lidszu 25.11.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 My przyjedziemy raczej pociągiem (żeby nie było kto może wypić więcej a kto mniej ) i jeśli można to skorzystamy z noclegu u Ciebie. Materac i śpiwór możemy zabrać ze sobą. Oczywiście paluchy i coś jeszcze przywieziemy. A o której będziecie jechać ? Bo może byśmy się razem wybrali ? Jeszcze nie wiemy. Muszę sprawdzić połączenia. A co, chcecie też jechać pociągiem? ja jadę sama i pociągiem, bo samochodu nie będę brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dzien dobry ludziska. Anja, pomieszkujemy... Jak pracujemy to tu spimy, ale jak zamontujemy prysznic to juz nie bedzie powodu, zeby tu nie mieszkac... Wusia, raczej nie zdazy, musisz przyjechac. U mnie tez halas, bo domofony wymieniaja. Bedziemy miec na szyfr i elektroniczny klucz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 matko ależ będziecie mieć nowoceśnie przyjadę przyjadę bój się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 matko ależ będziecie mieć nowoceśnie przyjadę przyjadę bój się Noooo, byle tylko pradu nigdy nie braklo, bo siem do domu nie dostaniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 fajnie będzie cały blok pod blokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 fajnie będzie cały blok pod blokiem Caly to nie, bo jeden gosciu ma z pakarmery schody do mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no to poleci drzwi otworzyć ale wiesz jak on ten zamek elekstryczny bedzie to może być tak że jak pradu braknie to i zamek działać nie bedzie w sensie że się otworzy bo to chyba na elektromagnes chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no to poleci drzwi otworzyć ale wiesz jak on ten zamek elekstryczny bedzie to może być tak że jak pradu braknie to i zamek działać nie bedzie w sensie że się otworzy bo to chyba na elektromagnes chodzi Mowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no to tak mi się widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no to tak mi się widzi Ale tak powiedzieli jak nam sluchawke zakladali, ze klucz na wypadek braku pradu trzeba miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no to klucz na szyi zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no to klucz na szyi zostaje Albo sasiad od pakamery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.11.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 z sąsiadem w pakamerze też może być fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 z sąsiadem w pakamerze też może być fajnie Nieeeee, to straszny brzydal jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 My przyjedziemy raczej pociągiem (żeby nie było kto może wypić więcej a kto mniej ) i jeśli można to skorzystamy z noclegu u Ciebie. Materac i śpiwór możemy zabrać ze sobą. Oczywiście paluchy i coś jeszcze przywieziemy. A o której będziecie jechać ? Bo może byśmy się razem wybrali ? Jeszcze nie wiemy. Muszę sprawdzić połączenia. A co, chcecie też jechać pociągiem? ja jadę sama i pociągiem, bo samochodu nie będę brać To jednak się nie udało mężowi zakombinować? A masz jakieś wymagania co do pociągu i godziny? Jak ustalimy szczegóły to podjadę może jutro na stację i kupię bilety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 25.11.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 .... Małgoś to zamkniesz oczy i brzydal zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Hej Monia i wszystkie pociagowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 co tam słychać w wielkim świecie??? ps /idź osobiście/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 My przyjedziemy raczej pociągiem (żeby nie było kto może wypić więcej a kto mniej ) i jeśli można to skorzystamy z noclegu u Ciebie. Materac i śpiwór możemy zabrać ze sobą. Oczywiście paluchy i coś jeszcze przywieziemy. A o której będziecie jechać ? Bo może byśmy się razem wybrali ? Jeszcze nie wiemy. Muszę sprawdzić połączenia. A co, chcecie też jechać pociągiem? ja jadę sama i pociągiem, bo samochodu nie będę brać To jednak się nie udało mężowi zakombinować? A masz jakieś wymagania co do pociągu i godziny? Jak ustalimy szczegóły to podjadę może jutro na stację i kupię bilety. wręcz przeciwnie, właśnie zakombinował i zostaje z zołzelinami w domu, a ja jadę się bawić znów Dejw będzie się ze mnie śmiać, że mój mąż to jakiś wirtualny jest A o której mniej więcej chcecie jechać ? Byle nie z samego rańca, co ? JEst Inter City o 12:45 z Centralnego, a w Kraku jest o 15:48. Wcześniej jest IC o 10:37, na miejscu o 13:25. Wydaje mi się, że ten o 12:45 byłby w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts