czeka bo młody ma malusią dziurkę w trójce no to ja mam porąbane dziecko jakoś bez oporu siada na dentystyczny fotel - warunek-sam wybiera kolor plomby Aaaaaaaaaaa, trzeba by iśc z nim do zalakowania 6 Straszne rzeczy opowiadacie. Ja pierwszy raz mialam plombe zalozona w wieku 19-stu lat... a powiedz mi, który dentysta 25 lat temu leczył mleczaki Mi leczyli ...w szkole jakies 23 lata temu i przy ówczesnym sprzecie to była dopiero trauma. Przez kolejne 15 lat nie usiadłam na fotelu u dentystki. Nituszka, masz zuch chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 To idz do takiego dentysty, ktory oprocz normalnego ssaka uzywa takiego jakby odkurzacza, ktory trzyma caly czas asystentka... o -byłam u takiego w KRK Nie trzeba daleko szukać, ssak u dentysty to nie luskus przecież. Moja ma ssak, i nawet RTG ma swój i swoje dziury oglądam na monitorze Czesc wszystkim Wiola, przeczytaj jeszcze raz. OPROCZ SSAKA ma taki maly odkurzacz. Malka, mnie po prostu nie trzeba bylo leczyc mleczakow ani stalych zebow do 19-ego roku zycia, a przeglady byly co roku przeciez. Gwozdzik Tobie wyjatkowo nie wybije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.11.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Małgoś, czytałam, czytałam...No ale moja nie ma odkurzacza więc czym mam sie pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.11.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Heloł, Malgos a godzina imprezy ustalona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.11.2009 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Heloł, Malgos a godzina imprezy ustalona? No pytalam na ktora chcecie dotrzec i sie nie dowiedzialam... Jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 ja sie umowilam 5go z ginem na USG miedzy 9 a 21 pojade gdzies na 10, o 11 bede wolna, o 12 wyruszymy o 15 bedziemy w hotelu, na 17, 18??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts